• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik için son olarak koca karı yöntemine başvuracağım:(çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor:(

Burda kurallar vardır ve kurallar dahilinde genel uyarılar yapılır. Adalet??? Burası yargı mercii değil, sitedir, sitelerde herkes kurallara uymakla mükelleftir.
Ki topiklerde yazılan uyarılar direkt banlanmaktan daha iyidir.

Şimdi eskaza hamile kalsaniz bu teyzeden bilip burda paylaşıp insanları bilim dışı safsatalara yonlendireceksiniz teyze de zengin olacak
Bu ülkede cennete gonderecegini taahhüt eden kadın erkek müritlerine kendine oral seks yaptıran şeyhler var hatta adamın biri karısı adına tekrar yapmış haberlere konu oldu. Bu anlattığım size saçma geldiyse bilin ki siz de o teyzeye gitmekle aynı Saçmalığı yaptınız inşallah bu ay hamile kalamazsiniz da burda çaresiz insanların umitleriyle para tuzağı kurmuş Tacirler prim yapmaz
size hicbir şey demiyorum.sizi Allah a havale edyrm! ne biçim bir laf bu inş hamile kalmazsınz demkle.ama dediğim gibi sizi ALLAH a havale edyrm. o kadar saçma yazmışsınız ki yanıtlamaya bile gerek duymuyorum.ama şunu da söyliyim ki teyze tek kuruş para da almıyor.sadece dua edin dyr o kadar.

bu sitede ki insanların çoğu cahil değil ki, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilirler. bebek konusu çok çok farklı bir konu ayrıca, insanlar çeşitli uygulamalara başvuruyorlar, bebek sahibi olabilmek için. teyzenin mürit olduğunu söylememiş ayrıca arkadaş, ben bu arkadaşın, mürit gibi safsataya inandığını düşünmüyorum. kür yapmış teyze, tecrübe edinmiştir belki, denesin ne zararını görecek. soğan kürünü zaten İbrahim Saraçoğlu da öneriyor :) bilinen bir şey yani :) pekmez soğan karışımı da öyle abartılacak bi kür değil bence, ne zararı olacak, doğal şeyler. prof. dr. İbrahim Saraçoğlu incir+ havuç kürünü söylüyor, gayet garip bi karışım bence, başkası söylese safsata olur. ama ben inanıyorum ki şifalı bi karışım. soğan kürü de aynı şekilde gayet sağlıklı. şimdi ibrahim saraçoğlu söyleyince bilimsel, başkası söyleyince safsata :) adam prof. yahu. hem bakalım parayla mı söylüyor bunları o kadın. insanları küçümsemeyin lütfen, zor durumda kalmış insan çareyi önce Allah tan sonra başka yerlerden arar. Biz çok kaliteli bir ülkemiyiz ki her derdin çaresi dr. olsun. özele gidersen seni para konusunda sömürmek için çaba harcarlar. devlet hastanesine gidersen, ölsen yüzüne bakmazlar.
ayrıca o ne biçim bir beddua ya. anne olmak isteyen bir kadına inşallah hamile kalamazsınız bu ay demek, ne demek, kınıyorum gerçekten. bunları da akademisyen biri olarak yazıyorum, cahil değilim yani :) burda bunu okuyan insanlar, illede teyzeye gidip para mı dökecekler sanıyorsunuz, zaten tarif burada yazıyor, işine gelen yapar, işine gelmeyen yapmaz. he kadın gerçekten sahtekardır Allah la onun arasında, ona inanmış, çare arayan insanın ümitlerini yıkmayın, belki şifa olmasa bile bu arkadaş bu ay ümitli, pozitif olacak. bu bile gebe kalmak için bir sebep, yani pozitif olmak.
canım boşver o bayanı ben onu ALLAH a havale edyrm.inş hamile kalmazsın dye yazması çok basit glyo kendisine.....çok şey bilyrm bilgiliym ayağına yatan bayanın ezberden laflardan ibaret yazısı haricinde bir şey blmediği aşikar.

