hamilelik düşünenler bakabilir mi?

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kızlar size de adetiniz bittikten sonra yumurtlama gününü beklemek zor geliyormu bide adetttrn sonra bebek için çalışmamak o günlere yaxık etmiş gibi geliyor mu yoksa adetten hemen sonra çalışmaya başlıyormusunuz? 5 gün sonra adetim var ve ilk denmemiz olacak ki bu gidişle benim Allah korusun bebeğim olmaz düşünmekten kafayı yiyicem ya olmazsa die doktora gittim sorun yok dedi ama burda okuduklarıödan kafamdan atamıyorum gün sayıyorum sürekli takvimim uygulamasına bakıyorum bana biraz moral verin nolur

Canım daha yasin genç ve saglikliymissin niye bu kadar büyüttün boşver tadını çıkar evliliğinin, bebek eninde sonunda olur inşallah.. ben de aylarca takip ettim ettim olmadı en son herşeyi bıraktım ve en en en imkansız zamanda oldu o yüzden akışına bırak ve eşinle güzel günler geçir olur mu :)

Adetin bittikten sonra 2 gun arayla calismalara baslasaniz bence daha dogru olur ama stres yaptiin surece isi zorlastirirsin haberin olsun bu kadar stres yapmakta dogru diil zaten biraz oluruna birakmalisin

Elimde değil ya kafayı iyce bozdum

Adetin bittikten sonra 2 gun arayla calismalara baslasaniz bence daha dogru olur ama stres yaptiin surece isi zorlastirirsin haberin olsun bu kadar stres yapmakta dogru diil zaten biraz oluruna birakmalisin
Stresten nasııl kurtulucam sabah bu konuyla kalkıyorum akşamda netten araltıra araltura yorulup uyuyorum

Yumurtlama gunu illa şu gun olacak diye bisey yok bence benim adetim bitti hemen hamile kaldim. Yumurtlama gunune odaklamayin kendinizi birakin takmayin 2 gunde bir iliski olunca yumurtlamayi kacirma imkanin olmuyor

adetten hemen sonra başlamamalısınız çünkü adet bittikten sonra tekrar bi yumurta oluşumu için beklemelisiniz . yumurta tam yumurta kanalına gelmesi gerekiyor . adet başlangıcından sayarak 13 ,14,15,16 . günler ovulasyon zamanıdır bu zamanda yumurta döllenmek için hazırdır. internette daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Hic denememissin ki neden olmayacagindan korkuyosun olur hele bi dene. Yumurtlama icin adet duzenine bak örnek 28 gun de bir adetin 14. Gunu yumurtlamadir . Ha bide emin ol stres yapmak olumsuz etkiliyor gebeligi cok kafana takma bence rahat ol inşallah hemen kavusursun bebegine

Yumurtlama gunu illa şu gun olacak diye bisey yok bence benim adetim bitti hemen hamile kaldim. Yumurtlama gunune odaklamayin kendinizi birakin takmayin 2 gunde bir iliski olunca yumurtlamayi kacirma imkanin olmuyor
Bebeğinzin cinsyetini öğrendinizmi

İ
İnşallah

Elimde değil ya kafayı iyce bozdum

Kendine başka bir meşgale bulmalısın bu konuyu odak noktası haline getirmemelisin. Çek internetin fişini girme bu sitelere filan bir hobi edin günlerini öyle geçir. Eşinle yalnızca de bebek sahibi olmak derdiyle değil gerçekten onu sevdiğin ve istediğin için beraber ol bebek de hediyesi oluyor zaten. Herşey normalken anormalleştirme lütfen pozitif ol :)

Aynı şeyleri iki yıla yakındır yaşıyorum canım burda o tarz konuları okuma olur allahın izniyle rabbimden Hayırlısıni iste bide reglinin 10. Ve 15 günlerini kacirmamaya dikkat edin bide gün aşırı ilişki birgün durup birgün ilişki yani. Zaten yumurta catlayacam zaman sana mesaj verir akintin olur kasiginda batma olur bir sonraki adetinin gününü hesapla ve o tarihten geriye 14 gün say eğer adetin düzenliyse 14 15. Günlerinde yumurtlama oluyo

Teşekkür ederim deniyicem OTE="EmiraSalih, post: 44696725, member: 723013"]Kendine başka bir meşgale bulmalısın bu konuyu odak noktası haline getirmemelisin. Çek internetin fişini girme bu sitelere filan bir hobi edin günlerini öyle geçir. Eşinle yalnızca de bebek sahibi olmak derdiyle değil gerçekten onu sevdiğin ve istediğin için beraber ol bebek de hediyesi oluyor zaten. Herşey normalken anormalleştirme lütfen pozitif ol :)[/QUOTE]
Teş

İlk denemenden mi korkuyorsun?
Ovulasyon testi al yumurtladığın zaman ilişki olsun
Diğer günler yapılan ilişkinin bir anlamı yok bebek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…