- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Benim bu ay uygulamada gösterdiği tarihten 3 gün evvel yumurtam çatladı. Ovulasyonla takip ediyorum ordan bildimTelefon uygulamasi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu ay uygulamada gösterdiği tarihten 3 gün evvel yumurtam çatladı. Ovulasyonla takip ediyorum ordan bildimTelefon uygulamasi?
Çift çizgi olunca mı denediniz ?ovulasyon testiyle tek ilişkide bebeğimiz gelmişti.. nasip..
Bende adetim bittikten sonra hergun 1 defa iliskiye giriyoruz ama tutmuyo niye bilmiyorum keciboynuzu özu sprm hareketliligini yukseltiyomus dogrumu acabaAynı gün içinde defalarca olursa sperm kalitesi de azalır. 1 gün ara ile uygundur. Bu arada eşiniz pekmez, hakiki bal, ceviz, fındık, fistik, balık..vs tüketsin. Sanırım bunlar da iyi gelecektir Yumurtlama tarihini hesapla, ona göre deneyin.
Bizim çocuk olmama sorunumuz olmadı hiç ama bildiklerimi yazmak istedim. Ben yumurtlama falan hesaplamadan adetim biter bitmez hamile kalmıştımo nasıl oluyor hiç anlamadım ama vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.
Bunu çok duydum evet yuksetiomus.Bende adetim bittikten sonra hergun 1 defa iliskiye giriyoruz ama tutmuyo niye bilmiyorum keciboynuzu özu sprm hareketliligini yukseltiyomus dogrumu acaba
Eşim yiyo herseyi zaten yeme konusunda sıkıntısı yok ama keciboynuzu ozu yan etki yaparmi acaba keciboynuzu kurünü yapip ters etki eden bi cok insan duydum burdaBunu çok duydum evet yuksetiomus.
Protein ve vitamin içerikli beslensin eşiniz.
Her sabah 2 yumurta yesin mesela.
Aç karnına keçiboynuzu özü içsin
Bol su içsin. Bunun yanında siz de iyi beslenin.
Kabuklu yemişler de çok faydalıdır.
Umarım iyi sonuç alırsınız.
Doktorların önerdiği gün aşırı ilişki sperm 3 gün rahimde yasayabiliyor zaten diğer türlü sperm kalitesi düşüyorArkadaslar 1 gun arayla iliskiye girip 1 defa yapmamiz yeterli olurmu hamile kalmak icin yoksa 1 2 saat aralikla 2. Iliskide olmasi dahami iyi olur
Yani hergun mu iliskiDoktorların önerdiği gün aşırı ilişki sperm 3 gün rahimde yasayabiliyor zaten diğer türlü sperm kalitesi düşüyor
Hayır :) gün aşırı demek bir gün araylaYani hergun mu iliski
Ee nsil tkip edicem
Keçiboynuzu ozu asla yan etki yapmaz canım yapsa yapsa kan değerini duzeltir en fazla kg aldirir okadar. Neden yan etki yapsın ki?Eşim yiyo herseyi zaten yeme konusunda sıkıntısı yok ama keciboynuzu ozu yan etki yaparmi acaba keciboynuzu kurünü yapip ters etki eden bi cok insan duydum burda
Atesle nasil takip edicem yumurtlama donemimiOvulasyon test çubukları ya da ateş ölçme yöntemiyle takip edebilirsiniz. Ateş ölçme bana hem daha kolay hem daha masrafsız geliyor.
Blmiyorum ben burda kürün yan etki yaptini duymustum sogn kuruyle bi cok hamile kalan insan var burda bn gecen ay yaptim adetimi geciktirdi adet olduktan snra agrim cok cok fazla olduKeçiboynuzu ozu asla yan etki yapmaz canım yapsa yapsa kan değerini duzeltir en fazla kg aldirir okadar. Neden yan etki yapsın ki?
Saolun tesskkur ederimHayır :) gün aşırı demek bir gün arayla
Burda konular vardı aratırsanız çok iyi açıklanmış, ben uyguladım, ateş değerimden hamile olduğumu bile öğrendik hatta.Atesle nasil takip edicem yumurtlama donemimi
Aaa ilk defa duyuyorum gercktenBurda konular vardı aratırsanız çok iyi açıklanmış, ben uyguladım, ateş değerimden hamile olduğumu bile öğrendik hatta.
Vücut anlık sperm üretmiyor zaten :) 70-72 günlük spermler bekliyor depoda. Onları kullanıyor.1 defa yeterli bence zaten sonrasında vücûd sperm üretemez ya hemen ..
Hmm demek ki depolanma dam aktarıma geç oluyorVücut anlık sperm üretmiyor zaten :) 70-72 günlük spermler bekliyor depoda. Onları kullanıyor.
Merhaba ovu testinde t çizgisi hangi aşamada denediniz,neyiniz olduovulasyon testiyle tek ilişkide bebeğimiz gelmişti.. nasip..