- Konu Sahibi Newsherry777
-
İnşallah birbirimize dua edelim başkasının duası kabul olurmuşInsallah doktora ihtiyac kalmaz hic. Onumuzdeki ay hamis olursun
Nerelisiniz kaç yaşındasınızInsallah doktora ihtiyac kalmaz hic. Onumuzdeki ay hamis olursun
Azerbaycanliyim ben 22 yasim var canimNerelisiniz kaç yaşındasınız
İnshAllah ya en kisa zamanda sevinirizİnşallah birbirimize dua edelim başkasının duası kabul olurmuş
Aaa azerbaycanda mı oturuyorsunuz bende 22 yaşındayım Nevşehir de oturuyorumAzerbaycanliyim ben 22 yasim var canim
Amin amin inşallahİnshAllah ya en kisa zamanda seviniriz
Evet Azerbaycanda yasiyorum canim.Memnun oldum tanistigimizaAaa azerbaycanda mı oturuyorsunuz bende 22 yaşındayım Nevşehir de oturuyorum
Ya amma ben bir turlu aklimdan atamiyorum hamileligi bu siteye girmeyecegim,dusunmeyecegim desem de burda buluyorum kendimi en kicik belirtide bileAaa azerbaycanda mı oturuyorsunuz bende 22 yaşındayım Nevşehir de oturuyorum
Amin amin insallahİnshAllah ya en kisa zamanda seviniriz
Yemin ederim aynı şeyi yaşıyorum bende ama kuzenim ebe benim bana şey dedi stres yaparsan yumurtlama düzeninin de bozulur stres yaparsan olmaz eşim yanımda benim uzakta değil düzenli ilişki iki güne bir bide düşünmemek lazım zamana bırakmak lazım dediYa amma ben bir turlu aklimdan atamiyorum hamileligi bu siteye girmeyecegim,dusunmeyecegim desem de burda buluyorum kendimi en kicik belirtide bile
Bende çok memnun oldum canımEvet Azerbaycanda yasiyorum canim.Memnun oldum tanistigimiza
Bide işe yarar mı bilmiyorum ama cevremdekiler bana şey diyor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bı saat kadar ayağını uzat belinin altına yastık koy 45 derecelik açıyla uzan öyle diyorlar sende bir deneYa amma ben bir turlu aklimdan atamiyorum hamileligi bu siteye girmeyecegim,dusunmeyecegim desem de burda buluyorum kendimi en kicik belirtide bile
Ben de oyle yapiyorum canim hem de 6 aydir. Hatta sabaha kadar kalkmiyorum iliskiden sonra garantiliyorum kendimceBide işe yarar mı bilmiyorum ama cevremdekiler bana şey diyor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bı saat kadar ayağını uzat belinin altına yastık koy 45 derecelik açıyla uzan öyle diyorlar sende bir dene
Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinBen de oyle yapiyorum canim hem de 6 aydir. Hatta sabaha kadar kalkmiyorum iliskiden sonra garantiliyorum kendimceBiz de iki gunde bir iliski yasiyoruz da olmuyo bu ay kafama takmamaya calisiyorum yapa bildigim kadar. Sadece sakin kafayla dusundugumde sperm kalitesi duzelince hamile kalirim kafasindayim. Kismet nasip ne zamansa. InsAllah en guzel zamanda bulur bizi mucizelerimiz❤
Ovulasyon testleri var onları denedin mi bu ay bende deneyecem yumurtlama günü gösteriyorBen de oyle yapiyorum canim hem de 6 aydir. Hatta sabaha kadar kalkmiyorum iliskiden sonra garantiliyorum kendimceBiz de iki gunde bir iliski yasiyoruz da olmuyo bu ay kafama takmamaya calisiyorum yapa bildigim kadar. Sadece sakin kafayla dusundugumde sperm kalitesi duzelince hamile kalirim kafasindayim. Kismet nasip ne zamansa. InsAllah en guzel zamanda bulur bizi mucizelerimiz❤
Evet ya canim 3cu aydan kullaniyorum ovulasyon testleri. Yumurtlama gunlerimi falan da tutturuyorum. Amma zaten 2 gunde 1 iliski oldugu icin denk gelmeli. Bi turlu olmadi gitti ya. Esim de asiri cok istiyor cocuk bu yuzden olmuyo dedim ben de. Bir seyi cok isteyince sonu boyle oluyor hepOvulasyon testleri var onları denedin mi bu ay bende deneyecem yumurtlama günü gösteriyor
Amin canim. Senin regl zamanin ne zaman?Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin canim. Senin regl zamanin ne z
Benim eşim de öyle çok istiyor hatta diyor bu ayda olmazsa doktora gidiyoruz ikimizde diyor bende diyorum daha erken 3 ay oldu deneyelim 6 ayEvet ya canim 3cu aydan kullaniyorum ovulasyon testleri. Yumurtlama gunlerimi falan da tutturuyorum. Amma zaten 2 gunde 1 iliski oldugu icin denk gelmeli. Bi turlu olmadi gitti ya. Esim de asiri cok istiyor cocuk bu yuzden olmuyo dedim ben de. Bir seyi cok isteyince sonu boyle oluyor hep
Seninki ne zamanAmin canim. Senin regl zamanin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?