Eşin dünya yakışıklısı değildir heraldeCanım benim konuşsam ne fayda ilk zamanlarda söylemişti benim popom var ama ben seviyorum yani bacağımda var maşallah onu da seviyorum göbek hariç onu zaten vermek istiyorum yine söylemişti tartışmıştım artık karışmam dedi sonuç duramadı.
Dün hamburger ye dedi akşam ben yok akşam oldu yemem dedim 10 dakika sonra bacağın kalın dedi.
Evde de tosun der kızmam öyle şaka diye ama dün artık alındım, ağladım durduk yere.
Ne güzel 2 gün annemde prenses gibiydim gelir gelmez hoop neye uğradım
Kocan tam dayak istior valla kusura bakma. Kim ne derse desin, diger hediyelerin hepsinin bir islevi var ama cicek sdece anlik bir mutluluk, yani luks bi hediye. Karisinin dogum gununu bile kutlamayan adam ne haddine annesine cicek aliyor ya Hoşt derim ben olsam baya sabirlisin bravo. Eş anneden once gelir bi kere. Ayrica adam olan adam karisinin kilosunu kusurunu görmez. 65 kilo evlendim zaten zayif değildim. Kisa surede 20 kilo birden aldim. Eşim bir kere bile fizigime tek bir laf etmedi. Olmasi gereken bu
Evet ben 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğurdum . Doğumdan sonra hepsi gitt şuan 48 falanım. Bu seferde çevrenden ay cok zayıfladın hamileyken ne güzele vs va diyen oluyorGenelde ne kadar zayif hamile kalirsan o
Kadar cok kilo
Aliyorsun.. cok
Kilolu arkadaslarin bi 5-6 kiloyla gebeligini bitirdigini biliyorum.. yani kiloyu verip oyle hamile
Kalsaydim dusuncesini unut..olan olmus artik icinde bir mucize tasiyorsun ona odaklan.. esin tam bir kalas seni kandirmayacagm…bu erkekler ne istiyor anlamiyorum.. hem
Cocuk
Dogur hemde fiziksel degisme.. bu
Mumkun degil ve bence bizim
Toplumuzda cok takiliyir bu konu, yabancilar boyle degiller. Bizim
Kadinlarda cok fazla bu konulari dillendiriyolar. Kadin yeni doguruyo diyo gobegin gitmemis bla bla..kadinlr boyle erkeklere ne desek bos, anlamazlar
Artık söyleyeceğim evet iki türlü üzülüyorum zaten bari oda üzülsünO+dun=eşin.
Şaka bi yana odun hakkaten. Anası hiç mi görgü nezaket öğretmemiş. Düşüncesiz.
Hormonlar flan tabi sana da batıyor herşey takma canım ya. İçinde tutupta bi köşeye geçip triplenme. Ne canını sıkarsa pat pat söyle. Akşama kadar sana açıklama yapsın.uğraşsın dursun. Biz kadınlar çok takılıyoruz herşeye. Bişey olursa iste çekinme. Kilonla dalga geçerse tohumu atmasaydın de. Bana kilo almak serbest bu lüx hayatı bn seçmedim de. De işte bişeyler Relaxx.
Hamileliğin hayırlı olsun. Tadını çıkar. Bişey derse hamileyim ben de. Kıskanma ana olmak bana düştü de. Hadi bakalım ben şişince de beni sevcekmisin. Öyle çıtırken kolay de. Bastır yani. Ben arsızım galiba. Alıncağıma lafımı söyleyip geçiyorum. Adamdan çocuk yapmışsın daha takılma herşeye tadını çıkar. Böyle daha kıymetli olursun.
