Hamilelik+kilo=Eş :))

Bence eşinizi sert bir dille uyarın , saçma sapan konuşmasın . İçinizde onun çocuğunu büyütüyorsunuz . Zaten çok enteresan şeyler oluyor hem ruhsal hem de bedensel olarak bu dönemde . Daha da büyüyecek şuan o laf ettiği bacaklar , kalça göbek . Ne yapacak o zaman evden mi kovacak sizi ? Ayrıca eğer içinize sindiyse doktorunuzu da değiştirmeyin , kendinizi ve bebeğinizi emanet edeceksiniz ona , siz seçin kime gideceğinizi .

Kocan tam dayak istior valla kusura bakma. Kim ne derse desin, diger hediyelerin hepsinin bir islevi var ama cicek sdece anlik bir mutluluk, yani luks bi hediye. Karisinin dogum gununu bile kutlamayan adam ne haddine annesine cicek aliyor ya Hoşt derim ben olsam baya sabirlisin bravo. Eş anneden once gelir bi kere. Ayrica adam olan adam karisinin kilosunu kusurunu görmez. 65 kilo evlendim zaten zayif değildim. Kisa surede 20 kilo birden aldim. Eşim bir kere bile fizigime tek bir laf etmedi. Olmasi gereken bu

Eşinizin hamilelik döneminde size daha hassas davranması gerekir sizde hormonel olarak değişim halinde olup fazladan kafanıza takabilirsiniz genel olarak her şeyi o yüzden sizde rahatlamaya takmamaya çalışın eşinizde biraz dikkatli olsun hal hareketlerinde kilo tabiki alacaksınız hamilesiniz

Uslupla dese anlarım daha 9 haftalık aynı düzeyde yiyorum.
Bacağın kalın, popon büyük dedi göbek ben de istemem tabi.
Ama popom ve bacağımdan memnunum onun için eritemem
Zaten ilk haftalar bulantı başlarsa verirsin demeye gerek yok ki

Şakacı zaten ama 40 kez ağır şakalar sevmiyorum dedim.
Ya da ben fazla alınganlık ettim diyeceğim ama zaten biliyorum kilo aldığımı
Siz de ona şaka yapın , erkencisin boşalma konusunda, ne biçim erkekler var kaslı maslı , sen de spor yap baklava kaslarını görelim deyin sizin kilonuza laf edince.

Dursun bi daha 9.haftada ne kiloya takıyor ki. Daha bunun kilosu gelecek, ödemi gelecek.

Ayrıca doğum gününü nasıl kutlama planınız vardı ki? Tatile falan gitmeyecekseniz bir pasta yada bir yemek bir buketle aynı para. (buketi seçtirip size sonrasında almayacaksa tabi)

22 ay tutacam içimde çocuğu fil gibi olup deyin siz de

Bir erkeğin her şeye karışması, kadının bir şeylere karışmasından daha beter ve bir o kadar itici...

Hamile kadınlara söylememesi gereken şeyleri liste yapıp asın en iyisi en çok görüp görebileceği yere

Hamile kadına denmez bu çok haklısınız. Hamile olmasanız aldifiniz kilodan rahatsız olduğunu kırıcı olmayan bir dille söyleyebilir.
D. Günü meselesi ise geçti mi anlamadım. Gecmediyse karar alsanız bile belki sürpriz yapacak size de. Bir şey yapmayacakmis gibi davranıyor. Geçtiyse o konuda da haklısınız. Ama gecmediyse bekleyin bakalım ne yapacak derim. Annesiyle de sorununuz yoksa aramamazlik yapmayın derim sonuçta annesinin haberi bile yok olaylardan.

Seven sevdiğinin kilosuna takılmaz işte o kadar hele hamileyken hiç takılmaz. Üstüne al bundan da ye der kendi besler.

eşiniz düşüncesizlik etmiş. siz de eşinize baklavalı adamlardan bahsedin onlar gibi olması lazım hem fiziksel engeli de yok içinde bir can büyümüyor sonuçta.

doğum gününüz için borcu bahane etmesine izin vermeyin kendinize hediye aldırın, pasta ile kutlayın boş geçmesin, şimdiden böyle olursa ilerde sözle bile kutlamaz.

O+dun=eşin.

Şaka bi yana odun hakkaten. Anası hiç mi görgü nezaket öğretmemiş. Düşüncesiz.

Hormonlar flan tabi sana da batıyor herşey takma canım ya. İçinde tutupta bi köşeye geçip triplenme. Ne canını sıkarsa pat pat söyle. Akşama kadar sana açıklama yapsın. uğraşsın dursun. Biz kadınlar çok takılıyoruz herşeye. Bişey olursa iste çekinme. Kilonla dalga geçerse tohumu atmasaydın de. Bana kilo almak serbest bu lüx hayatı bn seçmedim de. De işte bişeyler Relaxx.

Hamileliğin hayırlı olsun. Tadını çıkar. Bişey derse hamileyim ben de. Kıskanma ana olmak bana düştü de. Hadi bakalım ben şişince de beni sevcekmisin. Öyle çıtırken kolay de. Bastır yani. Ben arsızım galiba. Alıncağıma lafımı söyleyip geçiyorum. Adamdan çocuk yapmışsın daha takılma herşeye tadını çıkar. Böyle daha kıymetli olursun.

7. ayında +12 kilo ile yoluna devam eden giydiği hiçbir kıyafeti olmayan bir hamile olarak söylüyorum kimseyi takmayın, sağlıki yönden tehlike risk arz etmediği müddetçe yiyin o eşinize de bu haddi vermeyin yani, ne demek bacakların kalın keyfimden mi deseydin. Çocuğu taşı 9 ay zorluğunu çek bir de böyle laflar işit. Ayrıca doktorunuzdan memnunsanız değiştirmeyin. Siz eşinizi fazla şımartmış dünyanın onun etrafında döndüğüne filan inandırmışsınız sanırım gelemem uzak ne demek yahu

Eşiniz tam bir dağ ayısı...

Yazılalım dediği de oldu.
Bir de ben bacağımdan memnunum göbek sorunum zaten üzülüyordum dank diye söyledi söyledim diyet yapamam diye hamur yeme dedi utanmadan
Biliyorum konu hassas siz hamilesiniz ama bence de hamilelikte karbonhidrat ve seker ağırlıklı beslenmeyin...bebegin sağlığı için tabii ki...

Yazılalım dediği de oldu.
Bir de ben bacağımdan memnunum göbek sorunum zaten üzülüyordum dank diye söyledi söyledim diyet yapamam diye hamur yeme dedi utanmadan
Herşeyin tadına bakın hamilelik bi kere oluyor her zmn değil çokda kısmanın bi anlamı yok kendisi fit mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…