- Konu Sahibi kedilalesi
-
ne kadar da aynı şeyleri yaşamışız ve hissetmişiz:) ben de laporoskopi oldum , film cekildi ama şimdiki dr. 2. filmi istiyor. sil baştan aynı şeylercanım benım bende aynı duyguları yaşıyorum ya bebegım olmazsa dıyede çok endışelenıyorumda ilk başlarda istemıyordum ama bır suru sorun çıktı bırkere aşılamam yapıldı tutmadı laparoskobı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı rahım fılmı çekıldı igneden korkan ben butun bunları yaşadım sırf anne olabılmek için korkunu yenebılırsın canım sormak istedıgın bışey varsa sorabılırsın canım
slm kızlar,yaklasık 4,5 yıllık evliyim.ama henüz bebek sahibi değiliz.aşılama yaptıracağız. ama beni düşündüren daha başka birsey var. Hamilelikten acaip tırsıyorum. Dr.a muayene ye gittiğimizde bile cok geriliyorum değil ki hamilelik değil ki doğumnasıl olcak bu işler bilmem. bebek sahibi olmayı ben de cok istiyorum. iyi de bir anne ( fedakar, özverili, sabırlı, sevgi dolu) olacağıma inanıyorum ama.....lütfen bana yardımcı olun.bunları tek hisseden ben miyim acaba?umarım benim gibi tırsıklar da :) vardır....herkese selamlar, sevgiler.....
serenalar, yaş kaç bu arada?
Anne olmayı çok çok istememe rağmen bende de doğum korkusu var. Ama herşeyden korkan ben, 3 aşılama, 1 tüp bebek yaptırdım, histereskopi yaptırdım...Bunlara dayanabildiğimize göre doğumada dayanırız bence. Yeter ki Allah bize bi yavru versin, ve eminim hepimizde çok iyi anneler oluruz çünkü çok sabrediyoruz, çok emek veriyoruz kavuşmak için. Allah hepimize o duyguyu tattırsın inşallah.
Ben bu tedavilerden dolayı 7-8 kilo aldım, özellikle tüp bebek işleminden sonra göbek oldu ve gitmiyorda. Yalnız dr um bana kilo almamın iyi olduğunu söyledi, vücut biraz yağlı olursa daha kolay tutunuyormuş embriyolar.
canım senın aşılaman ve tupbebek neden tutmadı tupbebegın tutma şansı daha yuksek dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?