Ayyy çevre umurumda değil aslında kendini sevmen önemli ben eşim direkt kalınsın deyince üzüldümEvet ben 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğurdum . Doğumdan sonra hepsi gitt şuan 48 falanım. Bu seferde çevrenden ay cok zayıfladın hamileyken ne güzele vs va diyen oluyor
Ama maşallah iyi vermişsinizEvet ben 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğurdum . Doğumdan sonra hepsi gitt şuan 48 falanım. Bu seferde çevrenden ay cok zayıfladın hamileyken ne güzele vs va diyen oluyor
55 ile evlendim 61 oldum ama bebekle alakalı değil.Aslında eşiniz en başından beri kilo sevmediğini belli etmiş size. Sizde sonradan kilo almamışsınız hep böyleydim diyorsunuzbirini bu haliyle kabul edip sonra triplere girmenin anlamı yok bence. Sonradan alınan kilolar eşler arasında problem olabilir ona diyeceğim yok.
Maalesef riskli geçiriyorum doktorum yürüyüşe bile yeni başla küçük adımlarla dedi.Ay benimkisi de kalın bacaklarıma ve iri kalçama hayran. Ayrıca bu ara bu form çok moda. Ama erkekler değişken işte kimi etine dolgun sever kimi incecik sever. Madem öyle sevdiği bir tipte kadın bulsaydı.
Eminim çok güzelsinizdir. Dolgun bacaklar her zaman iyidir etek elbise ile çok güzel görünür. Bir de hamilesiniz. Takılmayın.
Eşinizin dediğinden ayrı yürüyüş yapmanız iyi olur. Bir de hamile pilatesi yogası yüzmesi falan var. Onlara gidebilirsiniz. Çok iyi gelir.
babasıda aynı herkesin kilosuna laf ediyoBen 19.haftadayım oldum 76, 10 kilo almışım
Geçen kendime ayna da bakarken çok kilo aldım dedim.
Eşim sen hala benim güzel eşimsin dedi.
Önemli olan sağlık ve bebek.
Kocan ayısına da hal yemek düşer.
Hamile kadına kilo aldın diyen adamı da catır catır yiyin.Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Pandemide evlendim 6 kilo almışım maalesef ama yürüyüşü bıraktığım için aldım kendimi biliyorum yani aldığının farkındayım.
Eşimle yürüyoruz az önce bana birden hamur yeme bacağın çok kalın zayıflaması lazım dedi sonra kalçanında erimesi lazım.
Ki ben tek göbeğimden şikayetçiyim ekmekte yerim bu arada ama şuan hamileyim kafamı buna takmak istemem zaten kilo aldım verip kalsaydım diye düşünüyodum Allah affetsin.
Ben bacağımdan memnunum diyorum adam anlamıyor strese sokuyorsun dedim en son şimdi de gelmiş küstün mü ben sana hep diyorum diyor.
Beni sorarsanız şimdi çekirdek elimde ağlıyorum.
Hayır bide doğum günüm yakın borcumuz var kutlamayalım dedik bugün annesi için bana buket seçtirdi ilk kez alıyorum diyor bide utanmadan neyse dedim kadın sevinsin ama arama hevesim kaçtı onuda severek seçtim bide sonra duygularım değişti.
Sizin eşiniz de böyle mi Allah aşkına destek olmak mı bu doktorum dan memnunum mesela uzak diye değiştir ben gelemiyorum diyor değiştirmek istemiyorum oysa.
Kilo konusunda hamilelikte daha kırılıyor insan doğrudur. Ama daha 7 haftalık gebesiniz sonrasını düşünerek dikkat edebilirsiniz. Eşiniz dedi diye değil bebeğiniz ve kendi sağlığınız için. Maalesef benim doktorum bana daha şeker yüklemesi bile yapılmadan gebeliğimin başında her şeyi yasakladı bir iki şeyi korkuyla yiyorum.bir minik pastayla kimse borç batağına düşmez keşke öyle kutlamayalım demeseydiniz.siz bir şeylerden sürekli kısmaya çalışsanız da borç bir anda bitmiyor maalesef. Benim şuan iki doktorum var biri özelde biri fakültede ikisinden de memnunum. Fakültedeki doğuma giremediği için öyle seçtik. Ama uzaklık konusunda bende olsam uzakta bir doktor tercih etmezdim. Gebelikte çok sorunlar oluyor sürekli doktora gitmek gerekiyor ayrıca benim ilk gebeliğim ve doğum ya bir anda başlarsa korkum var onun için doktor ne kadar iyi olursa olsun uzak istemezdim. Ama siz doktorunuzdan memnunsanız eşiniz karışmamalı sonuçta kontrole girecek yol gidecek doğum yapacak sizsiniz. Bu konularda biraz anlayış göstermeli. Benim eşim çocuğa iyi bak da hangi doktoru istiyorsan ona git diyor. Ama doktorun ünvanına karışıyor tabi bu sadece dr. bu operatör doktor felan. Ona kalsa doğuma girecek takip edecek doktor Prof olmalı. Zaten fakültedeki prof ama o da doğuma girmeye zamanım yok diyorKızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Pandemide evlendim 6 kilo almışım maalesef ama yürüyüşü bıraktığım için aldım kendimi biliyorum yani aldığının farkındayım.
