Benim isteğim biraz daha farklı.
Önceki evliliğmde 2 bebek kaybettim , psikolojik şiddet yüzünden.
Ve bu bebek isteği çok büyük bir yara gibi bende.Çok ucuz kurtuldum tabi ki iyi ki olmamış zamanında Allahın takdiri işte.,
Çok büyük tecrübeler sonucunda eşimle kesişti yollarım.En büyük şansım sanırım bu da.
Ama dediğin gibi en azından evimizi aldığımızda düşüneceğim bebek sahibi olmayı.Güzel bir gelecek hazırladığımızda.
Teşekkür ederim tavsiyen için.
cnm ben kızımda ılk ay hamıle kaldım hapı o ay bırakmıstım
ama sen benı dınle 3 aay baska yontemle korun saglıksız yumurtaya sebep olabılıyo ben bı dusuk yasadım ve arastırmalarım sonucu bunu okumustum
bende duydum bunu canım doktorlarda diyomuş zaten çocuk istedikten 2 ay önce bırakmak gerek diye hapı öyle yapmam gerek doğru söylüyosun ne güzel şanslıymışsın sen inşallah bendede öyle olur istediğim zaman hamile kalırımm.. başka yöntemle korunmakta beni korkutuyo aslında..
gızemcım tanıstıgıma memnun oldum cnm hayırlı zamanda ınsalla 3 kısı olarak devam edersınız yolculugunuza ben sımdılık kacıyorum esım ısten gelır onu karsılayım
gızemcım tanıstıgıma memnun oldum cnm hayırlı zamanda ınsalla 3 kısı olarak devam edersınız yolculugunuza ben sımdılık kacıyorum esım ısten gelır onu karsılayım
bende duydum bunu canım doktorlarda diyomuş zaten çocuk istedikten 2 ay önce bırakmak gerek diye hapı öyle yapmam gerek doğru söylüyosun ne güzel şanslıymışsın sen inşallah bendede öyle olur istediğim zaman hamile kalırımm.. başka yöntemle korunmakta beni korkutuyo aslında..
Biz 3 yıl korunduk sonra bıraktık ve hemen hamile kaldım şu an 6 aylık bi oğluşum var ama ben 30 yaşındayım,sen daha 23 yaşındaymışsın biraz daha gez toz bence erken..
Biz 3 yıl korunduk sonra bıraktık ve hemen hamile kaldım şu an 6 aylık bi oğluşum var ama ben 30 yaşındayım,sen daha 23 yaşındaymışsın biraz daha gez toz bence erken..