Hamilelik kasintilari

Gozdehfz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
28
0
86
28
Meraba arkadaşlar 38 haftalık hamileyim İki gündür geceleri ellerimde ayaklarımda kollarımda aşırı kaşıntı var deliricem artık kaşınan yer yara oluyor ve sinek ısırığı gibi kabarıyor önemli bişey mi acaba ne yapmam lazim daha önce yaşayan varmı ??

Meraba arkadaşlar 38 haftalık hamileyim İki gündür geceleri ellerimde ayaklarımda kollarımda aşırı kaşıntı var deliricem artık kaşınan yer yara oluyor ve sinek ısırığı gibi kabarıyor önemli bişey mi acaba ne yapmam lazim daha önce yaşayan varmı ??
Allah Allah allerjik gibi sanki. Karın bölgesinde kaşıntı olur o da gerginlikten çatlamamak için kremimi sürerdim hemen. Ama sinek ısırığı gibi olmaz. Yediğiniz bir şey mi dokundu ki? Ya da bi ilaç? Dr unuza danışın derim hemen

Gebelik kolestazı olmuş olabilirsiniz. Allah korusun ciddi bir durum bu, bu durumda hemen sezaryen gerekiyor. Bebeğiniz büyük olduğu için sorun olmaz. hemen bir doktora başvurun. İnşallah bir şey yoktur.

Son haftalarda benim de kaşıntım olmuştu hafif hafif. Karaciğer enzimlerine baktırmanızı tavsiye ederim. Tabi başka bir durum da olabilir. Kadın doğum doktorunuzu bilgilendirin. Önemli bir durum olabilir.

Ah canım ya ben ne çektim o kasintidan hamileyken bir bilsen ağlıyordum geceleri kaşıntıdan seni çok iyi anlıyorum hemen dr şöyle beni acil sezaryen e almışlardı 33 haftada hemen git dr ye ölçüm yaptır ben kaç tane cildiye gezdim bir sürü ilaç krem hiç bir işe yaramadı mecburen ameliyata almak zorunda kaldılar yaralarimdan resmen kan akıyordu kaşıyinca allah yardımcın olsun

bnm iki hamileligimde de bu kasintilarim oldu sebebi de karaciger enzimlerimin saha kalkmasiymis,sezeryana alinmadim ama acilen suni sanciyla dogumlarim baslatildi,iki yavrumu da saglikla kucagima aldim cok sukur.
zaman kaybetmeden tetkiklerinizi yaptirin,ciddi bi durum bu kasintilar,malesef bebegi tehdit eden durum ortaya cikabiliyor, ihmal etmeyin

Merhaba hamileyken aynı durum bende de vardı kasidikca kabariyordu benim doktorum bu durumu pek onemsememisti yazılanları okuyunca şaşırdım aslında ne kadar tehlikeliymis çok zor bir durum Allah yardımcın olsun az kalmış sağlıcakla meleğini kucağına alırsın inşallah

Back
X