canım boşver o bayanı ben onu ALLAH a havale edyrm.inş hamile kalmazsın dye yazması çok basit glyo kendisine.....çok şey bilyrm bilgiliym ayağına yatan bayanın ezberden laflardan ibaret yazısı haricinde bir şey blmediği aşikar.
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah en tez zamanda bebeğine kavuşursun. Allah kimseyi imtihan etmesin evlatla, bunlar kolay işler değil. seni çok iyi anlıyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah en tez zamanda bebeğine kavuşursun. Allah kimseyi imtihan etmesin evlatla, bunlar kolay işler değil. seni çok iyi anlıyorum.
allah razı olsun......5 yıl olacak ve Allah biliyor neler yaşadıklarımı. RABBİM KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN.:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

allah razı olsun......5 yıl olacak ve Allah biliyor neler yaşadıklarımı. RABBİM KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN.:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
gerçekten zor durum. benim de 2 kürtajım var canım, kan pıhtılaşmasından kalp durması oldu. ama ben şu durumda bile bazen ümitsizliğe kapılıyorum. hep şükrettim gebe kalabildiğime ama kucağıma alamıyorum bir türlü. ve bazen hiç olmayacak korkusu yaşıyorum. seni çok iyi anlıyorum. 5 yıldır neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, etraftaki çocukları, hamile kadınları gördüğünde neler hissettiğini... bende en çok benle hamile olanların çocuklarının şuan büyürken ki hallerine üzülüyorum. ama elden bir şey gelmiyor. Allah en tez zamanda nasip etsin sana canım. sabrının karşılığını verecektir sana eminim. bak sana ümit olsun: bizim komşu 7 yıl gebe kalamadı. artık bıktılar tüp falan uğraşmaktan. 7 . yıl gebe kaldı kendiliğinden. sonra daha lohusadan çıkar çıkmaz, bunlar nasılsa olmuyor diye korunmamışlar. 2. ye gebe kaldı; oda doğdu. aralarında sadece 11 ay var :) beraber büyüyorlar :) Allah ol deyince oluyor canım. inşallah ikizlerimiz olur :)

gerçekten zor durum. benim de 2 kürtajım var canım, kan pıhtılaşmasından kalp durması oldu. ama ben şu durumda bile bazen ümitsizliğe kapılıyorum. hep şükrettim gebe kalabildiğime ama kucağıma alamıyorum bir türlü. ve bazen hiç olmayacak korkusu yaşıyorum. seni çok iyi anlıyorum. 5 yıldır neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, etraftaki çocukları, hamile kadınları gördüğünde neler hissettiğini... bende en çok benle hamile olanların çocuklarının şuan büyürken ki hallerine üzülüyorum. ama elden bir şey gelmiyor. Allah en tez zamanda nasip etsin sana canım. sabrının karşılığını verecektir sana eminim. bak sana ümit olsun: bizim komşu 7 yıl gebe kalamadı. artık bıktılar tüp falan uğraşmaktan. 7 . yıl gebe kaldı kendiliğinden. sonra daha lohusadan çıkar çıkmaz, bunlar nasılsa olmuyor diye korunmamışlar. 2. ye gebe kaldı; oda doğdu. aralarında sadece 11 ay var :) beraber büyüyorlar :) Allah ol deyince oluyor canım. inşallah ikizlerimiz olur :)
ayyyy sen de ne acılar çekmişsin:KK61::KK61::KK61::KK61:yaşadığın için beni çok iyi anlıyosun hatta duygularıma tercüme olmuşsun:KK42::KK42::KK42::KK42:inş biz de bebğimizi kucağımıza alrz:KK61::KK61::KK61:amam ddğn gbi çoğu zaman , hiç anne olmycğm korkusuna kapılıp beynimi kemryrm resmen:KK42::KK42::KK42:

ayyyy sen de ne acılar çekmişsin:KK61::KK61::KK61::KK61:yaşadığın için beni çok iyi anlıyosun hatta duygularıma tercüme olmuşsun:KK42::KK42::KK42::KK42:inş biz de bebğimizi kucağımıza alrz:KK61::KK61::KK61:amam ddğn gbi çoğu zaman , hiç anne olmycğm korkusuna kapılıp beynimi kemryrm resmen:KK42::KK42::KK42:

öyle canım malesef, her kesin imtihanı farklı farklı :( ama Allah tan ümit hiç kesilmez. anlattığım örnek çok ümit verici mesela. işte biz de en kötüsünü düşünüp teselli olucaz. şükür ki elimiz, ayağımız, tutuyor, sağlığımız yerinde... doğuştan rahmi olmayanlar var mesela, bu sitede gördüm yine, yurt dışında taşıyıcı annelik ile uğraşıyorlarmış. gerçekten çok zor durumda olanlar var. hayırlısı olsun hepimiz için :)

