Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamayi takip edemiyorum iliskiye girdim zaman 1 defami 2 defami daa iyi olurUzmanlar gün aşırı (1 gün olup 1 gün dinlenme) yı öneriyor .. ve yumurtlama zamanınızı takip ederseniz daha verimli sonuç alırsınız
Duznsiz oluyo bi ac gun gec bi kac gun erkenYumurtalama takip edemezseniz mumkun degil zaten.
Her ay ayni gun sayisina sahip degil, cok normal.Duznsiz oluyo bi ac gun gec bi kac gun erken
Ee nsil tkip edicemHer ay ayni gun sayisina sahip degil, cok normal.
Oda her gun istiyo diyo depoladim benAynı gün defalarca ilişkinin çok fazla etkisi olmaz kanaatindeyim. En iyisi gün aşırı denemek , dr ların da önerdiği şey bu zaten.. 1 gün eşine zaman tanı sperm üretsin yeterince vücut.. sakin ol şampiyon![]()
Bakicam saolunAslında klasik bildiğimiz gün aşırı olması ki yeniden kaliteli sperm üretimi olsun diye ama dr Gökçen Erdoğan'ı bircogunuz bilir, instagramda da sayfasi var, orda bi paylaşımında ilk ilişkiden sonra 3 saat içinde ikinci kez ilişki olduğunda hamile kalma ihtimalinin arttığını yazmıştı, ben de çok şaşırmıştım ama bilgilerine çok güvendiğim bi doktor, o yüzden bilemiyorum, takip edenler varsa doktorun sayfasinda bi araştırsın derim
Telefon uygulamasi?Ee nsil tkip edicem
Dogru sonuc vermez adet dongum degisiyoTelefon uygulamasi?
Degisen dongulerinizi de giriyorsunuz ona gore bir donem cikariyor.Dogru sonuc vermez adet dongum degisiyo
Yumurta çatlayınca tekrar girmek gerekiyor mu? Benim pik oldu ve birlikte olduk.Ertesi 3 gün olmadık.ovulasyon testiyle tek ilişkide bebeğimiz gelmişti.. nasip..