yumurtlama olana kadar ılıskıye gırmemeyımı dusunuyorsun
Rutin seks hayatina devam etmek en rahati. Yine test yapiyorum, bariz negatif ama canim sevismek istiyorsa o gunu bekleyemem valla
Tek yapacağın şey, normal ilişkinize devam edip yumurtlama haftanda da daha sık ilişkiye girmek. Bu kadar stres olacak ne var Allah aşkına abartmayınKızlar size de adetiniz bittikten sonra yumurtlama gününü beklemek zor geliyormu bide adetttrn sonra bebek için çalışmamak o günlere yaxık etmiş gibi geliyor mu yoksa adetten hemen sonra çalışmaya başlıyormusunuz? 5 gün sonra adetim var ve ilk denmemiz olacak ki bu gidişle benim Allah korusun bebeğim olmaz düşünmekten kafayı yiyicem ya olmazsa die doktora gittim sorun yok dedi ama burda okuduklarıödan kafamdan atamıyorum gün sayıyorum sürekli takvimim uygulamasına bakıyorum bana biraz moral verin nolur
Nasıl yani ciddi ciddi yumurtlama günleri harici o işi yapmıyormusunuz
şaşırdım
Tek yapacağın şey, normal ilişkinize devam edip yumurtlama haftanda da daha sık ilişkiye girmek. Bu kadar stres olacak ne var Allah aşkına abartmayın
Ben kızıma ilk ay değil de 2.ay hamile kalmıştım.Aynen anlattığın gibi ilk ay çok stresliydim, o iş görev gibi olunca insan sinir oluyor.Sonra kırmızı kartı yiyince saldım,boşver ya dedim ve kafam o kadar rahatladı ki. Şükür 2.ay olmuştu. Stres hem ilişkiyi görev haline getiriyor hem de bebeği engeller Allah korusunBen yanlis yapıyormuşumay dusununce cocuk yapmak icin sevismek cok ayip geldi bana ya. Karsi tarafi damizlik gormek gibi.
Ceyz beni gecen ay gorucektin, fatma girik bos besik filmi gibiydimya da guldur guldurde bununla alakali skec vardi, esim "aha sen, ahahahah ayni sen" diye izledi stres fena hakkaten.
Ay siz yinede öyle demeyin hayırlısı diyin rabbim nasip ederse bi bildiği vardırGörev haline getirmeyin bence. Çocuğum yok henüz düşünmüyoruz korunduğumuz halde bebek olur diye ödüm kopuyor. Hele ki korunurken hamile kalanları okudukçaÇünkü insan korunurken bebek stresine girmiyor rahat oluyor. Korktuğum şey başıma gelir diye de korkuyorum Rahat olun, olacağı varsa olur zaten.
Ay siz yinede öyle demeyin hayırlısı diyin rabbim nasip ederse bi bildiği vardır
Belki bebiş aranızdaki sorunları düzeltirRabbim gönlümü biliyor, iyi bir anne olabilmem için çocuğuma güzel bir hayat verebilmem için yapmam gereken şeyler var. Mesela eşimle sorunlarımız vardı yavaş yavaş düzeliyor, sorunlu sıkıntılı bir ortama çocuk getirmek çocuk için de kötü. Ondan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?