İlaç falan kullanmadım hiç geri çekil yöntemiyle oldu hepsiz henüz korunmayı yenimi bıraktınız,bu stresle yumurtlama günleri bile değişebilir rahat olun biraz bence.
İlaç falan kullanmadım hiç geri çekil yöntemiyle oldu hep
Elimde değil ya kafayı iyce bozdumCanım daha yasin genç ve saglikliymissin niye bu kadar büyüttün boşver tadını çıkar evliliğinin, bebek eninde sonunda olur inşallah.. ben de aylarca takip ettim ettim olmadı en son herşeyi bıraktım ve en en en imkansız zamanda oldu o yüzden akışına bırak ve eşinle güzel günler geçir olur mu :)
Stresten nasııl kurtulucam sabah bu konuyla kalkıyorum akşamda netten araltıra araltura yorulup uyuyorumAdetin bittikten sonra 2 gun arayla calismalara baslasaniz bence daha dogru olur ama stres yaptiin surece isi zorlastirirsin haberin olsun bu kadar stres yapmakta dogru diil zaten biraz oluruna birakmalisin
Bebeğinzin cinsyetini öğrendinizmiYumurtlama gunu illa şu gun olacak diye bisey yok bence benim adetim bitti hemen hamile kaldim. Yumurtlama gunune odaklamayin kendinizi birakin takmayin 2 gunde bir iliski olunca yumurtlamayi kacirma imkanin olmuyor
İnşallahHic denememissin ki neden olmayacagindan korkuyosun olur hele bi dene. Yumurtlama icin adet duzenine bak örnek 28 gun de bir adetin 14. Gunu yumurtlamadir . Ha bide emin ol stres yapmak olumsuz etkiliyor gebeligi cok kafana takma bence rahat ol inşallah hemen kavusursun bebegine
Elimde değil ya kafayı iyce bozdum
Doktora gitmedim henuz subatta randevum var o zamanda belli olur umarim rabbim hayirlisini versinBebeğinzin cinsyetini öğrendinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?