hamilelik kararı..

gizemslck

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
38
0
6
İzmir
kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum ve düşüncelerinizi duymak istiyorum.. ben 23 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim.. eşimi çok seviyorum Rabbime şükür çok mutlu bi evliliğimiz varr.. ben bu aralar çocuk yapma konusunda çok kararsızım bi yandan çok istiyorum bi yandanda acaba erkenmi diyorum çünkü çok iyi biliyorum çocuktan sonra hayatımız çok değişicek yani şimdi yaptığımız biçok şeyi yapamıcazz.. kocamın ilgisi bana olamıcak artık en endişe ettiğim konuda bu sevgisi bölünücek ve şimdiki gibi olamıcak bana.. buyüzden çok kararsızım.. birilerinin bana fikir vermesine çok ihtiyacım var.. ne yapmalıyım sizce..bu arada ailem istanbulda bende izmire evlendim onlardanda ayrıyım ve bazen burda kendimi çok yalnız hissediyorum eşim olmadığı zamanlarda birazda buyüzden çocuk isteyişim.. ama tabi çocuk yapmak ve bakmak çok büyük sorumluluk hazırmıyım bilemiyorumm.. yardım edinn.. :/

canım yaşıtmışız
bende 2 yıllık evliyim...
ama bence çok erken ...hem gencim hem daha çok yeni evliyim diye düşünuyorum

herkesin kararı kendine ama bence erken...her açıdan...

yaa canım iste bende erken diyorum sonradaa böyle çocuk deyince içimi bi heyecan kaplıyo.. geçen hatta hamile sandım kendimi hem çok endişelendim korktum hemde çok heyecanlandım böyle bi anda hayallere daldımm.. uff kararsızlık işte çok kötü bu aralar kafamı çok kurcalıyoo..

Kendini hazır hissetmenle alakalı bence. Hem pat diyede de olmayabilirmis bizde deneyince buraları okuyunca gördük öğrendik. Ben korunmadigin gun bir sorunun yoksa hamile kalıyorsun sanıyordum düşünsene hemde 25 yasindayken

tatlım gezmenın tozmanın yasamanın sonu yok ne zaman bebıs olsa durum aynı olucak
bızde bı sene gezdık sonra bebek kararı aldık bebegımız olduktan sonra dahada baglandık tam bı aıle olduk sankı
bebegınede gezebılırsın hayatını yasayabılırsın
hem bebekten gerı kalan zamanda askı yasamak sınırlı zaman oldugundan dahada bı tatlı oluyo

evet ondanda çok korkuyorum hep dua ediyorum Rabbim aratmasın diyorum sonuçta biçok insan seninde dediğin gibi bu dertle uğraşıyo benimde uğraşmayacağım belli değill..aslında kendimi çok hazır hissediyorum ama işte diyorum ya kızlar eşimin ilgisini kaybedicek olmak beni çok üzer.. çünkü bi gerçek var çocuklu ailelerdede görüyoruz karıyla koca arasına ister istemez bi mesafe giriyoo..

yani canım aranıza mesafe girmedimi ben hep öyle insanlar görüyorumm eşimede hep diyorum böyle ama o öyle olmayacağını düşünüyo hiçbişey değişmicek diyoo.. doğru diyosun sonuçta gezmenin tozmanın sonu yokk ama işte bazı insanlar erken diyo bazılar tam zamanı diyoo..

cnm aranızdakı sevgı saglamsa sorun olmaz 8 sene oldu ben hala esım ısten geldıgınde heyecanlanıyorum
cnm bı bebek gordugunde heyecanlanıyormusun ıcın kımıldıyomu o vakıt hazırsın demek
esınınde bebek bakımında destek olacagına ınanıyorsan bekleme derım
bıde ınan bebıs kolay olmuyo ılk olan kızımız ılk ayda oldu ama ıkıncı bızı beklettı bıde kk da ne arkadaslarımız var sorun varsada erken yasta cozulur
bence tam bı aıle olmanın tam zamanı cnm

doğru söylüyosun aslında tatlım böyle sorunları okudukça insan kötü oluyo üzülüyo korkuyoo.. eşimin bakımda yardım edeceğinden eminim çok şükür her konuda yardımcı zatenn.. biz evlenmeden önce 3 sene yapmıcaz diye anlaşmıştıkk ilk başlarda hiç düşünmüyoduma ama bu ara hep aklıma giriyo bende hapla korunuyorumm.. eşime soruyorum istermiydin diye oda ben ne istiyosam ona göre cevap veriyoo senin istediğin zaman bende istiyo olcam diyo.. seninde çocukların hayırlı evlatlar olur inşallah canım çok şanslısın maşallahh..

