Hamilelik Düşünüyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Derdedermanolan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
13
4
6
31
Merhaba kızlar ben hamile kalmak istiyorum regl üstünden 2 gün geçti nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum birde vajinusmus hastalığını yendim onu araştırmaktan ve yenebilecegime inanmadığımdan hamilelik işini hiç düşünmemiştim yardımlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Daha bu ay yenmişsiniz. Erken değil mi çocuk için? Zaten vajinismus zor bir süreç, atlatmışken ailenize öncelik vermeniz daha doğru geldi bana. Ama karar sizin elbet

Vajinusmus u daha yeni yenmişsiniz cinsel hayatınızın tadını çıkarın bence :) hamileyken ya da çocuktan sonra ilk zamanlar gibi olmaz ama yine de siz bilirsiniz hayırlısı olsun

Merhaba, ben de vajinismusu yeneli 5 ay oldu ama hâlâ hamile kalamadım. Bazı testler yaptırdım, prolaktin(süt hormonu) yüksek çıktı ilaca başladım bu ay, ayrıca rahmimde küçük polipler var şimdilik risk yok gibi duruyor onlarla alakalı ama bilemiyorum. Siz de eğer yaptirmadiysaniz öncelikle test yaptırıp bir sıkıntı var mı yok mu öğrenin ondan sonra adet bittikten sonra 2 günde 1 ilişkiye girin. Bir de ovulasyon testi kullanın, adet bittikten 3-5 gün sonra kullanmaya başlayın. Yumurtlama gününüzü böyle takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederim inşallah bı an önce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…