- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Yazin hosuma gittiBen 3 ay önce folk asite başladım,mayısta başladım foliğe temmuzdada korunmayı bıraktık,yumurtlama günlerimi takip ettim ve gün aşırı ilişki yaşadık, yumurtlama günlerini takip etmene yardımcı uygulamalar var indirirsin telefonuna, ilk ay hamile kaldım, test ve kan tahlili sonrası kesinleştirdim kalktım gittim doktora, kan verdim idrar verdim belli ilaçlar yazdı ayda birde kontrole gittim 9 ay sonra oğlum doğdu
Bu kadar
Yazin hosuma gitti
Yemek tarifi gibi olmus
En sonuna da afiyet olsun yazar gibi :)
hamilelik düşünüyorum ama hicbir bilgim yok biraz bilgilendirirmisin en yakin hamile olduğunu nezman anlarz. ve oncesinde doktora gidip vitamin almaliyim. ve ilk muayene nasıl oluyor ben alttan muayene olamam cunki vajiydim.
Vaji derken vajinismus mu kast edildi acaba? Doktora gidip muayene olman gerekiyor. Prosedür ne kadar suredir çocuk çalismasi yaptigina gore değişir. Eğer belli bir sureyi geçtiyse ve yasin da ileriyse mecbur yumurtaliklarin kontrol edilecek. Ama her şart altında gebe kalmama engel olacak bir durum var mi öğrenmenin için doktor kontrolü şart. Bu arada hamilelikten önce vajinismus tedavisi düşünmek daha mantikli değil mi?hamilelik düşünüyorum ama hicbir bilgim yok biraz bilgilendirirmisin en yakin hamile olduğunu nezman anlarz. ve oncesinde doktora gidip vitamin almaliyim. ve ilk muayene nasıl oluyor ben alttan muayene olamam cunki vajiydim.
Ya masallah ne guzel hic beklememissinizBen 3 ay önce folk asite başladım,mayısta başladım foliğe temmuzdada korunmayı bıraktık,yumurtlama günlerimi takip ettim ve gün aşırı ilişki yaşadık, yumurtlama günlerini takip etmene yardımcı uygulamalar var indirirsin telefonuna, ilk ay hamile kaldım, test ve kan tahlili sonrası kesinleştirdim kalktım gittim doktora, kan verdim idrar verdim belli ilaçlar yazdı ayda birde kontrole gittim 9 ay sonra oğlum doğdu
Bu kadar
Ya masallah ne guzel hic beklememissiniz
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..Başınız sağolsun..Allahın işi, 8 aylık hamileyken babamı kaybettim dayanma gücüm olsun diye nasip oldu demek
Ben 3 ay önce folk asite başladım,mayısta başladım foliğe temmuzdada korunmayı bıraktık,yumurtlama günlerimi takip ettim ve gün aşırı ilişki yaşadık, yumurtlama günlerini takip etmene yardımcı uygulamalar var indirirsin telefonuna, ilk ay hamile kaldım, test ve kan tahlili sonrası kesinleştirdim kalktım gittim doktora, kan verdim idrar verdim belli ilaçlar yazdı ayda birde kontrole gittim 9 ay sonra oğlum doğdu
Bu kadar
hamile olduğunuzu öğrendikten sonrada folik asite devam ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?