- 28 Ocak 2021
- 182
- 283
- 18
- 38
- Konu Sahibi huliadoruk
-
İlk hamileliğimide hatırlamıyorum zaten bilmiyorum o yuzden bekliyorum adet tarihimi erken gebelik testleri cok yanıltıyor zaten , bazen negatif cıkan pozitif pozitif cıkan negatif olabiliyor16-23 ocak yumurtlama tarihinizse üzerinden bir hafta geçmiş adetinize de 4 gün kalmış. Aslında erken gebelik testi yapsanız çıkabilir ama yerinizde olsam adet tarihimi beklerim çünkü geç döllenme olabilir, kimyasal olabilir. Moralinizi bozmamanız için beklemenizi öneririm. Sevgiler
Ben normalimde 3 çıkıyorum bide gebe olsam demekki klozete bi oturakBenim için en önemli gebelik belirtisi sık çişe çıkmaktınormalde gece kesinlikle uykumdan uyanmam ama gebe kaldığımdan beri gecede en az 1 kez çişe kalkıyorum
inşallah Allah gönlünüze göre verir
Merhba canim. Oncelikle insallah rabbim gonlune gore versin.Bende buay cocuk denedim bugun hamile oldugumu ogrendim sana belirtileri soliyim fikir olmus olur.Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.. Benim 10 yasında bir oglum var 10 sene önce hamile kaldığımdaki anları belirtileri hatırlamak biraz mümkün değil.. Bu ay adetten önce test yaptim pozitif çıktı , sonra sadece taze kan geldi ama adet gibi oluk oluk değildi normaldi , 5 gün sürdü , sonra test yaptim negatif çıktım. O ara yumurtlama dönemini bekledik 2 gunde bir yaptık.. 16 ile 23arası yumurtlama tarihim, ama 14 15 şindede yaptık , yani sonra adet bitimi ve yumurtlama dönemindede devam ettik. Adet tarihim 25 gunde 24 gunde bir 1 2 gun degisir. Takvime göre 2 şubatta adetimin başlangıc tarihi. 6 gun önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı , pazartesiden beri sol kasık agrım yurumeme engel oluyor , karnımda şişlik , tatli isteği yok hep ekşi , hafif miğde bulantısı iştahsızlık , az kabızlık ama agrı hep sol tarafta böyle dokundukca kalbim orada atıyor , bel ağrısı , erken test yapip moral bozmak istemiyorum , goguslerim adetten önce agrırdı suan sadece kahverengi kısmında pütür pütür dokunduğum zaman , sizce adet tarihimi bekliyeyim erken test yapayımmı? Kan testi içinde erken çünkü adet tarihi geçtikten sonra yapılması daha iyimiş.. 10 sene gecince aradan unuttum o günleriyardımcı olursanız sevinirim?
Yumurtlama günümden 9 gün geçti acaba sık idrara çıkıyorum hamilelik varmıdır geçen ay kimyasal gebelik geçirdimBenim için en önemli gebelik belirtisi sık çişe çıkmaktınormalde gece kesinlikle uykumdan uyanmam ama gebe kaldığımdan beri gecede en az 1 kez çişe kalkıyorum
inşallah Allah gönlünüze göre verir
Adet gününün geçmesini bekle canım, gebeliği çok isteyince insan her şeyi gebelik belirtisi olarak algılıyorYumurtlama günümden 9 gün geçti acaba sık idrara çıkıyorum hamilelik varmıdır geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Teşekkür ederim canım saol geçen ay sürpriz bir şekilde geldi ve düştü idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr o yüzden oldu sanırım 5 gün bar şuan bakalım hayırlısı inşaAllahAdet gününün geçmesini bekle canım, gebeliği çok isteyince insan her şeyi gebelik belirtisi olarak algılıyoradet tarihine bir kaç gün kala belli olmaya başlar zaten
Hakkında hayırlısı canım, inşallah müjdeli haberi alırsın, 4 gün sonra bir gebelik testi yapabilirsin benceTeşekkür ederim canım saol geçen ay sürpriz bir şekilde geldi ve düştü idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr o yüzden oldu sanırım 5 gün bar şuan bakalım hayırlısı inşaAllah
Yani geçen ayda 8 gün geçince yaptım negatif çıktı 12.gün dr a gidince kanda çıktıHakkında hayırlısı canım, inşallah müjdeli haberi alırsın, 4 gün sonra bir gebelik testi yapabilirsin bence
Beklicem bakalım yaparsam sana cvp yazarım canım saolHakkında hayırlısı canım, inşallah müjdeli haberi alırsın, 4 gün sonra bir gebelik testi yapabilirsin bence
Müjdeli haberi bekliyorumBeklicem bakalım yaparsam sana cvp yazarım canım saol
Canım daha 2 gün var bata ne yapsamMüjdeli haberi bekliyorum
Ben bata üç gün kala test yapmıştım, çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra 3-4gün daha yaptım her gün git gide koyulaştı çizgi, çok meraklanıyorsanız ki muhtemelen öyledirCanım daha 2 gün var bata ne yapsam
Geçen ay 8.gün bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün kan da çıktı kanamam olunca klomen yazsın diye dr a gittim bhcg 18.91 çıktı devam edince durması için hap verdi kanamam durduBen bata üç gün kala test yapmıştım, çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra 3-4gün daha yaptım her gün git gide koyulaştı çizgi, çok meraklanıyorsanız ki muhtemelen öyledirtest yapmaya başla ama ikinci çizgiyi göremezsen moral bozma, bat geçene kadar görülmeyebilir çünkü
Böyle sanki adet ağrılarım var kasık batmalarım da vardı geçtiBen bata üç gün kala test yapmıştım, çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra 3-4gün daha yaptım her gün git gide koyulaştı çizgi, çok meraklanıyorsanız ki muhtemelen öyledirtest yapmaya başla ama ikinci çizgiyi göremezsen moral bozma, bat geçene kadar görülmeyebilir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?