- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim doktorum kalp atisi duyana kadar yasaklamisti bize sonrada 10 günde 1 defa izin verdi sadece zaten nerdeyse o bile olamadi cünkü cok zor bir hamilelik geciriyorum Esim sadece cok özledigini dile getiriyor ama biliyor ki zor bu sürecte o yüzden hic yansitmiyor bana cok istedigini farkindayim .. üzülüyorum tabi ama yapacak bisey yok bazi seylere evlat icin katlanmak zorundayiz ..Iyi geceler kizlar.
Tüp bebekle hamile kaldim.
Hamilelikten dolayi eşim istedigi için 1-2 birlikteliklik oldu. Bende çok fazla isteksizlik oldugu için eşimin çok zoruna gidiyordu. Zaman zaman bunu dile getirdigi de oldu. Ama elimden bisey gelmedigi için çözümüm de yoktu açıkcası...
Neyse yaklaşik 2 haftadir bende istek konusunda sıkıntı yok hatta rüyalarıma falanda giriyor ama ilişkiyi düşününcede içime afakanlar basıyor diyebilirim tam birşeyler başlayacak ben kendimi geri çekiyorum istemsiz birde hadi başladi diyelim " oraya dokunma , olmaz , cocuga ya bisey olursa " tarzi engellemelerimden dolayi hem onda hem bende istek falan gidiyor... Sanirim eşimi de bunaltiyorum...
İcımden tabiki olmasin işime geliyor demek gelsede eşim hamilelikten sonra iliskiye daha da çok düşer oldu. Normalde haftada bir birlikte olan bir çifttik zaten. Şuan eski düzeni oturtamiyorum.
Sorum şu normalde hamilelikte ilişki nasil ve hangi sıklıkta olmalı. Evet anne adayi olabilirim , ama bu süreçte eşimi de ihmal etmek istemiyorum...
Biz 2 günde bir olarak devam ettik hala da öyle. Doğursamda az kanki moduna geçsek diyorum artık
Hamilelikte 2 günde bir yapıyorduk . Normalde hergün! Eğer düşük tehlikesi yoksa cinsellik olmalı. Sonuçta lohusayken mecbur bekleniyor. Ayrıca çok istekliydim,hala da öyle
Vallahi ben onu bunu bilmem ama yan daireye taşınan komşumuz hemen hemen her gün sevisiyorlardi. Sen nerden biliyorsun diyecek olursanız şlap şlap seslerine kadar duyuyordummeğer kadın hamileymiş ama erken doğum yaptığını duydum. Kesin çok ilişkiden
Benim doktorum kalp atisi duyana kadar yasaklamisti bize sonrada 10 günde 1 defa izin verdi sadece zaten nerdeyse o bile olamadi cünkü cok zor bir hamilelik geciriyorum Esim sadece cok özledigini dile getiriyor ama biliyor ki zor bu sürecte o yüzden hic yansitmiyor bana cok istedigini farkindayim .. üzülüyorum tabi ama yapacak bisey yok bazi seylere evlat icin katlanmak zorundayiz ..
Valla 18 haftalik hamileyim doktor kanama olana kadar devam dedigi icin biz o olayi unuttuk. Zaten zor bir surec geciriyorum bol kusmali. Esim de ben de tabii ki ozluyoruz ama bence su durumda herkes anlayisli olmak zorunda. Hele ki tup bebek olsa ben sahsen hic risk almazdim.
Yasak olan hersey tatlidirBen transfer oldum bana bir kagit verdiler kagitta yasak olan hicbirsey yoktudoktorumda soylemedi. Sonra hemsireyi arayip sormustum 6.haftada oda kalp atisi olana kadar genellikle iliski olmasin diyoruz ama riski oldugundan degil daha sonradan bak siz yasak degil dediniz ama düsük vs oldu demesinler diye dedi. O zamnlar daha tatli geliyodu sanirim bekleyemeyip 6.haftafa biseyler olmuştu. Şimdi yasak yok belkide ondan
anne olma duygusu herşekilde korumaya almak istiyor işte insanBende istek olmuyor oluyorsada bebiş aklima geldigi an hoop bitiyo. Ne garip birsey bu hamilelik
Normalde nasılsa öyle devam etmeli eğer bir sağlık sorunu yoksa ve dr riskli bir durumdan bahsetmemisse ara vermeye gerek yok.Iyi geceler kizlar.
Tüp bebekle hamile kaldim.
Hamilelikten dolayi eşim istedigi için 1-2 birlikteliklik oldu. Bende çok fazla isteksizlik oldugu için eşimin çok zoruna gidiyordu. Zaman zaman bunu dile getirdigi de oldu. Ama elimden bisey gelmedigi için çözümüm de yoktu açıkcası...
Neyse yaklaşik 2 haftadir bende istek konusunda sıkıntı yok hatta rüyalarıma falanda giriyor ama ilişkiyi düşününcede içime afakanlar basıyor diyebilirim tam birşeyler başlayacak ben kendimi geri çekiyorum istemsiz birde hadi başladi diyelim " oraya dokunma , olmaz , cocuga ya bisey olursa " tarzi engellemelerimden dolayi hem onda hem bende istek falan gidiyor... Sanirim eşimi de bunaltiyorum...
İcımden tabiki olmasin işime geliyor demek gelsede eşim hamilelikten sonra iliskiye daha da çok düşer oldu. Normalde haftada bir birlikte olan bir çifttik zaten. Şuan eski düzeni oturtamiyorum.
Sorum şu normalde hamilelikte ilişki nasil ve hangi sıklıkta olmalı. Evet anne adayi olabilirim , ama bu süreçte eşimi de ihmal etmek istemiyorum...
Yasak olan hersey tatlidirbizede yasak gelmedi ama olmadi bizde cünkü asiri zor hamilelik geciriyorum hastanede yattim 2 gece esimde haliyle görüyor halimi hic sesini cikarmiyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?