Doğuma Hazırlık hamilelik iznii 6 ay oldumu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar bn calısıorm mayısın ılk haftası dogumum gercekleseck acaba bır bılgısı olan varmı tam olark 6 aya cıkrtıldımı?

daha yasalaşmadı canım. ocak ayında yasalaşması bekleniyor diyorlar ama kesinleşsin artık biran önce

Bende hevesle bekliyorum tasarının kabul edilmesini, ocak ayının ilk haftası mecliste oylanacak diye yazıldı haberlerde, büyük ihtimal kabul olacak, takipteyim
Bebeğimin doğumu için beklediğim tarih 25 şubat ve umarım benim ve benimle aynı durumda olanlar içinde geçerli olur

Aynı dertteyiz desene :)) Bende sabırsızlıkla bekliyorum.Temmuzda bu haber atılmıştı şimdi aralık ayında çıktı.İnşallah biran önce yasalaşır her anne ve bebeğe yararı olur.

Umarım biran önce yasa çıkar, 27 şubatta doğumum var yıllık izni doğum sonrasına aktarabilmek için zorla gidip geliyorum işe

yasayı ocak ayında resmı olarak verılecek dedı olur artık bu kadar haberlerde soylendi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

merhabalar ark.lar bende mayıs 11 gibi doğumum olcak nasipse heyecnala yasanın geçmesini bekliyorum ama boş durmuyorum sağlık çalışanıyım sbn nin sayfasına mesaj attım yasanın biran önce geçirilmesini istiyoruz diye sizde 184 sağlık bakanlığı iletişim merkezini arayıp bu durumu bildirebilir bi şekilde sesimizi duyurabilirz umarım biran önce çıkar

en son gazete de okuduğum habere göre işverenler bu yasaya karşı çıkıyormuş. biraz uzayabilir bu süreç heralde .. ama şubatta olsa çok güzel olurdu...

Ben Şubat'ta doğum yapacağım. Ben doğum yaptıktan sonra yasalaşırsa benim içinde geçerli olacak mı????

Ben Şubat'ta doğum yapacağım. Ben doğum yaptıktan sonra yasalaşırsa benim içinde geçerli olacak mı????

henüz bi netlik yok ama muhtemelen doğum iznimiz devam ettiği sürece yani 16 hafta içinde faydalanabileceğimiz.Umarım bi an önce yasa geçer çünkü izni bitmek üzere olan bir sürü anne var yazık olacak

Şu işverenleri, tuzukuruları, zenginleri bir doyuramadık vay arkadaş ya...

İnşallah en kısa sürede çıkar bu yasa da tüm doğum iznini kullanan annelere , kullanacak hamilelere yarar. Bence 6 ay bile çok az bir süre; hem çocuklar hem de anneler için.Ama ülkemizde ne yazık ki kim hakkını alabiliyor ki biz anneler alalım Hem de ülkemizde kadın işyerinde ve evde bu kadar uğraşıp çalışırken çokça hakkediyorken ...

Evet hala bekliyoruz.Geçen sene hamile olan arkadaşlarım doğum yaptı,
izinlerini kullanıp işe başladılar bile.
Bu gidişle bize de aynısı olacak.
Boşuna beklediğimizi bile bile bekleyelim bakalım.
Ha bugün ha yarın diye diye 1 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…