- Konu Sahibi snfogretmeni27
88 kiloyum. 3 4 gun biraktim aldim. Bugun gene basladim yola devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım böyle başla bırak başla bırak senin psikolojin bozulmuyor mu? Bence sen artık bir diyetisyene başvurmalısın. Bu konuyu başından bu yana okudum. İki senedir sürekli aynı şeyler yormadı mı seni. Bence hem psikolojin için hem de fizyolojik sağlığın için artık bir düzen tutturmalısın. Çok gençsin daha, çok kolay kilo verirsin. Kendini tanıyıp sana uygun beslenme şeklini uygularsan hem keyifle yemek yersin hem de kilo verirsin. Ve böylece bu beslenme şeklini ömür boyu sürüdürebilir ve formunu koruyabilirsin. hadi aç hemen gidebileceğin en yakın diyetisyenin telefonunu bul, randevu al![]()
2 farkli diyetisyene gittim. Ilk hamileligimde sonra. Gitsende bogazini tutcan . Ilk gittigimde ise yaramisti. Sonradan kontrole gittigimde simdiki durumumla ayni. Psikoloji olarak haklisin. Cok yoruldum . Ama gene basladim.
Sevgili meslektaşım,çok gençsin ve çocuk olayını erken halletmişsin bu çok güzel.Boyun da hep olmak istediğim uzunlukta.o 1 kilo kilo değil sudur ve çabuk gelen hemen gider merak etme.Moralini bozma ,yürüyebilyorsan her gün yürü.Yürüyüş 30 dk bile olsa ilaç gibi geliyor.Ben de kilo verdim.Ama 3.hamilelikte yine aldım.Ama vericem.Çünkü hayat kilolarla çok zor geçiyor.......
Nerelerdesin canim merak ettim :) nasil gidiyo diyet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boyumuz haricindeki herşey aynı bende 130 ile doğuma girdim 95 kloyum şuan ama bekarken 65 tim benide alsana yanına bende istiyorum zayıflamakMrb. Ben 27 yasidayim.
Boy: 1.67
Kilo: 94
4 -5 gundur yediklerime dikkat ediyorum.tam diete bslayamadim ama yemeyi biraz kistim. Evliyim.2 cocugum var.
Kizim 3 bucuk yasinda , oglum 9 aylik. Ilk hamileligimde 20 kilo kadar almistim. Sonra oglumada ideal kilo aldim ama kulolu hamile kalmistim.12 kilo aldim. 101 le doguma girmistim. 92 le ciktim.crsmba 94 tum. Daha tartilmadim. Kocam kilomu cok problem yapiyor. Vericem bu kilolari.
ILK HEDEF : 80
2. HEDEF : 70
SON HEDEF : 65
Bana desteklerinizi bekliyorum...
boyumuz haricindeki herşey aynı bende 130 ile doğuma girdim 95 kloyum şuan ama bekarken 65 tim benide alsana yanına bende istiyorum zayıflamak
Alim da canim. Kelin ilaci olsa... kac aydir diet yapmaya calisiyorum ama hep bozuyorum. Pis bogazim ben. Bakalim bu 3 hafta nolucak bakalim. Sen bilirsin.kafana uyuyorsa gel canim. Belki bende bu sefer basaririm.
Tamam yapalim ozaman. Birbirimize destek olalim. Bu aksam yediklerimizi yazalim. Yanlislarimiza bakalim. Oktamam bende tutamıyorum şu boğazı evet hadi yapalım diyet
ok bu akşamdan yazmaya başlayalım yaza ağustosta kaynımın düğünü var ozamana kadar zayıflamam lazımTamam yapalim ozaman. Birbirimize destek olalim. Bu aksam yediklerimizi yazalim. Yanlislarimiza bakalim. Ok