hamilelik için çatlak kremi ne kullanmalıyım?

akuamarin1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
30
0
6
İstanbul
bayanlar hamilelikte hangi çatlak kremi iyidir.daha önce kullanıp memnun kaldığınız bi krem var mı?araştırıyorum alıcam en kısa zamnda çünkü 16+3 oldum artık geç bile kaldım belkide.yardımlarınızı beklıyorum canlar:34:

lierac tavsiye ediliyor genelde ama kimyasal var onda da
ben şimdilik çatlamadım hiç :) sadece haftada bir kaysı çekirdeği yağı ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum
birazda vücut yapısına bağlı..çatlamaya meyilliysen ne kullansanda oluyo..
ama genelde eczanelerde satılan kremlerde kimyasal bulunuyo

selamlar :3:
ben saf zeytinyağının çok faydasını gördüm,ilk hamileliğimde hiç çatlağm olmadı çok şükür. malum deri bir defa çatladı mı bir daha düzelmiyor. şimidi tekrar hamileyim bu sefer de sadece vazelin kullanıyorum. neredeyse büyün kremlerde paraben ve birsürü kimyasal var o yüzden tercih etmemenizi öneriyorum.

lierac tavsiye ediliyor genelde ama kimyasal var onda da
ben şimdilik çatlamadım hiç :) sadece haftada bir kaysı çekirdeği yağı ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum
birazda vücut yapısına bağlı..çatlamaya meyilliysen ne kullansanda oluyo..
ama genelde eczanelerde satılan kremlerde kimyasal bulunuyo

cvp verdiğin için saol canım.bir çok şey yazıldığı için kafam karıştı benim bu konu hakkında.eczaneye sormuştum bundan 1 ay önce falandı orda çalışan bir bayan ikiz hamilelik geçirmiş bana kendisinin kullandığı ALPIN PREMAMA adlı bi krem önerdi.araştırdım yorumlarını okudum güzel bir ürün.ama işte hem fiyatı pahalı hemde ne biliyim bende doğallıktan yanayım aslında.içeriği doğal yazıyolar ama acaba işte

ben bepanthol ve mustela kullanıyorum yaklaşık olarak 13. haftamdan beri. dönüşümlü sürüyorum. şu ana kadar hiç çatlağım olmadı. 3-4 hafta daha olmazsa 0 çatlak ile bitireceğim işallah :) tavsiye edebilirim yani

bayanlar hamilelikte hangi çatlak kremi iyidir.daha önce kullanıp memnun kaldığınız bi krem var mı?araştırıyorum alıcam en kısa zamnda çünkü 16+3 oldum artık geç bile kaldım belkide.yardımlarınızı beklıyorum canlar:34:
Canim kremlerin yaglarin hepsini ayni sebepten kullaniyoruz.cildi nemlendirmek.cildin kuru kalmadigi surece catlamaz o nedenle cildini nemlendirecek sekilde istedigin urunu kullanabilirsin ama en onemlisi bol su icmelisin 3-4 litre arasi su ic zorla kendini.bebegin icin bircok yiyip ictiginden daha faydali inan bana hem de catlaklarla savasirsin...

Bende vichy kullaniyorum ama bildigim kadariyla kullandigin urunun jel degil krem olmasi daha iyi birde duzenli kullanmak onemliii

amanda aman nede güzel bir konu
bende 10 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş çatlak için ne kullansam diye bakınayım diyordum
arkadaşlar mustela ne ya ilk defa duydum ben
bepanthol de kortizon var diyorlar
bende çatlak için kakao yağı ve jojoba yağının çok iyi olduğunu duymuştum sanırım bunları kullanacağım büyük ihtimalde bu yağlarında hangi marka olanını kullanacağım bilmem
benim zaten bacaklarımda çatlak var hamilelikte muhakkak kullanmam gerek
arkadaşlar bu arada ne zaman başlamak gerek kullanmaya?birde göbek bacak dışında göğüslerede kullanmak gerekiyormu?

banada ilk gittiğim doktor mustela önermişti eczaneye sordum 79 tl dedi ve bana cok pahalı geldi şimdi gittiğim doktora sordum bana genetik oldugunu bol su içmem ve nemli tutmam gerektiğini cildimin kurumaması gerektiğini söyledi. bende bebek yagı ve arada zeytin yagı sürüyorum bide kakao yagını duydum onuda alıcam inşallah catlamadan büyür karnım :49: bol su şart kızlar

selamlar :3:
ben saf zeytinyağının çok faydasını gördüm,ilk hamileliğimde hiç çatlağm olmadı çok şükür. malum deri bir defa çatladı mı bir daha düzelmiyor. şimidi tekrar hamileyim bu sefer de sadece vazelin kullanıyorum. neredeyse büyün kremlerde paraben ve birsürü kimyasal var o yüzden tercih etmemenizi öneriyorum.

slm bende 12 haftalık hamileyim sana herhangi bi kimyasal krem kullanmanı tavsiye etmem ben kayısı jojoba menekse kakao ve badem yağlarını kullancam 13. haftamda inş.

radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum kızlar ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf paylaşacağım.

Back
X