Gebeliğe Hazırlık Hamilelik icin 1 defa iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Arkadaslar 1 gun arayla iliskiye girip 1 defa yapmamiz yeterli olurmu hamile kalmak icin yoksa 1 2 saat aralikla 2. Iliskide olmasi dahami iyi olur

Uzmanlar gün aşırı (1 gün olup 1 gün dinlenme) yı öneriyor .. ve yumurtlama zamanınızı takip ederseniz daha verimli sonuç alırsınız

Uzmanlar gün aşırı (1 gün olup 1 gün dinlenme) yı öneriyor .. ve yumurtlama zamanınızı takip ederseniz daha verimli sonuç alırsınız
Yumurtlamayi takip edemiyorum iliskiye girdim zaman 1 defami 2 defami daa iyi olur

Bir öyle deneyin bir böyle :) bu sorunun doğru cevabı yok. Döllenmeyi etkileyen o kadar fazla faktör var ki herkes için değişiyor

1 günde 2 kere ilişki önerilmiyor pek sperm kalitesi açısından. Yumurtlama günleri üst üste her gün veya gün aşırı deniliyor. Ama doktorun bana dediği ovulasyon testi vs bakmadan haftada 3-4 gün ilişki olmalı. Öteki türlü stres yapıyor ve stres çok etki ediyor hem erkeğe hem kadına.

Aynı gün defalarca ilişkinin çok fazla etkisi olmaz kanaatindeyim. En iyisi gün aşırı denemek , dr ların da önerdiği şey bu zaten.. 1 gün eşine zaman tanı sperm üretsin yeterince vücut.. sakin ol şampiyon😂

Aslında klasik bildiğimiz gün aşırı olması ki yeniden kaliteli sperm üretimi olsun diye ama dr Gökçen Erdoğan'ı bircogunuz bilir, instagramda da sayfasi var, orda bi paylaşımında ilk ilişkiden sonra 3 saat içinde ikinci kez ilişki olduğunda hamile kalma ihtimalinin arttığını yazmıştı, ben de çok şaşırmıştım ama bilgilerine çok güvendiğim bi doktor, o yüzden bilemiyorum, takip edenler varsa doktorun sayfasinda bi araştırsın derim

Aynı gün defalarca ilişkinin çok fazla etkisi olmaz kanaatindeyim. En iyisi gün aşırı denemek , dr ların da önerdiği şey bu zaten.. 1 gün eşine zaman tanı sperm üretsin yeterince vücut.. sakin ol şampiyon😂
Oda her gun istiyo diyo depoladim ben :D

Aslında klasik bildiğimiz gün aşırı olması ki yeniden kaliteli sperm üretimi olsun diye ama dr Gökçen Erdoğan'ı bircogunuz bilir, instagramda da sayfasi var, orda bi paylaşımında ilk ilişkiden sonra 3 saat içinde ikinci kez ilişki olduğunda hamile kalma ihtimalinin arttığını yazmıştı, ben de çok şaşırmıştım ama bilgilerine çok güvendiğim bi doktor, o yüzden bilemiyorum, takip edenler varsa doktorun sayfasinda bi araştırsın derim
Bakicam saolun

Back
X