hamilelik kilolarımı vermem lazım

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
50 kilo ile hamilr kaldım doğuma 73 ile gittim şimdi 65 kiloyum elbiselerim olmayacak diye çok korkuyorum eşimde zayıf halimi beğeniyor böyle kilolu olmak istemiyı yorum ne yapmalıyım

50 kilo ile hamilr kaldım doğuma 73 ile gittim şimdi 65 kiloyum elbiselerim olmayacak diye çok korkuyorum eşimde zayıf halimi beğeniyor böyle kilolu olmak istemiyı yorum ne yapmalıyım
Slm bende 56 kg hamike kaldim 72 ile doguma girdim sezeryan ile dogum yaptim mecburen suanki kg 64 :( 9 ay oldu dogum yapali cok ugras icerisinde degilim hala emziriyorum ama yinede cnmi sikiyo bu kglar

Slm bende 56 kg hamike kaldim 72 ile doguma girdim sezeryan ile dogum yaptim mecburen suanki kg 64 :KK43: 9 ay oldu dogum yapali cok ugras icerisinde degilim hala emziriyorum ama yinede cnmi sikiyo bu kglar
Ben doğum yapalı 20gün oldu ama çok korkuyorum kilolarımdn lohusalık piskolojisindende sanırım eşim beni beğenmiyor tiriplerindeyim:KK43:İnşallah sende verirsin kilolarını :110:

Ben doğum yapalı 20gün oldu ama çok korkuyorum kilolarımdn lohusalık piskolojisindende sanırım eşim beni beğenmiyor tiriplerindeyim:KK43:İnşallah sende verirsin kilolarını :110:
Inslh daha yeni yapmissin ya allah anali babali buyutsun cnm ewet.o pisikoloji cok kotu gecerr cnm normal mi dogum.yaptin sen

4aylik bebegim var 60 kg hamile kaldim 85 le doguma gittim su an 70 kg yum 4 ayda 15 kg verdim

forumlar bolumde diyet spor bolumleri var,bi gozat oralara.
hanimlar tam destek tam motive cok guzel kilo veriyorlar :KK56:

Aah ah o doğum kiloları beni de yedi bitirdi. 2 ay oldu diyet yapıyorum emzirmedigim için 6 kg verdim ama daha vermem gereken 13 kilo var vay anam vaaay . Acımmmm aaç:)

Back
X