hamilelik kararı..

doğru söylüyosun canım çocuk olduktan sonra kendini çok salan kadınlar var erkeklerde doğal olarak uzaklaşıyolar yada boş vakitlerini birlikte geçirmek yerine başka şeylere harcıyolarr yani gene bizim elimizde bu durumm.. içimi rahatlattın canımm yaa senin gibi çocuklu ailelerin böyle olmasını duymak güzel oldu vallaa.. nolur dua et bizde öyle olalım yoksa çok üzülürümm..

Bilmiyorum cok ciddi tartıştık bitme noktasına geldi. Eşimle ikimiz cok farkliyiz ve hep ben alttan aldım yoruldum. Bunca yaptığımında aslına bakarsan kıymeti hiç olmamış yeni anladım. Hayırlısı olsun artik.kadere biraktim

dua et canım sürekli Allah yardımcın olsun hep bi tarafın alttan almasıyla olmuyo tabi sen elinden geleni yaptıysan evliliğinle ilgili için rahat olsun.. hayırlısı olur hakkında inşallahh canım bare tartıştığınız konular böyle üzülmelerinize değermii..

cok doğru cnm ole salmak yok kendını esım bıyeremı gıdelım der hemen hazırlanırım makyajımıda yaparım ıkı cocuguda hazırlarım hadı gıdelım
canı bıseyler mı yemek ıstedıkı bılırsın erkekler cok sever onlar ıcın esının sevdıgı bıseyı hazırlamasıda bı ılgıdır sımartır al babası sen ufaklıgı dıyıp onun ıcın bısey yapmak hep ınce ayrıntı
ama es bunları ıstedıgınde dersen kı of sımdı hazırlan ıkı cocukla cık gozunde buyurse
bısey ıstedıgınde ısım basımdan asmıs dıyıp lafı adamın agzına tıkarsan o evlılıkte heyecanda askta huzurda kalmaz
bunları yazdım cnm kı ornekler cevrede cok aklına yer etsın dıye

cnm 3 ayda nasıl bu noktaya geldınkızkı

tatlım yaa çok iyi ettin yazaraakk valla böyle şeyleri duymak bilmek gerekk ben hep derim ne varsa kocanda karında var diye sonuçta çoluk çocuk bigün bşını alıp gidicek ve sen eşinle başbaşa kalıcaksın iyilikte ondan kötülüktee.. Rabbim ayrılıkla sınamasın.. sen böyle tavsiyeler ver valla çok iyi oluyoo.. =))

cnm 3 ayda nasıl bu noktaya geldınkızkı

Nisanliykende vardı. Eşim cok inat kıskanç bencil. Ben ne dersem yap mutlu ol diyor. Ben hamile olabilirim sinavlarim var arayıp sormadı bile. Bugün aramış sinirden.birşey yememiş kusmus düşünün artik

Çok önemli bir karar çok büyük bir sorumluluk olduğu doğru.
Bin kere düşünmek gerek.Önelikle kendini hazır hissetmekten ziyade iyi bir baba adayı seçmiş olmakta önemli.

Ben deliriyorum bir bebeğimiz olması için tabiri caizse.
26 yaşındayım 2 ay önce evlendim ve mükemmel bir eşe ve baba adayına sahibim.nazar değmesin.
Ama işte maddi kaygı beni durduruyor.
Çok büyük sorumlluğun içinde maddi yükümlülükte var.
ve çocuk büyütmek gerçekten çok masraflı.
Asgari ücretle 4 5 çocuk okutan insanlar var bir yanda ama işte büyük cesaret.
Hepimiz çocuğumuzu iyi şartlar altında yetiştirmek isteriz tabi ki.
Bazen gözüm kararıyor artık yapalım elbet allah rızkını verir diyorum ama cesaret edemiyorum.
Bebek konusunda tek yanlış karar evlilikleri kurtarır düşüncesiyle olandır.Çünkü herşey daha da kötüleşir.

Eşler birbirinden uzaklaşmaz bebek olunca aksine daha da bağlanır sağlam bir evlilikte.
Eğer eşinle büyük bir sorununuz yoksa bu konuda kötü düşünmemelisin canım.

