Hamilelik & iliski

Bebege bir zarari yok canim doktorum oyle soyledi.

Bir sorun yoksa gebelikte eski düzen devam edebilir

İnanın aynı durumdayım rüyama falan giriyor ama eşim yaklaştığında kaçınıyorum. Kendi canımınız derdine düştüğümüz için çok doğal bence. Kendinizi suçlu hissetmeyin can taşıyorsunuz eşiniz anlayışlı olmak zorunda

Psikolojikmen uzaklasiyoruz ister istemez normal seyler bunlar.

kızlar hamılelıgimin 7. Haftasındayım. Eşimle ilk defa ilişkiye girdik bu süreçte, ama kahverengi hafif bir renk geldi. Açıkçası korktuk biraz. Şimdiye kadar hiç kan yoktu, ilişkiden sonra olunca kokrtum çok. Basına böyle bir şey gelen var mı

Sizinkide mi tup bebek ? Benim basima gelmedi cnm devami geldimi peki ?

7-8 haftalık hamileyken ilişkiden sonra bana da bir kaç kere kırmızı bildiğin kan gelmişti, hamile olduğumu bilmiyordum, şüphelenip test yaptım pozitif çıktı,

Doktorunuzu aramadiniz mi yada gitmediniz mi ? tedbir alın hemen doktora gidin lütfen nolur nolmaz Allah korusun

BEnde tedaviyle hamileyşm daha yeni sayılır hamileliğim ama ben 9 ay boyunca düşünmüyorum eşimde saygı duyuyor bebeğimiz için gerek duymuyoruz doktorum da erkek yası olan bir bey sormaya da utanıyorum zaten

BEnde tedaviyle hamileyşm daha yeni sayılır hamileliğim ama ben 9 ay boyunca düşünmüyorum eşimde saygı duyuyor bebeğimiz için gerek duymuyoruz doktorum da erkek yası olan bir bey sormaya da utanıyorum zaten

Cnm herkesin kendi tercihi ama ben böyle bir evlilik istemiyorum.
Evet saglikla ilgili birsey olur iliski yaşamazsin sükur benim bir sorunum yoktu. Biz iliskiye devam ettik. Ha eskisi kadar sık degil haftada 1 oluyor.
9 ay iliski olmamasi erkegi sogutabilir , birde insan iliski olmayinca belli sure sonra ev arkadasi gibi hissediyor eşini. Birde dogum icin bile iyiymiş ilişki olmasi.
Tabiki sizin kişisel tercihiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…