Akıl fikir sağlıklı düşünme yeteneği diliyorum
Ha birde sağlık diliyorum
Ya burayada yazmayın nazar mazar değer sonra
Bu psikoloji sağlıklı değil dikkat edin kendinizeSizede Allah merhamet versin. Evvela bebeğini kaybetmiş ve şuan hamile olan bayana yaklaşımınız. Neyseki şunu farkettim etrafımdakiler sizin kadar değilmiş.
Konu sahibi evladını doğurmaya az kala kaybetmiş.Allah yardımcısı olsun.Haliyle her türlü olasılığa karşı önlem almak istiyor olabilir.Biraz daha empati kurmak gerekiyor diye düşünüyorum.Akıl fikir sağlıklı düşünme yeteneği diliyorum
Ha birde sağlık diliyorum
Ya burayada yazmayın nazar mazar değer sonra
Sende biraz vicdanını yoklasan iyi edersin cici bayan. Hemcinsim olarak zerre empati kuramıyor olman oldukça üzücü. Neyse neyse.. Selametle.Bu psikoloji sağlıklı değil dikkat edin kendinize
Allah razı olsun kardeşim.. Haklısın sanırım.. Bide bunu stres yapıyorum kendime.. Bebeğime gelince bariz bi sebep yoktu araştırmalar sonucu pıhtılaşma çıktı kanımda.. Şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.. Bakalım kısmetNazara ne kadar inanırsan en çok seni bulur. Çünkü her başına geleni ondan zannedersin. İnanma demiyorum, ama bu öyle bir şey değil.
Yaşadıkların kolay olmasa gerek, hatta çok zor. Ama emin ol nazardan değil. Öyle olması gerekiyormuş.
Saklamak istersen tabi ki saklarsın. Ama bence gerek yok, kendine gereksiz yük edineceksin çünkü.
Öncekinin sebebi belli mi? Çözüme kavuşturuldu mu?
Dua et bol bol, iyi şeyler düşün.
Başa gelenlerin nazara yorulması konusunda empati kuramıyorum diğer türlü her anlamda yanınızda acınızlayımSende biraz vicdanını yoklasan iyi edersin cici bayan. Hemcinsim olarak zerre empati kuramıyor olman oldukça üzücü. Neyse neyse.. Selametle.
Canim bayanin yaklasimi kirici ama karnindaki bebegin ölümünü nazara baglaman gercekten saglikli degil. Nazarin varligini kabul ediyorum ama bu kadar basit degil. Nasipte varsa el getirir, sel getirir. Nasipte yoksa el goturur, sel goturur.Sende biraz vicdanını yoklasan iyi edersin cici bayan. Hemcinsim olarak zerre empati kuramıyor olman oldukça üzücü. Neyse neyse.. Selametle.
Haklısın ama keşke bunu baştan belirtseydin.. Çok kırıcıydı tabirin.Başa gelenlerin nazara yorulması konusunda empati kuramıyorum diğer türlü her anlamda yanınızda acınızlayım
Pihtilasma bariz bir sebep degil mi?Allah razı olsun kardeşim.. Haklısın sanırım.. Bide bunu stres yapıyorum kendime.. Bebeğime gelince bariz bi sebep yoktu araştırmalar sonucu pıhtılaşma çıktı kanımda.. Şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.. Bakalım kısmet
Bebeğim nazardan öldü demedim ki. Nazarı inkar etmesemde Rabbimin kaderini çiğneyemem... Ve Allah Resulu s.a.v Nazarın insanı mezara sokacağını bir çok insanın eceline nazarın vesile olduğunu bize bildirmiştir. Ama illa nazardan öldü demem diyemem. Ecel bir.. Elimden birşey gelmedi, gelmiyorda.. Allah verdi Allah aldı.Canim bayanin yaklasimi kirici ama karnindaki bebegin ölümünü nazara baglaman gercekten saglikli degil. Nazarin varligini kabul ediyorum ama bu kadar basit degil. Nasipte varsa el getirir, sel getirir. Nasipte yoksa el goturur, sel goturur.
Yavrum öldüğü an şundan ölmüş diyemediler ya.. Sübhanallah ne oluyor size bayanlar??Pihtilasma bariz bir sebep degil mi?
Bunu nasıl anladınız?Önceki yavruma resmen nazar değdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?