Hamilelik gizlemek..

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.. Bir evladım 8 aylıkken karnımda öldü.. Şimdi yeniden hamileyim ama etrafım fitne fesattan geçilmiyor.Şimdilik en yakın arkadaşım ve annemden başkası bilmiyor.. Ama ben bugün eltimdeydim çağırdığı için mecbur gittim ve kızı 10 kilo onu kucağıma aldım bi kaç kez ama sonuçta zarar diye uzak durdum.. Eltim çaktı tabi.. Sordu hamile misin diye bende hayır ama şüpheli dedim daha gecikmedim beta hcg çok düşük 5 10 arası birşey dedim.. Bebişimi sakladım bilmiyorum bu yaptığım doğru mu

Son düzenleme:
Akıl fikir sağlıklı düşünme yeteneği diliyorum
Ha birde sağlık diliyorum
Ya burayada yazmayın nazar mazar değer sonra

Sizede Allah merhamet versin. Evvela bebeğini kaybetmiş ve şuan hamile olan bayana yaklaşımınız. Neyseki şunu farkettim etrafımdakiler sizin kadar değilmiş.

Akıl fikir sağlıklı düşünme yeteneği diliyorum
Ha birde sağlık diliyorum
Ya burayada yazmayın nazar mazar değer sonra
Konu sahibi evladını doğurmaya az kala kaybetmiş.Allah yardımcısı olsun.Haliyle her türlü olasılığa karşı önlem almak istiyor olabilir.Biraz daha empati kurmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Nazara ne kadar inanırsan en çok seni bulur. Çünkü her başına geleni ondan zannedersin. İnanma demiyorum, ama bu öyle bir şey değil.
Yaşadıkların kolay olmasa gerek, hatta çok zor. Ama emin ol nazardan değil. Öyle olması gerekiyormuş.
Saklamak istersen tabi ki saklarsın. Ama bence gerek yok, kendine gereksiz yük edineceksin çünkü.
Öncekinin sebebi belli mi? Çözüme kavuşturuldu mu?
Dua et bol bol, iyi şeyler düşün.

Allah razı olsun kardeşim.. Haklısın sanırım.. Bide bunu stres yapıyorum kendime.. Bebeğime gelince bariz bi sebep yoktu araştırmalar sonucu pıhtılaşma çıktı kanımda.. Şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.. Bakalım kısmet

Sende biraz vicdanını yoklasan iyi edersin cici bayan. Hemcinsim olarak zerre empati kuramıyor olman oldukça üzücü. Neyse neyse.. Selametle.
Başa gelenlerin nazara yorulması konusunda empati kuramıyorum diğer türlü her anlamda yanınızda acınızlayım

Sende biraz vicdanını yoklasan iyi edersin cici bayan. Hemcinsim olarak zerre empati kuramıyor olman oldukça üzücü. Neyse neyse.. Selametle.
Canim bayanin yaklasimi kirici ama karnindaki bebegin ölümünü nazara baglaman gercekten saglikli degil. Nazarin varligini kabul ediyorum ama bu kadar basit degil. Nasipte varsa el getirir, sel getirir. Nasipte yoksa el goturur, sel goturur.

Pihtilasma bariz bir sebep degil mi?

Nazar değecek korkusuyla yaşarsanız stresiniz bebeğe de yansır. Azıcık rahat olun. Yavrunuzu allaha emanet edin..
Tamam nazar diye bir sey var inkar edemeyiz ama nasibin önünde nazarı bırakın dağ bile duramaz.

Bebeğim nazardan öldü demedim ki. Nazarı inkar etmesemde Rabbimin kaderini çiğneyemem... Ve Allah Resulu s.a.v Nazarın insanı mezara sokacağını bir çok insanın eceline nazarın vesile olduğunu bize bildirmiştir. Ama illa nazardan öldü demem diyemem. Ecel bir.. Elimden birşey gelmedi, gelmiyorda.. Allah verdi Allah aldı.

8 aylık bebeği kaybetmek çok büyük bir acı, çok üzüldüm aileniz için. Ama şimdi bir evladınız daha var, bence bu kadar güzel bir şey saklanacak bir şey değil. Herkes bilmek zorunda da değil ama bence yine de kendinizi hazır hissedince mutluluğunuzu paylaşın. Siz nazar dersiniz, ben negatif enerji derim ama etkisine de inanırım. Aslında o enerjiden kurtulmanın en iyi yolu 'sallamamak'. Bu insanların nazarı vızzzz gelir deyin, neşenizi bozmayın.

Sağlıkla kucağa alırsınız inşallah

Önceki yavruma resmen nazar değdi..
Bunu nasıl anladınız?
Etrafınızdaki kimsenin çocuğu yoktu da sizin mi oldu?
Veya hamile olmak çok üstün bir özellik miydi ki size nazar ettiler?
Başınız sağolsun kötü bir durum yaşamışsınız ama bu kadar fesat olmayın.
Allah verdi Allah aldı bu da sizin sınavınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…