- 24 Ekim 2020
- 31
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi butterfly789
-
Hamile kalma şansınız yüksek çünkü yumurtlama zamanına yakın ilişki olmuş kaç gün geçti ilişkinin üstünden yani ilişkinin üstünden 8 gün falan geçince kan verseniz belli olur o zaman
Haklısınız çok mantıklı değil ama evlenicez gerçekten aramızdaki bağa güvendiğim icin böyle bisey yaptim.aramızda yaş farkı oldugu için babalığı bukadar istiyor .Ne kadar mantıklı bir hareket bilemedim bu yaptığınız??? Evlilik tarihi falan ne mi? Siz hamile kalmazsanız bu adam atmasın nişanı?????
İmam nikahimiz var neden bu kadar olumsuzsunuz 5yillik bir beraberliğimiz var .Inşallah terk edinmezsiniz idrar testi yaptırın 10.günde de kan
Size ayrıca bir tesekkurru borç bilirim beni aydinlattiniz bazi şeyler Allah la kul arasında imam nikahim i belirtmedim sanırım yanlış anlaşıldım .Siz tarafsız yorum yaptınız saolunHamile kalma şansınız yüksek çünkü yumurtlama zamanına yakın ilişki olmuş kaç gün geçti ilişkinin üstünden yani ilişkinin üstünden 8 gün falan geçince kan verseniz belli olur o zaman
Aileniz birlikte kalmanızı istemediyse çocuğu nasıl açıklayacaksınız. Imam nikahının olması iyi tabi de resmi nikâhı da bekleseniz keşkeBu arada belirtmek istememiştim ama belirteyim imam nikahimiz var sadece resmi nikahimiz için coronanin geçmesini bekledik .Ailem resmi nikah olmadan bı arada kalmamızı istemedi küçük yerde yaşıyoruz .
İnşallah herşey düşündüğünüz gibi olur ama bebek işi biraz da kader kısmetHaklısınız çok mantıklı değil ama evlenicez gerçekten aramızdaki bağa güvendiğim icin böyle bisey yaptim.aramızda yaş farkı oldugu için babalığı bukadar istiyor .
Hanımefendi ben iliskimi yargılamak için bir post atmadım.Sadece bilgilenmek amaçlı yazdım .Sizi rahatsız ettim kusura bakmayinAllahtan küçük yerde yaşıyorsunuz yoksa 4 5.çocuğa kalkışırdınız. Müge anlı 40 kere diyor imam nikahına güvenmeyin diye ayrıca bekleyebilirdi 4 5 ay daha.
Hakikaten ne olcak o iş hemen düğün olacak mı?Aileniz birlikte kalmanızı istemediyse çocuğu nasıl açıklayacaksınız. Imam nikahının olması iyi tabi de resmi nikâhı da bekleseniz keşke
Bence fevri davranıyosun insanlara karşı bu postu eşim diye de aça bilirdin sen neden nişanlım yazıyorsun ki kimseyi ilgilendirmez ilişkinin ne durumda olduğu eşim yazıp geçseydin madem..Hanımefendi ben iliskimi yargılamak için bir post atmadım.Sadece bilgilenmek amaçlı yazdım .Sizi rahatsız ettim kusura bakmayin
Evet haklısınız keşkeAileniz birlikte kalmanızı istemediyse çocuğu nasıl açıklayacaksınız. Imam nikahının olması iyi tabi de resmi nikâhı da bekleseniz keşke
Evet 15kasim gün belirledik .Benim size sormak istediğim gebelik formlarını okuyorum insanlar gerçekten çok uğraşıyor bir denemede olurmuVarsayalım ki gebelik oldu ki bu yüksek ihtimal yumurtlama gününde olmuş.düğün yakın zamanda mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?