- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
Valla ilk hamileliğimde 25 ikincisinde 23 kilo aldım. Bana tek zorluğu doğum yaklaşırken iyice hantallaşmış olmamdı. Normalde baya hareketli bir insanım. Küçük çocuklar doğurmama rağmen ikisinde de, doktorumun deyimiyle "üçüz bebek taşır gibi" karnım vardı. Üstüne bir de kilo eklenince son 2-3 haftada artık epey rahatsız olmaya başlamıştım.
Sana ve bebeğine sağlık sıkıntısı yaratmıyorsa sal gitsin :)
Bu arada ilk gebeliğimde doğumdan 2 ay sonra 55 kiloya, ikincisinde de doğumdan 6 ay sonra yine 55 kiloya indim. Özel hiç bişi yapmadım.
O yüzden en doğrusunu yapıyorsun bence :)
Aslimda Hafif kendinizi yormadan spor yapabilirsinizDüşünen ben de suçtu alma hayatım dedim ne bileyim annesine buket alıp bana tamam diyeceğini ve benim seçeceğimi.
Bilmiyorum önceden de yapmıştı şimdi bir daha açıldı konu ki göbeğim çıktı farkındayım ama şuan spor yapamam
Tam bir yerli Türk öküzü.Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Pandemide evlendim 6 kilo almışım maalesef ama yürüyüşü bıraktığım için aldım kendimi biliyorum yani aldığının farkındayım.
Eşimle yürüyoruz az önce bana birden hamur yeme bacağın çok kalın zayıflaması lazım dedi sonra kalçanında erimesi lazım.
Ki ben tek göbeğimden şikayetçiyim ekmekte yerim bu arada ama şuan hamileyim kafamı buna takmak istemem zaten kilo aldım verip kalsaydım diye düşünüyodum Allah affetsin.
Ben bacağımdan memnunum diyorum adam anlamıyor strese sokuyorsun dedim en son şimdi de gelmiş küstün mü ben sana hep diyorum diyor.
Beni sorarsanız şimdi çekirdek elimde ağlıyorum.
Hayır bide doğum günüm yakın borcumuz var kutlamayalım dedik bugün annesi için bana buket seçtirdi ilk kez alıyorum diyor bide utanmadan neyse dedim kadın sevinsin ama arama hevesim kaçtı onuda severek seçtim bide sonra duygularım değişti.
Sizin eşiniz de böyle mi Allah aşkına destek olmak mı bu doktorum dan memnunum mesela uzak diye değiştir ben gelemiyorum diyor değiştirmek istemiyorum oysa.
Hamilesiniz elbette kilo alacaksiniz üstelik son 3 ay şu topluyor vucut eşiniz çok saygısız onun cocugunu tasiyorsunuz ve size verdigi morale bak .Düşünen ben de suçtu alma hayatım dedim ne bileyim annesine buket alıp bana tamam diyeceğini ve benim seçeceğimi.
Bilmiyorum önceden de yapmıştı şimdi bir daha açıldı konu ki göbeğim çıktı farkındayım ama şuan spor yapamam
Bende aynı durumdayım dogumdan sonra asırı zayıfladım boyum 1.65 kılom dogumdan once 67 kıloydu sımdı 55.. Umarım toparlanırızEvet ben 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğurdum . Doğumdan sonra hepsi gitt şuan 48 falanım. Bu seferde çevrenden ay cok zayıfladın hamileyken ne güzele vs va diyen oluyor
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra almaya başladım sankiBende aynı durumdayım dogumdan sonra asırı zayıfladım boyum 1.65 kılom dogumdan once 67 kıloydu sımdı 55.. Umarım toparlanırız
Bakalım bız de alabılecekmıyız Rabbım saglık versınde öncelıkle umarım dönerız eskı kılomuzaBen emzirmeyi bıraktıktan sonra almaya başladım sankiAma emzirirken daha şok yiyordum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?