Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için bel çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ondan korkuyorum normalde adetim düzenlidir düğünden sonra da öyle ama son adetim hamile kaldım mı acaba diye düşünmekten stres yaptım galiba gecikti 5 gün
Yaşınızı bilmiyorum ancak regl ler hayatımız boyunca, stres, mevsim değişikliği vs gibi veya başka bir. Çok sebepten bazem gecikir, dönügüsü değişir ama her ay bir şekilde regl oluyorsanız bu konuda herşey yolunda diyebiliriz. Bir arkadaşım yine hamile kalamıyordu testler, kpntroller falan dr en son dedi ki, hiç sorun yok ancak sen yatağa girerken bile hamile kalacakmıyım endişesiyle her akşam yatağına giriyorsun bu sana engel oluyor bırak endişeyi demişti. Şimdi kocaman oldular iki oğlu var. Zor biliyorum ama cidden endişeye etmemeye çalışın :)

Evet öyleymiş sizin çocuğunuz var mı
Benim bir oğlum var. 42 yaşında hamile kaldum 43 te anne oldum ömcesinde dr a kontorle gittim sorun varmı diye. Ne kist ne miyom vs hiçbirşey yoktu. Ben arada sıra yaptıüıö soğan kürüne bağlıyorum şahsem. Bu arada 42 de hamile kaldım derken yıllarca denedim durumu yok. Evleneli 1 ay olmuştu hamile olduğumu, öğrendiğimde

22 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk zamanlar çok düşünmüyordum ama bı kaç ay korunmamamiza rağmen hamile kalamayinca endişe sardı ondan oldu stres

22 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk zamanlar çok düşünmüyordum ama bı kaç ay korunmamamiza rağmen hamile kalamayinca endişe sardı ondan oldu stres
22 mi ah ne güzel hayatın baharı, en güzel yılları. Tadını çıkarın yahu yıllar çabuk geçiyor yalınız evliliğiniz herşey tazecik daha

22 mi ah ne güzel hayatın baharı, en güzel yılları. Tadını çıkarın yahu yıllar çabuk geçiyor yalınız evliliğiniz herşey tazecik daha
Tazecik inşallah hepte öyle kalır bide ilimizden daha da taze bı parca olsa daha güzel olur

Tazecik inşallah hepte öyle kalır bide ilimizden daha da taze bı parca olsa daha güzel olur
Ben belimi cektirmisdim ya bi faydasi olmadi bu ay. Ama kadin karsidaki 3 ayda olabilir dedi. Bekleyip gorucez. Bu arada hayit tohumunun da faydasini cok duydum bu ay yapiyorum. Siz de bi arasdirin isterseniz

Ben belimi cektirmisdim ya bi faydasi olmadi bu ay. Ama kadin karsidaki 3 ayda olabilir dedi. Bekleyip gorucez. Bu arada hayit tohumunun da faydasini cok duydum bu ay yapiyorum. Siz de bi arasdirin isterseniz
Yani ben bilmiyorum ki doktora da gitmedim daha yeni evliyim diye bel çektirmeyi de düşünmedim faydası olur mu onu da bilmiyorum sen neden belini çektirdin özel değilse tabi

Yani ben bilmiyorum ki doktora da gitmedim daha yeni evliyim diye bel çektirmeyi de düşünmedim faydası olur mu onu da bilmiyorum sen neden belini çektirdin özel değilse tabi
Ben 6 aylik evliyim fakat cocuk cok istiyoduk ikinci aydan korunmadim ben de. Korunmadigim halde hamilelik olmadi 6 ayda(( Belki bel cektirmekle fayda gorurum dusundum. Bir kac arkadasim bel cektirdiyi ay kalmisti. Malesef bende ise yaramadi bu ay. Bilmem belki de gelen ay olur. Fakat esimde ileri haraket 20 %di 2 ay once.Ondan da ola bilir diye dusunuyorum.

Ama doktor o hizla bile hamile kalinabilecegini soyledi. Dogrusu ben 32den yuksek olmalı saniyodum. Amma doktor bir iki ilac yazdi. Ve ceviz keciboynuzu ozu falan iciriyorum. Yine bu ay da yok gibi amma

Yani bende 3 aylik evliyim bizde korunmadik hiç ama hamilelik olmadı doktora da gitmedim erken diye kısmet ama ilerde de olmazsa mutlaka doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…