- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Hahaha bende kendimden şüphe edicektim :) Ama şimdide ultrason da 3 haftalik görünüyor diyor oda saçma geldi çünkü 3 haftadan önce ilişki oldu. :)Canim o hamilelik hesaplama biraz degisiyor. Doktora gore :) ben evlendikten sonra hemen hamile kaldim doktor hesapladi 6haftalik gebelik var dedi bu mumkun degil ki 6hafta once dugunumden onceki haftaya dek geliyor dedimtip diliyle birseyler konustu kendimden suphe edecektim az kalsin
İşte bende aslında oraya takıldım. Bebek çok küçük görünüyor hatta dış gebelikten falan şuphelenmislerdi bugünde gittim gayet normal gebeliğin 3 haftalik daha o yüzden küçük görünüyor geç yumurtlamissin dedi.Bebek nasıl 3 haftalık görünüyor onu tam anlamadım, son adet tarihinden itibaren hesaplanır hamilelik yani yumurtlama veya döllenme de o süreçte oluyor aslında. Adet günü geçtikten sonra yani 4haftadan sonra görülebilir diye düşünüyorum, hiç o kadar erken görüldüğünü bilmiyorum.
yumurtlama ve döllenmede o 6 haftanın içinde gerçekleşiyor, yani siz son adet tarihini takiben 2. veya 3. haftada yumurtlamış olmalısınız ve buna yakın döllenme gerçekleşmiştir ama öncesindeki 2,3 haftalık dönemde ekleniyor hamilelik süresi hesaplanırken.Canim o hamilelik hesaplama biraz degisiyor. Doktora gore :) ben evlendikten sonra hemen hamile kaldim doktor hesapladi 6haftalik gebelik var dedi bu mumkun degil ki 6hafta once dugunumden onceki haftaya dek geliyor dedimtip diliyle birseyler konustu kendimden suphe edecektim az kalsin
İşte bende aslında oraya takıldım. Bebek çok küçük görünüyor hatta dış gebelikten falan şuphelenmislerdi bugünde gittim gayet normal gebeliğin 3 haftalik daha o yüzden küçük görünüyor geç yumurtlamissin dedi.Bebek nasıl 3 haftalık görünüyor onu tam anlamadım, son adet tarihinden itibaren hesaplanır hamilelik yani yumurtlama veya döllenme de o süreçte oluyor aslında. Adet günü geçtikten sonra yani 4haftadan sonra görülebilir diye düşünüyorum, hiç o kadar erken görüldüğünü bilmiyorum.
Bende anlamadım4. hamileliğini yaşayan biri olarak 3 haftalık gebelik ultrasonda nasıl görülüyor onu anlamadım.
Evet bende de öyle oldu, benim son adet tarihimle hesapladığıma göre 10 gün geride çıktı haftası, geç yumurtladığım için öyle olmuş ki ben de zaten 30 günü aşar adet döngüleri. Şuan kesesi görünmüştür muhtemelen, inşallah bir iki haftaya kadar bebeği de görürsünüz. Ama sata (son adet tarihi) göre hesaplaması doğru doktorun, yumurtlamadan önce geçen 2,3 haftalık dilimi de ekliyorlar, o sırada yumurtlama ve döllenme yok ama gebelik sürecine dahil edilir. Sizinki geç döllenme olunca iyice kafalar karışıyor tabiki :) Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.İşte bende aslında oraya takıldım. Bebek çok küçük görünüyor hatta dış gebelikten falan şuphelenmislerdi bugünde gittim gayet normal gebeliğin 3 haftalik daha o yüzden küçük görünüyor geç yumurtlamissin dedi.
Bende aynı şeyi yaşadımCanim o hamilelik hesaplama biraz degisiyor. Doktora gore :) ben evlendikten sonra hemen hamile kaldim doktor hesapladi 6haftalik gebelik var dedi bu mumkun degil ki 6hafta once dugunumden onceki haftaya dek geliyor dedimtip diliyle birseyler konustu kendimden suphe edecektim az kalsin
Hayatım 3 haftalık gebelik ultrasonda görünmez mümkün değil, bence doktorunuzu değiştirin.İşte bende aslında oraya takıldım. Bebek çok küçük görünüyor hatta dış gebelikten falan şuphelenmislerdi bugünde gittim gayet normal gebeliğin 3 haftalik daha o yüzden küçük görünüyor geç yumurtlamissin dedi.
Bende anlamadım
Hayir bir de bunu sen ben bilirizde buyukler anlamiyorlar 10haftalik hamileysem 4haftalik hamileyim diyordumetrafa yanlis anlamasinlar diyeBende aynı şeyi yaşadım))) eşimle aynı anda Dr a mümkün değil dedik )
Aaa acaba ben 5.haftamı yaşıyorum da bebek 3.haftada olduğu için öyle demiş olabilir mi ki?Hayatım 3 haftalık gebelik ultrasonda görünmez mümkün değil, bence doktorunuzu değiştirin.
Ayrıca 3 haftalık gebeyseniz bebeğiniz daha 1. haftasında demektir.
Yani kadın hamileliğin 5. haftasını yaşarken bebek 3. haftadadır.
Ama tıbbi olarak bu 5 hafta olarak hesap ve ifade edilir.
Takvimde de gördüğünüz gibi 18 haftalık hamileyim ama 18 hafta önce adet dönemimdi.
Birde geç döllenme en fazla 1 hafta 10 gün gibi olduğunu söylüyor doktorlar. durumalr şüpheli görülüyor.
Biraz karışık oldu ama umarım analtabilmişimdir.
Olamaz.Aaa acaba ben 5.haftamı yaşıyorum da bebek 3.haftada olduğu için öyle demiş olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?