Actigin konuyu bir oku istersen. Onceki bebegime resmen nazar degdi demissin. Nazar konusunda bilgilendiren caresini de sundu. Inancli birisi olarak bu konuda onlemini aliyorsundur zaten. Kaninda pihtilasma cikmisken, daha genetik veya baska tibben tespiti yapilamamis olasiliklar soz konusuyken nazari gundeme getirmek dogru degil. Yine de etrafa soylememe istegin normal. Hicbir getirisi olmaz sadece goturusu olur. Bunda bir yanlislik yok. Kocanin bilmesi yeterli.Bebeğim nazardan öldü demedim ki. Nazarı inkar etmesemde Rabbimin kaderini çiğneyemem... Ve Allah Resulu s.a.v Nazarın insanı mezara sokacağını bir çok insanın eceline nazarın vesile olduğunu bize bildirmiştir. Ama illa nazardan öldü demem diyemem. Ecel bir.. Elimden birşey gelmedi, gelmiyorda.. Allah verdi Allah aldı.
Al bitane daha. Evet tahminlerin doğru. Etrafımdaki insanların erkek bebek takıntıları vardı ve tek erkek torun benimki olacaktı.. Ve en az 3 sene sonra evlat sahibi olmuşlardı.. Bi bendim cici kız hemen hamile kalanlar.. Bu kadar çirkinleşmeyin lütfen...........Bunu nasıl anladınız?
Etrafınızdaki kimsenin çocuğu yoktu da sizin mi oldu?
Veya hamile olmak çok üstün bir özellik miydi ki size nazar ettiler?
Başınız sağolsun kötü bir durum yaşamışsınız ama bu kadar fesat olmayın.
Allah verdi Allah aldı bu da sizin sınavınız.
Yahu tamam siz haklısınız... Size sevgilimiile sorunumu anlatmadım ben yavrusunu kaybeden bi anneyim.. İyi birşeyler söylemiyorsanız bari kötülük yapmayın. Bu yaptığınız sadecee beni üzüyor. Elinize geçen birşey varsa tebrik ederim.Actigin konuyu bir oku istersen. Onceki bebegime resmen nazar degdi demissin. Nazar konusunda bilgilendiren caresini de sundu. Inancli birisi olarak bu konuda onlemini aliyorsundur zaten. Kaninda pihtilasma cikmisken, daha genetik veya baska tibben tespiti yapilamamis olasiliklar soz konusuyken nazari gundeme getirmek dogru degil. Yine de etrafa soylememe istegin normal. Hicbir getirisi olmaz sadece goturusu olur. Bunda bir yanlislik yok. Kocanin bilmesi yeterli.
Size ne oluyor canim? Yazdigim mesaja verdiginiz bu tepki normal mi sizce? Pihtilasma o sirada tespit edilememisse de sonra tespit edilmis. Demek ki boyle bir yatkinlik var. Bazen yetiskin insanda bile olum sebebini tespit etmek mumkun olmuyor. Ozellikle genetik problemler cok sinsi.Bir de rahimde kucuk bir bebekte meydana gelebilecek problemleri siz dusunun. Hepsi nasibe cikiyor o ayri. Ben size bir uzman yardimi almanizi da tavsiye ederim. Hafife almayin. Zaman zaman hepimizin ihtiyaci oluyor. Asiri gerginsiniz.Yavrum öldüğü an şundan ölmüş diyemediler ya.. Sübhanallah ne oluyor size bayanlar??
Sizde çok cana yakınsınız :) psikolojimi anlayıp üzerime geliyor olmanız da şaşırtıcı.Size ne oluyor canim? Yazdigim mesaja verdiginiz bu tepki normal mi sizce? Pihtilasma o sirada tespit edilememisse de sonra tespit edilmis. Demek ki boyle bir yatkinlik var. Bazen yetiskin insanda bile olum sebebini tespit etmek mumkun olmuyor. Ozellikle genetik problemler cok sinsi.Bir de rahimde kucuk bir bebekte meydana gelebilecek problemleri siz dusunun. Hepsi nasibe cikiyor o ayri. Ben size bir uzman yardimi almanizi da tavsiye ederim. Hafife almayin. Zaman zaman hepimizin ihtiyaci oluyor. Asiri gerginsiniz.
