- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi Sadealciii
-
O kadar bossun ki ister eve kapan ister amuda kalk sordugun soruya karsilik aldiysan cevabini ama.tatmin olamadiysan dedigim gibi anana sor o anlatir sana neyin ne oldugunu ha varsa bacina sor oda bilirAllah'a inancim var elhamdulillah. Hem cok inancliyiz diye evde kapanip oturalim hic sosyal medya kullanmayalimmi??
Ay hatlar karisti :))) pardon kuzummmmO kadar bossun ki ister eve kapan ister amuda kalk sordugun soruya karsilik aldiysan cevabini ama.tatmin olamadiysan dedigim gibi anana sor o anlatir sana neyin ne oldugunu ha varsa bacina sor oda bilir
Kullanın tabii kullanın ancak bu konuda da madem bilgi alışverişi yapacak bilginiz yok sırf namus bekçiliği için girip cevaplamayın. Siz doğru bulmazsınız saygım sonsuz bu konuda ancak aynı durumda olan insanlar varken konuya cevap verebilecek insanlar varken gelip burada boş boş yargılamayın insanlarıAllah'a inancimiz var elhamdulillah. Hem cok inancliyiz diye evde kapanip oturalim hic sosyal medya kullanmayalimmi??
O yazdi diye gordum bi anAy hatlar karisti :))) pardon kuzummmm
Hic onemli degill :)Ay hatlar karisti :))) pardon kuzummmm
Ne diyelim de tatmin edelim seni arkadan yaptim onden yaptim alkissss sana mi diyelim madem o haltlari yiyecek kadar cesursun ben 3yillik evliyim 1kere arkadan tovbe tovbe yapmamisimdir sen neyine guveniyosun da yapiyosun yapiyosun bide bize artistlik yapiyosun icini rahatlatalim hamile degilsindir diyelim mutlu mu olcaksin yuru git isine ya sacma sapan sorular sorup mesgul etme burayiKullanın tabii kullanın ancak bu konuda da madem bilgi alışverişi yapacak bilginiz yok sırf namus bekçiliği için girip cevaplamayın. Siz doğru bulmazsınız saygım sonsuz bu konuda ancak aynı durumda olan insanlar varken konuya cevap verebilecek insanlar varken gelip burada boş boş yargılamayın insanları
Diyorum ne diyo bu sinir etti ya tekrar.kusura bakma kuzumHic onemli degill :)
Ya sizin gibiler ne demek? Şurada bir soru sorduk linç etmeye başladınız hemen. Dediğim gibi herkesin doğrusu kendine. Bu yaptığım size göre yanlıştır bana göre doğrudur. Neden bu tepki??çok şükür herşeye bilgimiz var bizim ancak sizin gibilere artık verecek cevap bulamıyoruz!
Sana göre dogruysa ne diye panik yapiyosun ki rahatina bakYa sizin gibiler ne demek? Şurada bir soru sorduk linç etmeye başladınız hemen. Dediğim gibi herkesin doğrusu kendine. Bu yaptığım size göre yanlıştır bana göre doğrudur. Neden bu tepki??
Namus bekciligin bana dusmez. İnsan ne yaparsa kendine ve ailesine yapar. Hem iliski yasamayi biliyorsun gidip test almayida bilmelisin ya da daha iyi korunmayi. Hamile kalsan bile evlenicekmi belli degil iliski yasiyorsun. Burda istediim konuya yorum yaparim senin namus bekciligini yapmiyorm zaten olan olmus bekviligini yapsam nolur yapmasam nolur sanki benim gosterdigim yoldan mi gidiceksinn.Kullanın tabii kullanın ancak bu konuda da madem bilgi alışverişi yapacak bilginiz yok sırf namus bekçiliği için girip cevaplamayın. Siz doğru bulmazsınız saygım sonsuz bu konuda ancak aynı durumda olan insanlar varken konuya cevap verebilecek insanlar varken gelip burada boş boş yargılamayın insanları
Bence erkeksin ama kizsan da ve gercekten bu durumdaysan Allah islah etsin dogru yolu göstersin insallah bi daha ayni hataya dusmezsin. Gebe kalirsan da o cocugun gunahina girersin yazik yaptigini düşün burda bizle tartisicagina biraz duun ve ben ne yapiyorum de yadirgamak degil yanlisini sana gostermek gelir elimizden baska bisey değil terslemesen insan gibi cevap verecegiz ama nerdeeYa sizin gibiler ne demek? Şurada bir soru sorduk linç etmeye başladınız hemen. Dediğim gibi herkesin doğrusu kendine. Bu yaptığım size göre yanlıştır bana göre doğrudur. Neden bu tepki??
Arkadaşlar ben terslemiyorum işe direk annene sor diyerek giren arkadaşa hak vere vere düşman oldunuz. Evet kızım erkek değilim ancak kendi ismimle açamazdım. Gerçekten bilgi alabilmek bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Tedirginlik diyin korku diyin salaklık diyin ya da her neyse. Burada bir şey öğrenmek belki içimi rahatlatmak istedim ama hemen üstüme geldiniz. Biraz önce de dedim size göre yanlış olabilir herkesin kendi düşüncesidir ama konu sorduğum sorudan çıktı daha değişik bir hal aldı. Eğer verecek cevabınız varsa dinlerim. (Yargılamadan)Bence erkeksin ama kizsan da ve gercekten bu durumdaysan Allah islah etsin dogru yolu göstersin insallah bi daha ayni hataya dusmezsin. Gebe kalirsan da o cocugun gunahina girersin yazik yaptigini düşün burda bizle tartisicagina biraz duun ve ben ne yapiyorum de yadirgamak degil yanlisini sana gostermek gelir elimizden baska bisey değil terslemesen insan gibi cevap verecegiz ama nerdee
Bu soruya verilecek cevap zaten belli korunmaya ragmen hamile kalan bi suru bayan var senin ve iliskiye girdigin kisinin saglik sorunu yoksa tabiki de kalabilirsin Rabbim ol der ve olur ama ne kadar dogru bi isin icindesin sen dusun yaptigin tabiki yanlis hem evli.degilsin hem daha yasin küçükmus ne osin var bu yasta cinsellikle evlenince zaten bikana kadar yasarsin cinselligi yazik gunah bu yasta hayatini omrunu boyle saçma seylerle harciyosun biz ne desek bos gebeysen de aldirmayi dusunursun bu yasya iliskiyi yasiyosan onu da dusunursun gunahi boynunuza tekrar Allah islah etsin dogru yolu bulursun umarim bu da son mesajim ugrasmaya gerek görmüyorum kimse cocuk degil 18 yasinda anne olup evini cekip cevirenler var zevki bu yasta biliyosun arkadan onden tovbe Yarabbim ya hakikaten insanliktan cikmisiz nasil bi toplum olduk Rabbim yardimcimiz olsun afff Yarabbim afffffArkadaşlar ben terslemiyorum işe direk annene sor diyerek giren arkadaşa hak vere vere düşman oldunuz. Evet kızım erkek değilim ancak kendi ismimle açamazdım. Gerçekten bilgi alabilmek bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Tedirginlik diyin korku diyin salaklık diyin ya da her neyse. Burada bir şey öğrenmek belki içimi rahatlatmak istedim ama hemen üstüme geldiniz. Biraz önce de dedim size göre yanlış olabilir herkesin kendi düşüncesidir ama konu sorduğum sorudan çıktı daha değişik bir hal aldı. Eğer verecek cevabınız varsa dinlerim. (Yargılamadan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?