HAMİLELİK KAŞINTISI

Canım ben de yeni hamileyim ama benim kaşıntı bildiğin böcek ısırmış gibi bisey.
Kaşınmadan önce hicbisey yok kaşımaya basladim mi kabariyor sivri sinek ısırıgı gibi. çok kaşımaktan yara oluyor kanıyor benim ki :KK43:(
Böcek ısırması desem, bildiğin en kapalı yerlerim bile kaşınıyor ayağım bacaklar koltuk altı bile. Ve evde bitek bende var böcek sinek diğer aile fertlerini de ısırmaz mı.
Böyle mi acaba seninkide yoksa görünürde birsey yokmu.
Evet canım kaşımaktan kabarıyor işte böcek falan da değil aklına gelmez yerlerin de aynı anda kaşınıyo google de bak gebelik kaşıntısıymış bu allah yardımcımız olsun :(

canım gebelik kolestazi bahsettigin hastalık ben yaşadım malesef ama bu haftada imkansız 20.haftadan sonra oluyor o hastalık sen dermatolojiye filan görün istersen
Aynen bende gebelik kolestazi diye okudum . ilk gebeliklerde erken başlıyor muş . annem e anlattım annemde kızkardeşi deyken yaşamış başımı duvarlara vuruyordum artık diyo :((

Evet canım kaşımaktan kabarıyor işte böcek falan da değil aklına gelmez yerlerin de aynı anda kaşınıyo google de bak gebelik kaşıntısıymış bu allah yardımcımız olsun :KK43:
Aynen öyle canım ya 2 aylık hamileyim 1 aydır çıktı bende valla Allah yardımcımz olsun gece uyutmuyor :(

Aynen öyle canım ya 2 aylık hamileyim 1 aydır çıktı bende valla Allah yardımcımz olsun gece uyutmuyor :KK43:
Bende 2 aylık aynen , biliyomusun tuhaftır hiç bi hamilelik belirtim de yok hala çok şükür , ama işte bu çıktı piyango buradan vurdu beni de demekki

Bende 2 aylık aynen , biliyomusun tuhaftır hiç bi hamilelik belirtim de yok hala çok şükür , ama işte bu çıktı piyango buradan vurdu beni de demekki
Aynen canım ya inan ki bende öyle iştah açılması var bi iki yiyecekten tiksindim sadece Allah'a sükür rahat geçiyor öyle kusmam felan yok benimde :(

Aynen bende gebelik kolestazi diye okudum . ilk gebeliklerde erken başlıyor muş . annem e anlattım annemde kızkardeşi deyken yaşamış başımı duvarlara vuruyordum artık diyo :KK43:(
istersen doktora git ama ben ilk gebeligimde yasadim hatta suanki gebeligimdede kaşıntı vardi doktorlar imkansiz şuan olmasi dedi. açlık safra asiti testi yapildi ve çıkmadı. inşallah çıkmaz zor bi hastalık

Aynen bende gebelik kolestazi diye okudum . ilk gebeliklerde erken başlıyor muş . annem e anlattım annemde kızkardeşi deyken yaşamış başımı duvarlara vuruyordum artık diyo :KK43:(
bide gebelik kolestazinda tipik olarak el ve ayaklarda akşam ve sabaha karşı sabah erken saatte kaşıntı olur burdanda anlayabilirsin

Günaydın Dr umla görüştüm. Dayanabilirsen dayan çünkü mümkün mertebede ilaç kullandırmak istemiyoruz dedi . dayanamıyorum dersen gel ona .göre ilaç solüsyon yazarız dedi . dayanmaya çalışacam dedim bende kendi kendime yatarken bebek yağı falan sürüyorum bi nebze rahatlatıyo aşırı kaşıntı olmuyo şükür

bide gebelik kolestazinda tipik olarak el ve ayaklarda akşam ve sabaha karşı sabah erken saatte kaşıntı olur burdanda anlayabilirsin
Ilk gebeligimde, doguma 1 ay kala yasadim. Kasidigim yerde minik minik hep kabartilar oldu. Basimdan ayak ucuma kadar.Aynen dediğin gibi hele sabaha karşı kaşıntıya uyanıyordum resmen. Umarim simdikinde yaşamam:(

Ilk gebeligimde, doguma 1 ay kala yasadim. Kasidigim yerde minik minik hep kabartilar oldu. Basimdan ayak ucuma kadar.Aynen dediğin gibi hele sabaha karşı kaşıntıya uyanıyordum resmen. Umarim simdikinde yaşamam:KK43:
insallah canim benim yasadigimda kabartilar olmuyo seninkide mi gebelik kolestaziydi bide yine ona benzer kaşıntılı bi hastalik var kirmizi kabarciklar oluyo

insallah canim benim yasadigimda kabartilar olmuyo seninkide mi gebelik kolestaziydi bide yine ona benzer kaşıntılı bi hastalik var kirmizi kabarciklar oluyo
Yok canım öyle kırmızı kırmızı değildi baktım şimdi netten de. Çok fazla aman aman bi kabartı olmuyodu .normal kendi tenim kucuk kucuk alerjik gibi kabariyodu sonra iniyordu. Gün de sadece 1 defa solüsyon kullandım beyaz kireç gibi birseydi. Bi de krem vermişti.

Back
X