Hamilelik & iliski

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kizlar.
Tüp bebekle hamile kaldim.

Hamilelikten dolayi eşim istedigi için 1-2 birlikteliklik oldu. Bende çok fazla isteksizlik oldugu için eşimin çok zoruna gidiyordu. Zaman zaman bunu dile getirdigi de oldu. Ama elimden bisey gelmedigi için çözümüm de yoktu açıkcası...

Neyse yaklaşik 2 haftadir bende istek konusunda sıkıntı yok hatta rüyalarıma falanda giriyor ama ilişkiyi düşününcede içime afakanlar basıyor diyebilirim tam birşeyler başlayacak ben kendimi geri çekiyorum istemsiz birde hadi başladi diyelim " oraya dokunma , olmaz , cocuga ya bisey olursa " tarzi engellemelerimden dolayi hem onda hem bende istek falan gidiyor... Sanirim eşimi de bunaltiyorum...

İcımden tabiki olmasin işime geliyor demek gelsede eşim hamilelikten sonra iliskiye daha da çok düşer oldu. Normalde haftada bir birlikte olan bir çifttik zaten. Şuan eski düzeni oturtamiyorum.

Sorum şu normalde hamilelikte ilişki nasil ve hangi sıklıkta olmalı. Evet anne adayi olabilirim , ama bu süreçte eşimi de ihmal etmek istemiyorum...

Düşük vs tehlikesi yoksa ilk üç ay ve son üç ay dikkatli olunmalı ama doktor ilişkşde sakınca görmezse istediğiniz zaman olabilir ilişkiye girmenin normal doğumada faydası olduğu söylenir hep

Benim doktorum kalp atisi duyana kadar yasaklamisti bize sonrada 10 günde 1 defa izin verdi sadece zaten nerdeyse o bile olamadi cünkü cok zor bir hamilelik geciriyorum Esim sadece cok özledigini dile getiriyor ama biliyor ki zor bu sürecte o yüzden hic yansitmiyor bana cok istedigini farkindayim .. üzülüyorum tabi ama yapacak bisey yok bazi seylere evlat icin katlanmak zorundayiz ..

Vallahi ben onu bunu bilmem ama yan daireye taşınan komşumuz hemen hemen her gün sevisiyorlardi. Sen nerden biliyorsun diyecek olursanız şlap şlap seslerine kadar duyuyordum meğer kadın hamileymiş ama erken doğum yaptığını duydum. Kesin çok ilişkiden

Hamilelikte 2 günde bir yapıyorduk . Normalde hergün! Eğer düşük tehlikesi yoksa cinsellik olmalı. Sonuçta lohusayken mecbur bekleniyor. Ayrıca çok istekliydim,hala da öyle

Hamilelikte 2 günde bir yapıyorduk . Normalde hergün! Eğer düşük tehlikesi yoksa cinsellik olmalı. Sonuçta lohusayken mecbur bekleniyor. Ayrıca çok istekliydim,hala da öyle

Bende istek olmuyor oluyorsada bebiş aklima geldigi an hoop bitiyo. Ne garip birsey bu hamilelik

O şlap şlap moduna daha giremedik

Maşallah diyeyim komşunuza

Ben transfer oldum bana bir kagit verdiler kagitta yasak olan hicbirsey yoktu doktorumda soylemedi. Sonra hemsireyi arayip sormustum 6.haftada oda kalp atisi olana kadar genellikle iliski olmasin diyoruz ama riski oldugundan degil daha sonradan bak siz yasak degil dediniz ama düsük vs oldu demesinler diye dedi. O zamnlar daha tatli geliyodu sanirim bekleyemeyip 6.haftafa biseyler olmuştu. Şimdi yasak yok belkide ondan

Ilişki konusunda doktorun kısıtladıgı herhangi birsey yok ya da risk yok.
Ama ben eşimi ev arkadası olarak görmeye basladim resmen. O da tam tersi hamilelikten once boyle degildi. 20 gun iliski yasamadigimiz olurdu. Ama suan 3 gün gecse bakışından anliyorum birseyler istedigini...

Saglikla alin bebişinizi. Siz hamileliginizi agir geciriyorsunuz demek.
Bende hamileligi mukkemmel diyecek kadar az belirtiyle yasadigimdan esim beklenti icine giriyor diye düsünüyorum.

Yasak olan hersey tatlidir bizede yasak gelmedi ama olmadi bizde cünkü asiri zor hamilelik geciriyorum hastanede yattim 2 gece esimde haliyle görüyor halimi hic sesini cikarmiyor garibim

Normalde nasılsa öyle devam etmeli eğer bir sağlık sorunu yoksa ve dr riskli bir durumdan bahsetmemisse ara vermeye gerek yok.
Bebeğe faydası var zararı yok kendinizi bu kadar kasmayin. Biz altı buçuk aylık olduk ara falan vermedik.

Bizim hiç bi tehlike yok hamileliğin başından beri bazen her gün bazen 2 günde 1 seks yapıyoruz. Bende de kocamda da hiç bi istek azlığı olmad, başlarda o biraz korktu bebeğe bi şey olur mu diye ama anlattım, zaten benim çok rahat bi hamilelik geçirdiğim için adeta hamile değil gibiydim o yüzden sekteye uğramadı. Bundan çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…