maddı manevı hazır olmak çok öenmli aklında bu düşünceeler varsa bıraz daha erteleyebılırısn

çocuk olduktan sonrada herye gıdebılıyorsun artık eskıı gıbı değil insanalr 40 çıkmamaış bebeklerle gezebılıyor dediğim gibi öenmlı olan hazır olmak

hazır olduğunda bu düşünceler aklına bıle gelmıycek zaten

Bence aile tamamlanıyor bebisle ama karar senin bak ne güzel evliligin varmış bebeginle taclanir yuvam. Ben tazecik gelinim ama erkenden tukendim eşimle kavga ediyoruz sürekli anlaşamıyoruz

doğru söylüyosun canım aslında hazır olmak her anlamda olmalı.. maddi bakımdanda çocuk bakmak zor sonuçtaa.. dediğin gibi hazır olduğumda bunları düşünmicem hiç direk istiyorum dicemm..

ya neden anlaşamıyosunuz canım sorun nekii.. bebiş yok daha dimi sizde..

Yok canim daha doğrusu var mi bilmiyorum adetim geçti 9 gun oldu kanda çıkmadı buna ragmen arayıp sormadı ayrı sehirlerdeyiz Su an 4 gündür konuşmadık. Dün yengesiyle dertlestim diye bağırdı cagirdi kapatti

yanı senın ıstemen hazır olmanda cok onemlı ama hamıle oldugunu ogrendıgın o an anne oluyorsun zaten
ılgı yonunden dusunuyosan bunar sızın elınızde cnm gun ıcınde atılan ufacık bı msj bıle askı ayakta tutmaya yardımcı
bız couklarımızla heryere gıdıyoruz kızım 5 aylıktı tatıle gıttık
bu yaz ıkı cocukla yıne gıtmeyı planlıyoruz

Allah yardımcın olsun tatlım neden ayrı şehirlerdesinizz sorunlar yüzündenmi.. sıkıntı yaşıyosan ondanda reglin gecikmiş olabilir canım kanda çıkmadıysa hamilelik..

Bence aile tamamlanıyor bebisle ama karar senin bak ne güzel evliligin varmış bebeginle taclanir yuvam. Ben tazecik gelinim ama erkenden tukendim eşimle kavga ediyoruz sürekli anlaşamıyoruz

cnmmmmm derler ya evlılıgın ılk ayları cıcım ayları yok oyle bısey
aslında en zor zamanlar ınan yavas yavas oturuyo hersey
kolaymı ıkı kısı bı evı paylaşmak bızde yasadık tatlım
sımdı komık gelıyo o tartısmalarımız

ne güzel canım valla çok sevindim senin adına maşallahh.. ama herkes sizin gbi değil işte arkadaşlarım var çocukları yüzünden birbirlrinin yüzüne bakamıyolar doğru düzgün çok yorulmuşlar ben bile yoruluyorum geriliyorum onlarla buluşunca bunları düşününce vazgeçiyorum hemen sonra.. bide eşim bana çok düşkün burda yalnızım ya ben oda beni bütün dünyası gibi yaptı Allah ıma çok şükür yani çocukmuşum gibi ilgileniyo benimle buda benim yaşama sebebim olduu.. böyle olmıcak çocuk olunca biliyorum.. yani anlatıyorum böyle ablama yada arkadaşlarıma falan onlarda diyolarki asıl sen kocanla ilgilenemiceksin çocuk olunca yani sen fırsat bulamıcaksın ondansa diyolar.. öyle oluncada üzülüyorumm..

cnm stresten de olur
benden tavsıye cnm kımseye guuvenıp dertlesme daha ıkı aylık evlısın herkesı ıyı tanıyamayabılırsın
bak benım adetım 12 gun gecınce cıkmıstı kanda gebelık

yok tatlım o sekılde dusunme benım esımde bana cok duskundu hala da oyledır bende aynı sekılde ıkınız yasar gıbı olmaz ama esını seven deger veren kadın olsun erkek olsun esını ıhmal etmez
cok arkadasım var bebek olunca kahvaltı hazırlamayan onlara hep fırca atıyorum
eslerde bırbırını sımartmalı
zel gunler kutlanmalı yıllara coluga cocuga meydan okumalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…