öyle canım malesef, her kesin imtihanı farklı farklı :KK43: ama Allah tan ümit hiç kesilmez. anlattığım örnek çok ümit verici mesela. işte biz de en kötüsünü düşünüp teselli olucaz. şükür ki elimiz, ayağımız, tutuyor, sağlığımız yerinde... doğuştan rahmi olmayanlar var mesela, bu sitede gördüm yine, yurt dışında taşıyıcı annelik ile uğraşıyorlarmış. gerçekten çok zor durumda olanlar var. hayırlısı olsun hepimiz için :)
inş "hamileyim" diye yazacağımız günler yakındır.aminnnnn:KK68::KK68::KK68:

canım hamile kalırsan yaz bizde yapalım nu kürü benimde kistim var her yolu deniyorum inan
kadın bana dedi ki sabah aç karna bir beyaz soğanı fırına at piştkten sonra ye.ve 1 lt pekmeze bir beyaz soğan doğra ve 1 su bardağı su ekleyip kaynat.sonra süz bu pekmezi ve sabah akşam şurup gibi bir yemek kaşığı al ddi.40 gün böyle devam et ve tekrar gel dedi.
şu an uyguluyorum ve aynı zamanda adet söktürücü de kullanyrm.adet olduğumda doktora gidecem ve gona f innelerne başlycm ve bu tedavim boyunca kürü de uyugulayacağım. sizin sorun ne peki???ben pkoluyum:' ((((

kadın bana dedi ki sabah aç karna bir beyaz soğanı fırına at piştkten sonra ye.ve 1 lt pekmeze bir beyaz soğan doğra ve 1 su bardağı su ekleyip kaynat.sonra süz bu pekmezi ve sabah akşam şurup gibi bir yemek kaşığı al ddi.40 gün böyle devam et ve tekrar gel dedi.
şu an uyguluyorum ve aynı zamanda adet söktürücü de kullanyrm.adet olduğumda doktora gidecem ve gona f innelerne başlycm ve bu tedavim boyunca kürü de uyugulayacağım. sizin http://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?n=a10e07f5sorun ne peki???ben pkoluyum:' ((((
her sabah soğan yiyecek misin peki? bende pkoluyum

şu an uyguluyorum ve aynı zamanda adet söktürücü de kullanyrm.adet olduğumda doktora gidecem ve gona f innelerne başlycm ve bu tedavim boyunca kürü de uyugulayacağım. sizin sorun ne peki???ben pkoluyum:' ((((
canım bende çikolata kisti var sağ overde 5cm sol overde 3 cm boyutlarında 4 aydır hamile kalamadım 1.5 yıllık evliyim bu ay hayıt tohumu çayı ve incir kürünü deneyeceğim bakalım

canım bende çikolata kisti var sağ overde 5cm sol overde 3 cm boyutlarında 4 aydır hamile kalamadım 1.5 yıllık evliyim bu ay hayıt tohumu çayı ve incir kürünü deneyeceğim bakalım
o kistler hamileliğe engel.....laparoskopi yaplm demedlr mi doktrlar? o kistleri aldırman gerek ama.

her sabah soğan yiyecek misin peki? bende pkoluyum
evet her sabah yiyorum.3 tane soğanı fırına atyrm.sabahlari birer tane yyrm.yani 3 günde bir fırına atyrm.iki tanışım bu kadının yöntemiyle hamile kladı.....inş bizlere de vesile olur bu teyze:110:

o kistler hamileliğe engel.....laparoskopi yaplm demedlr mi doktrlar? o kistleri aldırman gerek ama.
canım biliyorum engel olduğunu laporoskopi dediler ancak 2 ay zaman verdiler ancak ben istemiyorum ameliyat yumurtalık rezervlerine çok ciddi zarar verebiliyor hamile kalma olasılığım çok düşüyor ozaman

canım biliyorum engel olduğunu laporoskopi dediler ancak 2 ay zaman verdiler ancak ben istemiyorum ameliyat yumurtalık rezervlerine çok ciddi zarar verebiliyor hamile kalma olasılığım çok düşüyor ozaman
canım ben de laparoskopi oldum 1 ay olyo olalı....hiçbir kötü yanı yok ki.....

Back
X