- 24 Ekim 2020
- 31
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi butterfly789
-
15kasim nikah belirledik eğlence gibi tam düğün değilEvet haklısınız keşke
Ben hem yumurtlamadan 3gun önce hemde o tarihte girdim .Çok sagduyulusunuz ben evlenmek niyetinde olmasam zaten böle bişey e yeltenmem herkes dediğiniz gibi kendinden sorumlu .Tek bilgi sizin postta buldum kadın kadını kollar derler ama imam nikahimin bile gerekcesini söyledim .Ben sadece insanlar gebelik için çok uğraşırken bir kaç seferde mumkunmu diye sormuştum tesekkurlerYa arkadaşlar kimseyi yargılamak bize düşmez kişi kendi yaptıklarından sorumludur bugün demek göze almışlar ki yaşamışlar sadece bilgi almak istedi kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ki o yüzden ön yargılı olmayalım hamile kalma şansınız var yumurtlamadan 3 gün öncesinde bile yaşanan ilişkiden hamile kalınır sperm canlı kalıyor yani ben ilişkinin üstünden 8. Gün geçti idrarda çıktı tabi herkesin farklı bazen idrrda çıkmıyor kanda çıkıyor bu arada ben evliyim hemen bana da saldırmayın
Benim içinde erken ama tabiki bende isterim anneligiİnşallah herşey düşündüğünüz gibi olur ama bebek işi biraz da kader kısmet
İlk seferde de olur belki aylarca deneseniz de olmayabilir bu tamamen kader kısmet üzerinden bi hafta geçsin bekleyin kan testinde kesin çıkarBen hem yumurtlamadan 3gun önce hemde o tarihte girdim .Çok sagduyulusunuz ben evlenmek niyetinde olmasam zaten böle bişey e yeltenmem herkes dediğiniz gibi kendinden sorumlu .Tek bilgi sizin postta buldum kadın kadını kollar derler ama imam nikahimin bile gerekcesini söyledim .Ben sadece insanlar gebelik için çok uğraşırken bir kaç seferde mumkunmu diye sormuştum tesekkurler
İşin kötü tarafı gerçekten ince bir üslupla sordum sırf hatta sormak için üye oldum .Allah kul arasina kimse girmez imam nikahimi soledim ..olmayadabilirdim nişanlıyım sevişiyorduk da derdimAy hemen eli sopalılar damlamış yargı makineleri görev başında size ne be istediği zaman sevişir insanlar ayrıcabide sizden ayrılır fln yazanlar olmuş nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz da cinselliğin yaşanmasını buna bağlıyorsunuz ya korkunç kız gayet güzelce soru sormuş millet üşüşmüş vıdıvıdıya.
Nasibimizde varsa o olur diyelim ama insan merak ediyor gebelik ciddi bı süreç dikkat etmek istiyor sağolunİlk seferde de olur belki aylarca deneseniz de olmayabilir bu tamamen kader kısmet üzerinden bi hafta geçsin bekleyin kan testinde kesin çıkar
Ben sizi yargılamak için yazmadım aslinda ki haddim değil. Gerçekten merakımdan sordum. Bir de hayat ne gösterir bilemeyiz kötü bir durumda kalmanızı istemem hemcinsim olarak.Ben hem yumurtlamadan 3gun önce hemde o tarihte girdim .Çok sagduyulusunuz ben evlenmek niyetinde olmasam zaten böle bişey e yeltenmem herkes dediğiniz gibi kendinden sorumlu .Tek bilgi sizin postta buldum kadın kadını kollar derler ama imam nikahimin bile gerekcesini söyledim .Ben sadece insanlar gebelik için çok uğraşırken bir kaç seferde mumkunmu diye sormuştum tesekkurler
Bide sorunuzu cevaplamayıp üstüne soru soran akbabalar var ne zaman düğün niye yaptın vıdıvıdı ya bu başlık bu soru yanıtlansın diye var evinin salonunda canın sıkılıp da millete boş yargı dağıtasın diye değil yaniİşin kötü tarafı gerçekten ince bir üslupla sordum sırf hatta sormak için üye oldum .Allah kul arasina kimse girmez imam nikahimi soledim ..olmayadabilirdim nişanlıyım sevişiyorduk da derdimEvli ama mutsuz okadar kadın varken..Bir cevap bilgi almak için inanın sorgulandim üzgünüm .sizede teşekkür ederim tam demek istediklerimi anlatmissiniz.
