Birisi hamilelik bnm 2 haftalıktı kanda çıkmadı 4 haftalıktan önce çıkmaz yazmıştı ve bu bnm dikkatimi çekti bu konuda bilgi sahibi olan yada testleri 1 yada 2 haftalık gebe iken pozitif çıkanlar yazsın ltfen. şimdiden saolun cevaplarınız için.
Birisi hamilelik bnm 2 haftalıktı kanda çıkmadı 4 haftalıktan önce çıkmaz yazmıştı ve bu bnm dikkatimi çekti bu konuda bilgi sahibi olan yada testleri 1 yada 2 haftalık gebe iken pozitif çıkanlar yazsın ltfen. şimdiden saolun cevaplarınız için.
O insanin yapisina bagli bise bence canim benim bi ablam var onun idrardada cikmiyo hicbizman kandada cok gec cikiyo oyuzden o hic inanmaz testlere urturasyona inanir ya o kiminden kimine degisiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
azra senin futbol takımından nehaber
Ahahahhabu gece ruyamda gormesim futbolcu adayi :) ya iste bugun benim aderim gwceli 4 gun oldu adet olusum gibi karnim agriyo ama olmuyorum gogus agrimda bitti anlamadim valla
" aşk-ı sehadet "
Ahahahhabu gece ruyamda gormesim futbolcu adayi :) ya iste bugun benim aderim gwceli 4 gun oldu adet olusum gibi karnim agriyo ama olmuyorum gogus agrimda bitti anlamadim valla
" aşk-ı sehadet "
Bisey diyimmi ben bunların hc birine inanmyrm Rabbim ol dedmi olur Rabbimin mucizesi kimileri eside kendide korunuyo cocuk oluyo kmi adet gelmeden önce cikio kmi gectkten snra kendmi ornek vereyim adetim 4 gn gecti idrarda vr kanda negatif cikti 9gn geçti idrarda silik 10.gn kanda 58 cikti ve gec dollenme dediler 1 2 haftalikdi bebisim yani hc belli olmuo
aynen benimde öyle canm teste silik çıktı kan testi yaptım değerim yüksek ama yok göstermiyordu. Geçenlerde test yaptım bu sefer iki çizgide belirgin çıktı yeni gidicem doktora
büyük ihyimalOzman hamilesn benmde sikik çıkmıştı ilk basta
büyük ihyimalgidicem yarın falan doktora
Iyi sabrediosun ben duramaz gderdmhayrlisi gzl haberler al inşallah
Canım adet oldunmu yada test yaptırdınmı merak ettim
Oldum adet canim malesef bu ayda olmadi
" aşk-ı sehadet "
" aşk-ı sehadet "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?