hamilelik kararı..

cn benım herseyı hayırlısı rabbım hayırlı zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsalla

bende duydum bunu canım doktorlarda diyomuş zaten çocuk istedikten 2 ay önce bırakmak gerek diye hapı öyle yapmam gerek doğru söylüyosun ne güzel şanslıymışsın sen inşallah bendede öyle olur istediğim zaman hamile kalırımm.. başka yöntemle korunmakta beni korkutuyo aslında..

gızemcım tanıstıgıma memnun oldum cnm hayırlı zamanda ınsalla 3 kısı olarak devam edersınız yolculugunuza ben sımdılık kacıyorum esım ısten gelır onu karsılayım

kızlar hepınıze hayırlı geceler

tamam canım sanada hayırlı geceler paylaştıkların için çok teşekkürler gerçekten çok iyi geldi bana.. hoşçakal

cnm en kotu gebe kalırsın ee fenada olmaz

Biz 3 yıl korunduk sonra bıraktık ve hemen hamile kaldım şu an 6 aylık bi oğluşum var ama ben 30 yaşındayım,sen daha 23 yaşındaymışsın biraz daha gez toz bence erken..

Biz 3 yıl korunduk sonra bıraktık ve hemen hamile kaldım şu an 6 aylık bi oğluşum var ama ben 30 yaşındayım,sen daha 23 yaşındaymışsın biraz daha gez toz bence erken..

evet canım yaşım o konuda küçük bizde 3 yıl yapmayız demiştik eşimlee.. senin eşin kaç yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…