İlk seferde de olur belki aylarca deneseniz de olmayabilir bu tamamen kader kısmet üzerinden bi hafta geçsin bekleyin kan testinde kesin ççık15i oldu
Evet eşim yazsam sorun olmayacakti haklısınız .Ben burada kadınlar yargı yerine destek verir diye düşündüm art niyet düşünmedim olduğu gibi yazdım keşke eşim deseydin inanın çok gücendim sağolunBence fevri davranıyosun insanlara karşı bu postu eşim diye de aça bilirdin sen neden nişanlım yazıyorsun ki kimseyi ilgilendirmez ilişkinin ne durumda olduğu eşim yazıp geçseydin madem..
Ben belkide hassas davrandım sizi kirdiysam kusura bakmayın aslında sizde haklisiniz belirtmeliyim bazı detayları nasip diyelim ama insan da merak ediyor var mı yok mu saolun:)Ben sizi yargılamak için yazmadım aslinda ki haddim değil. Gerçekten merakımdan sordum. Bir de hayat ne gösterir bilemeyiz kötü bir durumda kalmanızı istemem hemcinsim olarak.
Hamilelige gelicek olursak 1 seferde de tutabilir olmayacağı varsa ne kadar uğraşsanız da zor . Yumurtlamaya denk geldiyse tutma oranı çok yüksek adet gününü beklemekten başka çare yok.
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için bende cevap alamadım her yazana aciklama yapıyorum anlamadmBide sorunuzu cevaplamayıp üstüne soru soran akbabalar var ne zaman düğün niye yaptın vıdıvıdı ya bu başlık bu soru yanıtlansın diye var evinin salonunda canın sıkılıp da millete boş yargı dağıtasın diye değil yanievlerinde ailelerinde çevrelerinde söz hakkı bulamayan klavyenin başına geçip insanların hayatını yargılıyor . Hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun şimdiden evliliğinizi de tebrik ederim bir yastıkta kocayın inşallah
Canım bunun imamnukahıyla alakası yok. Nikahın ne zaman ? Küçük yerdeyiz ailem izin vermiyor diyorsun. Evlenmeden önce hamile olduğun anlaşılırsa ne yapacaksın ? Evlendin erken doğum mu diyeceksin. Mesela benim oğlum 7 bucuk aylık doğdu. Erken doğumle normal doğum olan bebekler o kadar farklı ki. Minicik oluyorlar nasıl inandıracaksın? Resmi nikahınızı da bekleyip o şekiydi çocuk sahibi olsan daha iyi olmaz mı ? Kesinlikle yadırgamıyorum ama dikkatli olmanı söylemek istiyorumSize ayrıca bir tesekkurru borç bilirim beni aydinlattiniz bazi şeyler Allah la kul arasında imam nikahim i belirtmedim sanırım yanlış anlaşıldım .Siz tarafsız yorum yaptınız saolun
Hayırlısı inşallah ama merakta var tabi :)Hamile kalma olasılığınız yüksek yumurtlama döneminde olmuş cunku birliktelik . Yani hakkınızda hayirlisi
Canım bunun imamnukahıyla alakası yok. Nikahın ne zaman ? Küçük yerdeyiz ailem izin vermiyor diyorsun. Evlenmeden önce hamile olduğun anlaşılırsa ne yapacaksın ? Evlendin erken doğum mu diyeceksin. Mesela benim oğlum 7 bucuk aylık doğdu. Erken doğumle normal doğum olan bebekler o kadar farklı ki. Minicik oluyorlar nasıl inandıracaksın? Resmi nikahınızı da bekleyip o şekiydi çocuk sahibi olsan daha iyi olmaz mı ? Kesinlikle yadırgamıyorum ama dikkatli olmanı söylemek istiyorumiz 5yildir tanışıyoruz ailesel bazı anlaşmazlıklar oldu
Tamam şimdi anladım.. hakkınızda hayırlısı olsun.. yuvanızda huzur, mutluluk baki olsun.. ilk denemede de hamilelik olabilir .. 10 gün sonrı test yapnSağolun öncelikle .Biz 5senedir tanışıyoruz hemen evlenicektik ama ev konusunda bazı maddi sıkıntılar oldu imamnikahimiz oldu o yüzden birde Corona yüzünden resmi nikahta öteleme oldu .Resmi nikahimiz o yüzden ertelendi.Sadece küçük yerdeyiz hemen nikah olur istesek ama baba evinden gittiigini gösteren bir eğlence bı durum olmadığından yanyana kalmıyoruz canim malum tek kızım düğün dernek aile bekliyor .nasipse 15kasim normal nikahimiz. Gebelik Anlasilmadan evleniriz fikrimiz o yönde ..
İnsallah hepimiz için hayirlisi olsun belirsizlik zorTamam şimdi anladım.. hakkınızda hayırlısı olsun.. yuvanızda huzur, mutluluk baki olsun.. ilk denemede de hamilelik olabilir .. 10 gün sonrı test yapn
Sağolun güzel dilekleriniz için insallah hayirlisi olsun belirsizlik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?