2 Eylülde normal doğum yaptım ve hamilelikte 16 kilo almıştım.Doğumdan eve geldiğimde 6 kşlo gitmişti ve o günden beri aynı kilodayım.Anlaşılan rejime başlamamın zamanı geldi.Sizde durumlar nedir,kilolarımı vermem için daha çokmu erken.SİZİN DURUMLAR NASIL ARKADAŞLAR
aaaah ah al bendende o kadar ben 23 kilo aldım temmuz 21 de doğum yaptım doğumda 9 kilom ,doğumdan sonra 40 gündede 4 kilom giti şimdi bana hediye kalan 7 kilom varr .nasıl gider hiç bi fikrim yok
aynen bu konu benımde cok kafama takılıyo
emzırdıgım ıcın dıyet yapamıyorum sureklı yemek yemek ıstıyorum zaten hamıleyken bu kadar ıstahlı dııldım
bır an once eskı halıme donmek ıstıyorum ama emzırmem lazım emzırmem ıcın yemek yemem lazım zayıflamam eskı halıme donmem ıcın yemek yememem ,dıyet yapmam lazım..
yanı anlıcanız depresyona gırmemek ıcın kendımı zor tutuyorum
nasıl yapıcaz arkadaslar sahıden acaba emzırırken kılo vermek mumkunmu yoksa erkenmı davranıyouz zayıflamak ıcın..
ayni dert bende de var(((
bu kilolar spor ve diyet yapinca gider ama simdi yapamayiz tabii ki
bazi bayanlar hamilelikte 18-20 kilo aliyorlar ama 40i cikana kadar hepsini veriyorlar ya hayret ediyorum
adet olduktan sonra baya sisilik gidiyor o zamana kadar ne yaparsaniz nafile
ilk dogumumda bebegim 7 aylikken adet oldum ve o gunden baslayarak yavas yavas gitti..
ben kendime leslie sansone nin egzersizlerini(kosma yada yurume degil) indirdim ama birturlu cesaret edemiyorum.. hamilelik oncesi
hafada 4-5 kez 4 mil yaparak 72 den 57 ye inmistim..bebegim ek gidaya gectikten sonra yapmayi dusunuyorum..insallah