- 9 Ekim 2016
- 10
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sadealciii
-
Bunu buraya yazarken yargılayın diye yazmadım ki yargılamak zaten buradaki hiç kimseye düşmez tedirginliğimi paylaşıp biraz cevap bulmak istedimo kadar saçma insanlarsınız ki bilmediğiniz ama korktuğunuz bir sonuca rağmen olmayacak işler yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin. ama hayır hamile olamazsınız. siz hamileyseniz eğer benim hamile kalma ihtimalim hiç yok demektir.
Annene sorsana bu soruyu ? Bakalim o ne dicek ??Arkadaşlar geçen hafta korunmalı olarak cinsel ilişkiye girdim prezervatif olmasına rağmen ne olur ne olmaz diye içimdeyken değil çıkarıp boşaldı prezervatifin içine. Sonrasında penisini iyice yıkayıp korunmasız anal ilişki yaşarken arkadan çıkıp vajinama penisin ucu girdi hemen o sırada vajinamı iyice yıkayıp 20 saat içerisinde ella kullandım sizce hamilelik ihtimali var mıdır 18 yaşındayım doktora gitme ihtimalim falan yok
ben yaptığınız şeyi yargılamadım ki bu zaten bana düşmez. ben korktuğunuz bir şeyi yapmanızı yadırgadım sadece ikisi farklı şeyler. ama bunun olacağını bildiğiniz için gardınızı almışsınız. bu forumda günde en az iki tane böyle başlık görmezsem şoka giriyorum zaten artık. dediğimi gibi Allah akıl fikir versin önce onu kullanın sonra ne istiyosanız yapınBunu buraya yazarken yargılayın diye yazmadım ki yargılamak zaten buradaki hiç kimseye düşmez tedirginliğimi paylaşıp biraz cevap bulmak istedim
Yargilamak bize dusmez madem ne diye bize soruyorsun bi halt yiyosan biyerlerin tutusmasin o isi yapmayi biliyosan sonucunu da goze aliyosundur demekki Allah islah etsinBunu buraya yazarken yargılayın diye yazmadım ki yargılamak zaten buradaki hiç kimseye düşmez tedirginliğimi paylaşıp biraz cevap bulmak istedim
Güzel mizahya birde sorup sorup sizi ilgilendirmez demiyorlar mi çıldırıyorum hepsi mi aynı soru aynı tepkiyi verir arkadaş on yetmemiş birde arkadan halletmisler buraya yazarken utan bari Hee hamilesin çocuğuna arkadan çıkaracaksın
Sorma en gicik olduğum tipler ya hem bi halt yiyip burdan yardim istiyolar sonra cevap verenlerle kavga ediyolar en iyisi kaale almamak bunlari. Bu arada koptum ya coguk arkadan cikakak dedin yaya birde sorup sorup sizi ilgilendirmez demiyorlar mi çıldırıyorum hepsi mi aynı soru aynı tepkiyi verir arkadaş on yetmemiş birde arkadan halletmisler buraya yazarken utan bari Hee hamilesin çocuğuna arkadan çıkaracaksın
Sen kesin erkeksin belli bu soruyu anana yada bacina sor daha ayrintili verirler cevabi sanaGüzel mizah
Valla ya bende bunlar ile kavga etmekten yoruldum ama ne diyim o soruya karşılık hahahaha :)))Sorma en gicik olduğum tipler ya hem bi halt yiyip burdan yardim istiyolar sonra cevap verenlerle kavga ediyolar en iyisi kaale almamak bunlari. Bu arada koptum ya coguk arkadan cikakak dedin ya
Bencede ayni seyi söyledim gitsin anasina sorsun daha ayrintili anlatir bu kesin erkek heAnnene sorsana bu soruyu ? Bakalim o ne dicek ??
Yargılayın diye sormuyorum arkadaş herkesin inancını kendinedir herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Evet ya da hayır diyebilecek doğru düzgün iki açıklama yapabilecek insan yok mu buralarda? Madem bu kadar Allah'a bağlı inançlı insanlarsınız bu forumlarda gezmeyinYargilamak bize dusmez madem ne diye bize soruyorsun bi halt yiyosan biyerlerin tutusmasin o isi yapmayi biliyosan sonucunu da goze aliyosundur demekki Allah islah etsin
Neyse canim bunlar yuzunden biz ban yiyoruz bizim derdimiz ne bunlrin derdi ne geliyolar insanin sinirlerni ziplatiyolar olan bize oluyor burda bilgi aliaverisinde bulunanlara oluyor 2gram zevk alacaklar diye sacma sapan sorulr sorup kendilerini tatmin edenlerde var igrenc mahluklar cogu bayan profilinde erkek oluyorValla ya bende bunlar ile kavga etmekten yoruldum ama ne diyim o soruya karşılık hahahaha :)))
Bu forumlrda gezmekle muslumanligin ne alakasi var biz burda bilgi alisverisinde bulunuyoruz sizin gibileri tatmin etmek icin.degil anana sor bak nasil anlatir sana bu sordugun sorunun cevabını belli senin amacin erkeksin burda bu sorudan bilr tatmin olacak kadar neyseee agzimi bozmayacagim senin icinYargılayın diye sormuyorum arkadaş herkesin inancını kendinedir herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Evet ya da hayır diyebilecek doğru düzgün iki açıklama yapabilecek insan yok mu buralarda? Madem bu kadar Allah'a bağlı inançlı insanlarsınız bu forumlarda gezmeyin
Allah'a inancim var elhamdulillah. Hem cok inancliyiz diye evde kapanip oturalim hic sosyal medya kullanmayalimmi??Yargılayın diye sormuyorum arkadaş herkesin inancını kendinedir herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Evet ya da hayır diyebilecek doğru düzgün iki açıklama yapabilecek insan yok mu buralarda? Madem bu kadar Allah'a bağlı inançlı insanlarsınız bu forumlarda gezmeyin
Bu kız degil bacim erkek belliKızım allah inancı ile ne alakası var burda olmamızın oturup önden verdik arkadan verdik bilmem ne diye anlatamıyoruz burda kes kesini ne halin varsa gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?