hamilelik düşünenler bakabilir mi?

Kesınlıkle derim yumurtlama gününü hesaplama ve ayaklarını dikme hemen kalk sonra kocacınla sarıl uyu

Ve zaten çok da sıkıcı oluyor öyle olunca
Ve böyle yapınca ay sonunda mutlaka gebeliği bekleyip stres yapıyorsun ve sonuç hep negatif.

Eşini sevdiğin için onu ne zaman istersen o senı ne zaman isterse ozaman ol
Ve ay sonunda gebeliği bekleme

Ben evlndim 4 ay sıklıkla ve gebelik için uğraştım beray negatif.

Bir ayda dedim şu yumurtlamaya uyayım adetim düzenlidir kendimde hesaplamadım özel doktora gıttım. Yöne negatıf

Ve o ay çok sıkıcı oldu bizim için.

Bu ay dedim hiç gebelik beklemıycem ve eşimle çocuk için birlikte olmayacağım

Kafam rahattı gebelik beklemedim

Hamile kaldım 6.ayımda

Bende şimdi bi hamilelik düşünüyorum ama öyle yumurtlama günü falan hesaplamıyorum ilk kızım da tek bi sefer de olmuştu geri çekilme yöntemine bi günlük bi kaza ile oldu sonra spiral kullandım geçen ay spiral çıktı bebek fikri korkuttuğu için bi ay da hap kullandım dün hapım bitti şimdi takvim falan kullanmadan rast gele gidiyorum..
Sende kendini strese sokma yoksa zor olur rahat ol hiç bi sorun yoksa bebeğin olur yakında inş..

Yani diyeceğim boş o yumurtlama günleri

Rabbim verecekse yumurtlamadıgın gündede verecek

Vermeyecekse yumurtladıgın Gündede vermeyecek

Hamilelik elinde olan birşey değil

O ne güzel vekildir.

O ol der. Ve olur.

ben bir seneyi geçik bekliyorum illa ki denk getirememek bu olsa gerek ister gününde ister günsüz şu zamana kadar pek bi icraat yok.üstüne kasım ayında hsg oldum. hemen hamile kalırsın dediler tık yok. tabi artan depresyonumun katkısı oldu mu bilmiyorum.depresyonumun cinsel hayata etkisi yoktu ama çocuk için bilemem.

yumurtlama olana kadar ılıskıye gırmemeyımı dusunuyorsun

Ben ilk ay ovulasyon testi kullanmaya basladim. Yanlis zamanda yapmışım. Yumurtladiktan sonra yapmaya baslamisim. Az test almistim. Yumurtlamadim diye kafalari cildirdim. Regl olunca gunden anladim gec basladigimi. Tabi o gunu atlamamis olmamiza ragmen hamile degilim. Kismet. Gereksiz strese girmistim. Hatta kesin hamileyimdir ben ya ozguveni ile sigarayi biraktim.

Sonuc, ikinci ayi deniyorum ki saglik sorunum yok, o gunu atlamadigimi da biliyorum. Ama sans isi. Bu ay daha rahatım. Gelmezse kendi bilir evlatcim, diger aylardaki herhangi sperme ve yumurtaya annelik yaparım.

Rutin seks hayatina devam etmek en rahati. Yine test yapiyorum, bariz negatif ama canim sevismek istiyorsa o gunu bekleyemem valla.

Nasıl yani ciddi ciddi yumurtlama günleri harici o işi yapmıyormusunuz
şaşırdım

Tek yapacağın şey, normal ilişkinize devam edip yumurtlama haftanda da daha sık ilişkiye girmek. Bu kadar stres olacak ne var Allah aşkına abartmayın

adetiniz bittikten sonra gunasiri iliski olsun.
spermler ziyan olmaz merak etmeyin,aksine kalitesi artar.
esinize keciboynuzu pekmezi yedirin bol bol.
sizde saglikli yumurtlamak icin saglikli beslenmelisiniz.
folik asit almaya baslayin,gun asiri bikac incir kurusu ceviz vs. yiyin.
gun hesaplamayin bence,gun asiri iliskide eger esinizde ve sizde saglik problemi yoksa Allahin izniyle hamile kalirsiniz

Nasıl yani ciddi ciddi yumurtlama günleri harici o işi yapmıyormusunuz
şaşırdım

Ben yanlis yapıyormuşum ay dusununce cocuk yapmak icin sevismek cok ayip geldi bana ya. Karsi tarafi damizlik gormek gibi.

Tek yapacağın şey, normal ilişkinize devam edip yumurtlama haftanda da daha sık ilişkiye girmek. Bu kadar stres olacak ne var Allah aşkına abartmayın

Ceyz beni gecen ay gorucektin, fatma girik bos besik filmi gibiydim ya da guldur guldurde bununla alakali skec vardi, esim "aha sen, ahahahah ayni sen" diye izledi stres fena hakkaten.

Ben kızıma ilk ay değil de 2.ay hamile kalmıştım.Aynen anlattığın gibi ilk ay çok stresliydim, o iş görev gibi olunca insan sinir oluyor.Sonra kırmızı kartı yiyince saldım,boşver ya dedim ve kafam o kadar rahatladı ki. Şükür 2.ay olmuştu. Stres hem ilişkiyi görev haline getiriyor hem de bebeği engeller Allah korusun

Hamilelik düşünmüyorum ama bu denli kafaya takıp stres yaparsan senınde hamıle kalacağını düşünmüyorum..

geri çekilme bir yöntem deildir... doktor bişi soylemedi ise olumasuz evham nie ola ki skain olun bence kafanızdan düşüncelerinizi silmeye çalışın...

Görev haline getirmeyin bence. Çocuğum yok henüz düşünmüyoruz korunduğumuz halde bebek olur diye ödüm kopuyor. Hele ki korunurken hamile kalanları okudukça Çünkü insan korunurken bebek stresine girmiyor rahat oluyor. Korktuğum şey başıma gelir diye de korkuyorum Rahat olun, olacağı varsa olur zaten.

Kızlar hepinize çooook teşekkür ederim Alllah razı olsun Rabbim isteyen herkese bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. kafamdan atmaya çalışıcam bol bol kitap okuyarak inşallah araştırmadan durabilirsem:)

Ay siz yinede öyle demeyin hayırlısı diyin rabbim nasip ederse bi bildiği vardır

Ay siz yinede öyle demeyin hayırlısı diyin rabbim nasip ederse bi bildiği vardır

Rabbim gönlümü biliyor, iyi bir anne olabilmem için çocuğuma güzel bir hayat verebilmem için yapmam gereken şeyler var. Mesela eşimle sorunlarımız vardı yavaş yavaş düzeliyor, sorunlu sıkıntılı bir ortama çocuk getirmek çocuk için de kötü. Ondan yani.

Belki bebiş aranızdaki sorunları düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…