- Konu Sahibi akuamarin1
bayanlar hamilelikte hangi çatlak kremi iyidir.daha önce kullanıp memnun kaldığınız bi krem var mı?araştırıyorum alıcam en kısa zamnda çünkü 16+3 oldum artık geç bile kaldım belkide.yardımlarınızı beklıyorum canlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lierac tavsiye ediliyor genelde ama kimyasal var onda da
ben şimdilik çatlamadım hiç :) sadece haftada bir kaysı çekirdeği yağı ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum
birazda vücut yapısına bağlı..çatlamaya meyilliysen ne kullansanda oluyo..
ama genelde eczanelerde satılan kremlerde kimyasal bulunuyo
Canim kremlerin yaglarin hepsini ayni sebepten kullaniyoruz.cildi nemlendirmek.cildin kuru kalmadigi surece catlamaz o nedenle cildini nemlendirecek sekilde istedigin urunu kullanabilirsin ama en onemlisi bol su icmelisin 3-4 litre arasi su ic zorla kendini.bebegin icin bircok yiyip ictiginden daha faydali inan bana hem de catlaklarla savasirsin...bayanlar hamilelikte hangi çatlak kremi iyidir.daha önce kullanıp memnun kaldığınız bi krem var mı?araştırıyorum alıcam en kısa zamnda çünkü 16+3 oldum artık geç bile kaldım belkide.yardımlarınızı beklıyorum canlar![]()
selamlar![]()
ben saf zeytinyağının çok faydasını gördüm,ilk hamileliğimde hiç çatlağm olmadı çok şükür. malum deri bir defa çatladı mı bir daha düzelmiyor. şimidi tekrar hamileyim bu sefer de sadece vazelin kullanıyorum. neredeyse büyün kremlerde paraben ve birsürü kimyasal var o yüzden tercih etmemenizi öneriyorum.