Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için bel çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshAllah ya en kisa zamanda seviniriz
Amin amin insallah
Ya amma ben bir turlu aklimdan atamiyorum hamileligi bu siteye girmeyecegim,dusunmeyecegim desem de burda buluyorum kendimi en kicik belirtide bile
Yemin ederim aynı şeyi yaşıyorum bende ama kuzenim ebe benim bana şey dedi stres yaparsan yumurtlama düzeninin de bozulur stres yaparsan olmaz eşim yanımda benim uzakta değil düzenli ilişki iki güne bir bide düşünmemek lazım zamana bırakmak lazım dedi

Ya amma ben bir turlu aklimdan atamiyorum hamileligi bu siteye girmeyecegim,dusunmeyecegim desem de burda buluyorum kendimi en kicik belirtide bile
Bide işe yarar mı bilmiyorum ama cevremdekiler bana şey diyor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bı saat kadar ayağını uzat belinin altına yastık koy 45 derecelik açıyla uzan öyle diyorlar sende bir dene

Bide işe yarar mı bilmiyorum ama cevremdekiler bana şey diyor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bı saat kadar ayağını uzat belinin altına yastık koy 45 derecelik açıyla uzan öyle diyorlar sende bir dene
Ben de oyle yapiyorum canim hem de 6 aydir. Hatta sabaha kadar kalkmiyorum iliskiden sonra garantiliyorum kendimce Biz de iki gunde bir iliski yasiyoruz da olmuyo bu ay kafama takmamaya calisiyorum yapa bildigim kadar. Sadece sakin kafayla dusundugumde sperm kalitesi duzelince hamile kalirim kafasindayim. Kismet nasip ne zamansa. InsAllah en guzel zamanda bulur bizi mucizelerimiz❤

Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

Ovulasyon testleri var onları denedin mi bu ay bende deneyecem yumurtlama günü gösteriyor

Ovulasyon testleri var onları denedin mi bu ay bende deneyecem yumurtlama günü gösteriyor
Evet ya canim 3cu aydan kullaniyorum ovulasyon testleri. Yumurtlama gunlerimi falan da tutturuyorum. Amma zaten 2 gunde 1 iliski oldugu icin denk gelmeli. Bi turlu olmadi gitti ya. Esim de asiri cok istiyor cocuk bu yuzden olmuyo dedim ben de. Bir seyi cok isteyince sonu boyle oluyor hep

Benim eşim de öyle çok istiyor hatta diyor bu ayda olmazsa doktora gidiyoruz ikimizde diyor bende diyorum daha erken 3 ay oldu deneyelim 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…