Nisanliykende vardı. Eşim cok inat kıskanç bencil. Ben ne dersem yap mutlu ol diyor. Ben hamile olabilirim sinavlarim var arayıp sormadı bile. Bugün aramış sinirden.birşey yememiş kusmus düşünün artik

Canım siz 2 ayda neden bu hale geldiniz ki

eee yanı cnm hersey karsılıklı sonuc olarak
he zor erkek tıplerı vardır ayrı ama senın anlattıgın esın sımdıden sonra sen degısmezsen degısmez cnm
ee bıde bebıs olsa mıs kokulu sevdıgın adamdan tamamlanıcaksınız ıste

cnm merhaba
sızın ıkı ay olmus henız benden tavsıye en azından 1 sene dolsun
hele maddı ımkanlarda cok onemlı ınsan hamılelıgını doğumunu bebek alısverısını bıle en guzel ımkanlar ıcınde yapmak ıstıyo bence yapılmazda ınsanın ıcındede kalabılır sonrasındada
esımın calıstıgı ısyerınde adam 1200 maas alıyo ve 5 cocugu var bız ıkıncı cocuk ıcın 6 yas ara verdık en ıyı sartlardaolsun dıye sasırıyorum

Geldik işte nisanliyken askere gitti ve ondan sonrası koptu. Yaşantımız, yetiştirilme şartlarımız hayata bakışımız hersey farklı. Off bilmiyorum cok.bunaldim artik ne olacaksa olsun özellikle Su.günlerde beni aramıyor ya bende de bitti artik alttan almicam. Evlilik tek taraflı yürümüyor. Evliliğin farkında değil sorumluluğunu alamadı maalesef

canım bende eşimin mükemmel bi baba olacağından eminim zaten öncelikle çok mükemmel bi eş oldu bana binlerce kezşükürler olsun Rabbime sizede bizede maşallahh.. ama dediğin gibi çok büyük bir karar sonuçta bi can getiriyosun dünyaya ve ona sen bakıcaksın sen büyütüceksinn.. dediğin gibi maddi durumda önemli ama sen çok istiyosan hiç düşünme derim ben çünkü gerçekten canı veren Rabbim rızkınıda veriyo hiç merak etme hayırlısıyla de.. dediğin gibi eşler birbirine bağlanır tabi tam bi aile olunurr ama işte ben çok ilgiye fena alıştım eşim uçan kuşa azıcık ilgi gösterse deliriyorum aşırı kıskanıyorumm belki saçma bi düşünme ama ben bu durumdayım.. oyüzden endişeliyimm..

Iyi geceler kızlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim isteyen kimseye aratmasin bebis

hahaha yok cnm benım bebısten kıskanmazsın daha kucagına atarsın babası sevkat versı ıstersın

uff evet böyle düşününce işte çok heyecanlanıyorum sevdiğim adamdan bebek sabihi olmak mükemmel bişeydir herhalde..
uff Rabbim aratmasın tek istediğim o ama bikaç ay daha bekleyip düşünücem sanırımm hapımıda artık kesmek istiyorum zaten 1.5senedir içiyorum sonuçtaa..

Benim isteğim biraz daha farklı.
Önceki evliliğmde 2 bebek kaybettim , psikolojik şiddet yüzünden.
Ve bu bebek isteği çok büyük bir yara gibi bende.Çok ucuz kurtuldum tabi ki iyi ki olmamış zamanında Allahın takdiri işte.,

Çok büyük tecrübeler sonucunda eşimle kesişti yollarım.En büyük şansım sanırım bu da.
Ama dediğin gibi en azından evimizi aldığımızda düşüneceğim bebek sahibi olmayı.Güzel bir gelecek hazırladığımızda.
Teşekkür ederim tavsiyen için.

cnm ben kızımda ılk ay hamıle kaldım hapı o ay bırakmıstım
ama sen benı dınle 3 aay baska yontemle korun saglıksız yumurtaya sebep olabılıyo ben bı dusuk yasadım ve arastırmalarım sonucu bunu okumustum

Ah canım o minicik meleği kucağına aldığında bu düşüncen aklına bile gelmez eminim.Hiç endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…