Hamilelik mi kimyasal gebelik mi lütfen yardım

Kizlar pazar çatlama ignesi oldum bugün peceteye gelen az kan gördüm neden olabilir

Kanama olmadığı sürece kimyasal gebelikten söz edilmez
Zaten rahim büyümeye bebeğiniz yerleşmeye çalışırken ağrılar normalmiş
Ben yaşamadım ama biraz rahatlayın istedim

32 günde bir regl oluyorum yumurtlama takibi yapamıyorum polikistik över olduğum için bu ay yalnızca iyi değerlendirdim boş geçtiğim gün olmadı diyebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin

Sonucunu mutlaka yaz buraya ben dün kan verdim 550 çıktı sonuç

Umarım öyledir birler yaşadım kimyasalı 2/3 ay öncesine kadar orda da kanım 100 çıkmıştı lekelememem vardı sonra 65e düşmüştü ertesi gün umarım bunda böyle bir durum yaşamam

Sonucunu mutlaka yaz buraya ben dün kan verdim 550 çıktı sonuç
Ben yarın vericegim içime de değişik şeyler var ya yoksa diye ve dün acilden almafilar kan gece hastalanmiştim ve bende test aldım yaptım sabah ilk idrarla böyle sıralaması en yukarıdaki ilk yaptığım en asagdaki ma

Eklentiler

• 16849908988333396059978570229018.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
Kaset testperiniz nasıldı benziyorum kaset testler acaba kaç çıkar benimki

Umarım öyledir birler yaşadım kimyasalı 2/3 ay öncesine kadar orda da kanım 100 çıkmıştı lekelememem vardı sonra 65e düşmüştü ertesi gün umarım bunda böyle bir durum yaşamam
Yok bebeğim için rahat olsun ben senelerdir kaç kere kimyasal gebelik geçirdim bu biraz daha normal gebelik değerinde. Şuan tutunmaya çalışıyo muhtemelen 1 hafta 10 gün kadar adet ağrısı olabilir çok normal genelde herkeste oluyor

İçimi öyle rahatlattın ki Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…