Eşimle yürüyoruz az önce bana birden hamur yeme bacağın çok kalın zayıflaması lazım dedi sonra kalçanında erimesi lazım.
Ki ben tek göbeğimden şikayetçiyim ekmekte yerim bu arada ama şuan hamileyim kafamı buna takmak istemem zaten kilo aldım verip kalsaydım diye düşünüyodum Allah affetsin.
Ben bacağımdan memnunum diyorum adam anlamıyor strese sokuyorsun dedim en son şimdi de gelmiş küstün mü ben sana hep diyorum diyor.
Hayır bide doğum günüm yakın borcumuz var kutlamayalım dedik bugün annesi için bana buket seçtirdi ilk kez alıyorum diyor bide utanmadan neyse dedim kadın sevinsin ama arama hevesim kaçtı onuda severek seçtim bide sonra duygularım değişti.
Sizin eşiniz de böyle mi Allah aşkına destek olmak mı bu doktorum dan memnunum mesela uzak diye değiştir ben gelemiyorum diyor değiştirmek istemiyorum oysa.
babasıda aynı herkesin kilosuna laf ediyo
Çok hızlı gidiyorsunuz,doğumda zorlanırsanız, doğumdan sonra da zorlanırsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin sevgiyle büyüsün :)Ben 19.haftadayım oldum 76, 10 kilo almışım
Geçen kendime ayna da bakarken çok kilo aldım dedim.
Eşim sen hala benim güzel eşimsin dedi.
Önemli olan sağlık ve bebek.
Kocan ayısına da hal yemek düşer.
Çok hızlı gidiyorsunuz,doğumda zorlanırsanız, doğumdan sonra da zorlanırsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin sevgiyle büyüsün :)
Evet farkındayım ama çok takılmıyorum rakamlara.
Tadını çıkartıyorum şuanın :)
Nasılsa gidecek bu kilolar :))
Hiç zorlanmadım arkadaş gibiydim bendeÇok hızlı gidiyorsunuz,doğumda zorlanırsanız, doğumdan sonra da zorlanırsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin sevgiyle büyüsün :)
Hiç zorlanmadım arkadaş gibiydim bendene diyet yaptım ne bişey doğumdan sonra da kızım sağolsun kıpır kıpır durmadığı için hepsi gitti. Bi de pandemi dönemiydi hep evdeydik yani. Demem o ki herkesin bünyesi genetiği farklı. Genelleme yapmayalım.
eşim bana bacağın şöyle kalın belin şöyle ince diyor. ben de ona"sen önce kendi kel kafana bak ondan sonra sıra bana gelir" diyorum.Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Valla ilk hamileliğimde 25 ikincisinde 23 kilo aldım. Bana tek zorluğu doğum yaklaşırken iyice hantallaşmış olmamdı. Normalde baya hareketli bir insanım. Küçük çocuklar doğurmama rağmen ikisinde de, doktorumun deyimiyle "üçüz bebek taşır gibi" karnım vardı. Üstüne bir de kilo eklenince son 2-3 haftada artık epey rahatsız olmaya başlamıştım.Evet farkındayım ama çok takılmıyorum rakamlara.
Tadını çıkartıyorum şuanın :)
Nasılsa gidecek bu kilolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?