Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba sat4 kasimdi suan bugun yaptigim testte silik cizgi bile cikmadi. Olsaydi cikar miydi bugune kadar onu merak ediyorum. Bat tarihim belli olmuyor pek o yuzden emin olamiyorum sizler ne zaman ogrendiniz hamileliginizi idrar testinde
Kizlar merhaba sat4 kasimdi suan bugun yaptigim testte silik cizgi bile cikmadi. Olsaydi cikar miydi bugune kadar onu merak ediyorum. Bat tarihim belli olmuyor pek o yuzden emin olamiyorum sizler ne zaman ogrendiniz hamileliginizi idrar testinde