Pardon soylediklerim neden iyi degil? Yorumumda kirici bir sey goremiyorum. Hamileliginizi paylasmakla ilgili sorunuzu da ilk yorumumda gayet pozitif yanitladim.Yahu tamam siz haklısınız... Size sevgilimiile sorunumu anlatmadım ben yavrusunu kaybeden bi anneyim.. İyi birşeyler söylemiyorsanız bari kötülük yapmayın. Bu yaptığınız sadecee beni üzüyor. Elinize geçen birşey varsa tebrik ederim.
Nasıl...? Doğumdan sonra mı haberi oldu herkesin :)Ben nazar icin degil de kafam rahat etsin diye bebek dogduktan sonra soyledim herkese. Buna yakin arkadaslarim ve aileler dahil. Cok rahat ettim. Herkese tavsiye ederim.
Kendime +1 veriyorum:)Bu psikoloji sağlıklı değil dikkat edin kendinize
Beni yanıltmadınızAl bitane daha. Evet tahminlerin doğru. Etrafımdaki insanların erkek bebek takıntıları vardı ve tek erkek torun benimki olacaktı.. Ve en az 3 sene sonra evlat sahibi olmuşlardı.. Bi bendim cici kız hemen hamile kalanlar.. Bu kadar çirkinleşmeyin lütfen...........
Pardon soylediklerim neden iyi degil? Yorumumda kirici bir sey goremiyorum. Hamileliginizi paylasmakla ilgili sorunuzu da ilk yorumumda gayet pozitif yanitladim.
Genel olarak evet. Cok gozu keskin olup anlayanlar cikiyordu ama genelde anlasilmadi hamileligim. Toplu tasimada da cok ayakta kaldim o yuzden.Nasıl...? Doğumdan sonra mı haberi oldu herkesin :)
Hormonlardan ve önceki bebeğinizin acisindan dolayi alıngan ve hassassiniz şu an. Anliyorum hislerinizi ama burda size hep bu tarz yorumlar yapilacak. Objektif bakiyoruz ve gercegi soyluyoruz. "Aman kimseye söyleme bu bebegin de aynı olabilir" diye korkutalim mi sizi yani anlamadim ben..Yahu tamam siz haklısınız... Size sevgilimiile sorunumu anlatmadım ben yavrusunu kaybeden bi anneyim.. İyi birşeyler söylemiyorsanız bari kötülük yapmayın. Bu yaptığınız sadecee beni üzüyor. Elinize geçen birşey varsa tebrik ederim.
Canim ben giderken sen geliyormussun. Ben gec uyandim. Bir +1 de ben veriyorum.Kendime +1 veriyorum:)
Yazık gerçekten çok yazık... Şunu yapıyor ve mutlu oluyorsunuz... Lütfen daha fazla bu başlığın altına yazmayın. Sadece KIRIYORSUNUZ. BARİ ZEVK ALDIĞINIZI HERKESE GÖSTERMEYİN.Kendime +1 veriyorum:)
Sen dehşet sır tutarsın heGenel olarak evet. Cok gozu keskin olup anlayanlar cikiyordu ama genelde anlasilmadi hamileligim. Toplu tasimada da cok ayakta kaldim o yuzden.
Kırdıysam özür dilerim ama bebeğinizi kybetmişsiniz ağır bir psikolojik baskı altındasınız destek alırsanız bana kalırsa iyi olabilirYazık gerçekten çok yazık... Şunu yapıyor ve mutlu oluyorsunuz... Lütfen daha fazla bu başlığın altına yazmayın. Sadece KIRIYORSUNUZ. BARİ ZEVK ALDIĞINIZI HERKESE GÖSTERMEYİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?