Merhabalar. Bende anlatayım
Düğün olduktan sonra hemen çocuk istemiyordum. Biraz daha bekleyelim diyordum eşime tabii korunmuyorduk ama hiç. Sonrasında benden sonra evlenenler hamile olduğunu duydum. Kendi kendime sorgulamaya başladım. Ben korunmadigim halde niye kalamiyorum acaba diye. Sonrasında doktora gittik eşimle pko çıktı bende 2 ya da 3 kere tam hatırlamıyorum çatlatma iğnesi oldum. Hiç bir etkisi olmadı maalesef ki bende. Sonra doktor asilamadan bahsetti bende biraz ara vermek istiyordum çünkü gerçekten insan çok yıpranıyor. Her adet dönemi o stres, heyecanı çok bambaşka. İşte tedaviyi bıraktık sonra benim kuzenim hafız bana dedi ki işte benim arkadaşlara da denedik hamile kalan oldu sanada deneyelim yer gök dua ile dedi. İşte annem, yengem, halam vs. 11 tane hurmaya Meryem suresi okudular. Eşimle her gün birer tane bölüşerek yedik. Resmen kendimi o kadar çok başlamıştım ki çok dua ettim ama hep Allah'tan istedim. O ol derse olur. Hepte hayırlısı istedim. Ve tedaviyi bıraktıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Adetim 15 gün gecikmisti eşim gidelim yaptıralım test diyordu ama ben dur biraz daha diyordum çünkü duzensizdi adetim. Çok şükür şimdi kızım 2.5 yaşında. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ama stres yapmamak lazım evet çok zor ama gerçekten stres çok etkiliyor. Ben resmen o 1 ay içinde tamamen çocuk fikrini aklımdan biraz daha olsa çıkarmıştım ruhen olarak daha rahattım. İnşallah sizede nasip olur.