Hamilelik,gurbetteki eş,kavga

Hamile olan sensin ama eşinin hormonları tavan yapmış gibi duruyor...

neden gitmediniz ki eşinizle :(
maddi durum bi şekilde ayarlanabilsydi de gitseydiniz keşke.
tek başına hamilelik çok zordur eminim..

Hemde nasıl zor:( yani annemlerin ewi çok küçük, gelen giden misafir de eksik olmuyo:( yani evliyken insan normal durumda bile misafirliği pek kaldıramıyo. Evine gidince dünya varmış diyo. Şimdi mecburum bi yerde mesela uykum geliyo çabuk yoruluyorum vücut değişiyo bi kere şöyle rahat rahat giyiniyim diyorum olmuyo. Daha bissürü şey.

Bak canım, erkekler eşinden ayrı kaldığında biz ne kadar zorlanıyorsak onlar 2-3 katı zorlanıyor. Çünkü bi bayanın eline alışkınlar, en iş yapmayan bayan bile eşine mutlaka bir çok konuda destektir. Ama erkekler biz kadar belli edemiyor, çünkü ağlayıp zırlayan taraf olamazlar değil mi ? Bir de giden o ise yani ağlamasının bi anlamı olmadığını düşünür. Ama biz bayanlar "çok özledim, dayanamıyorum, burda çok zorlanıyorum, bitsin bu ayrılık..." derkeeen adamları bunaltıyoruz ve bir anda bize olan özlemi üstüne bizim anlayışsızlığımız yüklenince e erkek egosunu da unutmamak gerek. Ne oluyor? Patlıyorlar. Her zaman yaptıkları gibi. Biliyorsun onlarda bir bencillikte söz konusu. O yüzden bence çok üstüne gitmişsin eşinin, o da hem senin hamile olman, hem yanında olamayışı, ordaki iş stresi derkeen bunalmış ve sana patlamış. Biraz alttan al ve tartışmaya girme. Ne kadar tartışırsan tartış, 5 ay beklemek zorundasın değil mi ? Neden bu süreyi böyle ağlaya zırlaya geçiresin adama da dünyayı dar edesinki ? Hep onu özlediğini, bu ayrılığın sevgini artırdığını anlat. Sorunlarını dinle, iş gününün nasıl geçtiğini sor. Espriler yap, mutlu et ki oda ya ben burda neler yaşıyorum o hala kendi derdinde demesin. Beni mutlu ediyor güzel karıcığım desin :16:

Merhaba arkadaşlar. Şuan o an o kadar doluyum ki birilerinin fikrine çok ihtiyacım var. Eşim bir ay önce yurt dışına eğitime gitti daha iyi bi gelecek için. Ben gidemedim çünkü maddi açıdan buna uygun değiliz. Zaten gitme nedenlerinden biride oydu eşimin daha iyi bi maaş kariyer vb. Neyse bense şuan altı aylık hamileyim. Başlarda destek oldum git dedim dayanırız inş o kadar sınavı kazandın şansını dene, kısmet dedim. Cesaretlendirdim eşimi. Ve gitti. Bende annemlerin yanına geçtim. Arada evime gidip bakıyorum. Annemlerle aynı şehirdeyiz. Başlarda eşimi cesaretlendiren ben, ben olmaktan çıktım hasret, hamilelik bi araya gelince ki bazen çocuk gibi oluyorum hep ilgi bekliyorum. Ağlama krizlerine giriyorum. Annem babam bi laf dese hemen alınıyorum. Tek nedeni de aslında eşime duyduğum özlem:( bu özlem daha bi ay geçmesine rağmen o kadar bunaltıyo ki beni. Uyuyamıyorum. Gecenin beşinde üçünde kalkıp duruyorum. Sonrada uyku tutmuyo zaten. Eşiminse sürekli işleri oluyo okul, ders çalışmakla geçiriyo çoğu zaman vaktini. Her an internetten yazışıyoruz zaten ama 2 haftadır ne sesini duyuyorum ne de görüyorum. Yani daha yeni evliyim eyülde iki yıl olcak daha. Öyle uzun filört dönemimizde olmadı bir yıl içinde evlendik. Çok seviyorum eşimi, doyamadım da daha:( ama az önce yazışırken kavga ettik hemde baya şiddettli hiç söylemediği şeyleri söyledi. Hakaret etti. Sebepse benim yine görüntülü konuşamıycaz sesini duyamıyorum, beceremiyorum bu teknoloji işlerini diyip sitem etmem. Açtı ağzını yumdu gözünü ben öyle diyince olur olmadık hakaretler etti. Şimdi telefonunu ve internetini kapatacakmış asla görüşemiycekmişim gelene kadar onla. Yada gelip bi güzel dövecekmiş beni işi de bırakcakmış ben çalışıp bakcakmışım ona! Bunu söyleyen adam nişanlandıktan sonra bana rest çekip ya işin ya ben diyip kadroda verilecekken tam, bana işim ve onun arasında seçim yapmaya zorlayan sonrasında da evlendikten sonra ewde oturmamdan be kadar memnun olduğunu söyleyen kişi yani. Ya şimdi ben nası davranıyom eşime? Başta alttan aldım dediğini yaptım diye hep bu böyle mi gidicek? Hep ben mi alttan alcam fedakarlık yapcam özür diliycem:(

hiçbi şey şu lafların mazereti olamaz bence,sinirle yaptı sinirle söyledi demek sadece züğürt tesellisi olur bende çok sinirli bi insanım o zaman bende ana avrat küfrediyim millete,eşler birbirlerinin stres topu değildir

hiçbi şey şu lafların mazereti olamaz bence,sinirle yaptı sinirle söyledi demek sadece züğürt tesellisi olur bende çok sinirli bi insanım o zaman bende ana avrat küfrediyim millete,eşler birbirlerinin stres topu değildir

çok haklısınız ,onunda özlem duyması gerekirken seçtiğiniz kırmızı cümleler banada hiç hoş gelmedi bazı eşleri çok fazla yalnız bırakmaya gelmiyor galiba.....

Son düzenleme:
Back
X