Gebeliğe Hazırlık Hamilelik icin 1 defa iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün içinde defalarca olursa sperm kalitesi de azalır. 1 gün ara ile uygundur. Bu arada eşiniz pekmez, hakiki bal, ceviz, fındık, fistik, balık..vs tüketsin. Sanırım bunlar da iyi gelecektir Yumurtlama tarihini hesapla, ona göre deneyin.
Bizim çocuk olmama sorunumuz olmadı hiç ama bildiklerimi yazmak istedim. Ben yumurtlama falan hesaplamadan adetim biter bitmez hamile kalmıştım 😅 o nasıl oluyor hiç anlamadım ama vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması 😃
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.

Aynı gün içinde defalarca olursa sperm kalitesi de azalır. 1 gün ara ile uygundur. Bu arada eşiniz pekmez, hakiki bal, ceviz, fındık, fistik, balık..vs tüketsin. Sanırım bunlar da iyi gelecektir Yumurtlama tarihini hesapla, ona göre deneyin.
Bizim çocuk olmama sorunumuz olmadı hiç ama bildiklerimi yazmak istedim. Ben yumurtlama falan hesaplamadan adetim biter bitmez hamile kalmıştım 😅 o nasıl oluyor hiç anlamadım ama vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması 😃
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.
Bende adetim bittikten sonra hergun 1 defa iliskiye giriyoruz ama tutmuyo niye bilmiyorum keciboynuzu özu sprm hareketliligini yukseltiyomus dogrumu acaba

Bende adetim bittikten sonra hergun 1 defa iliskiye giriyoruz ama tutmuyo niye bilmiyorum keciboynuzu özu sprm hareketliligini yukseltiyomus dogrumu acaba
Bunu çok duydum evet yuksetiomus.
Protein ve vitamin içerikli beslensin eşiniz.
Her sabah 2 yumurta yesin mesela.
Aç karnına keçiboynuzu özü içsin
Bol su içsin. Bunun yanında siz de iyi beslenin.
Kabuklu yemişler de çok faydalıdır.
Umarım iyi sonuç alırsınız.

Bunu çok duydum evet yuksetiomus.
Protein ve vitamin içerikli beslensin eşiniz.
Her sabah 2 yumurta yesin mesela.
Aç karnına keçiboynuzu özü içsin
Bol su içsin. Bunun yanında siz de iyi beslenin.
Kabuklu yemişler de çok faydalıdır.
Umarım iyi sonuç alırsınız.
Eşim yiyo herseyi zaten yeme konusunda sıkıntısı yok ama keciboynuzu ozu yan etki yaparmi acaba keciboynuzu kurünü yapip ters etki eden bi cok insan duydum burda

Arkadaslar 1 gun arayla iliskiye girip 1 defa yapmamiz yeterli olurmu hamile kalmak icin yoksa 1 2 saat aralikla 2. Iliskide olmasi dahami iyi olur
Doktorların önerdiği gün aşırı ilişki sperm 3 gün rahimde yasayabiliyor zaten diğer türlü sperm kalitesi düşüyor

Eşim yiyo herseyi zaten yeme konusunda sıkıntısı yok ama keciboynuzu ozu yan etki yaparmi acaba keciboynuzu kurünü yapip ters etki eden bi cok insan duydum burda
Keçiboynuzu ozu asla yan etki yapmaz canım yapsa yapsa kan değerini duzeltir en fazla kg aldirir okadar. Neden yan etki yapsın ki?

Keçiboynuzu ozu asla yan etki yapmaz canım yapsa yapsa kan değerini duzeltir en fazla kg aldirir okadar. Neden yan etki yapsın ki?
Blmiyorum ben burda kürün yan etki yaptini duymustum sogn kuruyle bi cok hamile kalan insan var burda bn gecen ay yaptim adetimi geciktirdi adet olduktan snra agrim cok cok fazla oldu

Doktorumun bana dediği 2 günde 1 sperm üretilmesi açısından sanırım.

Back
X