- Konu Sahibi cerenceeeee
-
Kanama olmadığı sürece kimyasal gebelikten söz edilmezMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Acaba anca mı çatladı kiKizlar pazar çatlama ignesi oldum bugün peceteye gelen az kan gördüm neden olabilir
Calisiyorsaniz yormayin kendinizi bebesi odaklaninKesinlikle haklısınız
Çalışan biriyim masa başı işim sürekli oturuyorum zaten. Stresde yapmamaya çalışacağım
32 günde bir regl oluyorum yumurtlama takibi yapamıyorum polikistik över olduğum için bu ay yalnızca iyi değerlendirdim boş geçtiğim gün olmadı diyebilirimBende bu ay bekliyorum 26 ya da 28 de regl olacağım bu ayın 12. Sinde yumurtlama gördüm göğüs Kaşık bel ağrısı belirtiler var test yapmaya çok korkuyorum peki sen kaç günde bir regl oluyorsun ne zaman yumurtladın sat bat bide yumurtlamanı söyler misin bende mi test yapsam ama çok korkuyorum çok mutlu oldum sizin adınıza şimdiden sağlıkla doğsun bebiş
Yumurtanızın çatlamasından dolayı olmuştur bence deAcaba anca mı çatladı ki
hiç yaşamadım
Ama takılmayın bence
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuCalisiyorsaniz yormayin kendinizi bebesi odaklanindarisi isteyen herkse
Sonucunu mutlaka yaz buraya ben dün kan verdim 550 çıktı sonuçGöğüslerim ilk defa bu kadar sis hemde çok kötü sis
Benim eğer varsa ilk gebeligim ılıcak inşalalh ama hemen çıktıysa var gibi duruyor sanki hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zormuş cuma günü kan vereceğim
Umarım öyledir birler yaşadım kimyasalı 2/3 ay öncesine kadar orda da kanım 100 çıkmıştı lekelememem vardı sonra 65e düşmüştü ertesi gün umarım bunda böyle bir durum yaşamamMuhtemelen olmaz bebeğin tutunuyor o yüzden adet ağrın var hamileliğin başlarında hepimizde oldu buayrıca beta değerin maşallah güzel o yüzden pek kimyasal gibi durmuyor dinlen bol bol. 2gün sonra tekrar aynı yerde test yaptır en az 2 katı artmışsa normal bir gebelik demektir. 1500 geçtikten sonra tahmini 4 gün sonra oluyor kese görmek için doktora gidebilirsin
Ben yarın vericegim içime de değişik şeyler var ya yoksa diye ve dün acilden almafilar kan gece hastalanmiştim ve bende test aldım yaptım sabah ilk idrarla böyle sıralaması en yukarıdaki ilk yaptığım en asagdaki maSonucunu mutlaka yaz buraya ben dün kan verdim 550 çıktı sonuç
Kaset testperiniz nasıldı benziyorum kaset testler acaba kaç çıkar benimkiBen yarın vericegim içime de değişik şeyler var ya yoksa diye ve dün acilden almafilar kan gece hastalanmiştim ve bende test aldım yaptım sabah ilk idrarla böyle sıralaması en yukarıdaki ilk yaptığım en asagdaki ma
Yok bebeğim için rahat olsun ben senelerdir kaç kere kimyasal gebelik geçirdim bu biraz daha normal gebelik değerinde. Şuan tutunmaya çalışıyo muhtemelen 1 hafta 10 gün kadar adet ağrısı olabilir çok normal genelde herkeste oluyorUmarım öyledir birler yaşadım kimyasalı 2/3 ay öncesine kadar orda da kanım 100 çıkmıştı lekelememem vardı sonra 65e düşmüştü ertesi gün umarım bunda böyle bir durum yaşamam
İçimi öyle rahatlattın ki Allah razı olsunYok bebeğim için rahat olsun ben senelerdir kaç kere kimyasal gebelik geçirdim bu biraz daha normal gebelik değerinde. Şuan tutunmaya çalışıyo muhtemelen 1 hafta 10 gün kadar adet ağrısı olabilir çok normal genelde herkeste oluyor
Baya netleşmişBen yarın vericegim içime de değişik şeyler var ya yoksa diye ve dün acilden almafilar kan gece hastalanmiştim ve bende test aldım yaptım sabah ilk idrarla böyle sıralaması en yukarıdaki ilk yaptığım en asagdaki ma
Teşekkür ederimmmmKanama olmadığı sürece kimyasal gebelikten söz edilmez
Zaten rahim büyümeye bebeğiniz yerleşmeye çalışırken ağrılar normalmiş
Ben yaşamadım ama biraz rahatlayın istedim
Eğer düşük geçmişin çoksa yarın bir doktora git belki ekstra tutunması için bişi verirİçimi öyle rahatlattın ki Allah razı olsun
Kanamam yok bugün bir test daha yaptım sünkine göre daha silik çıktı bu baya moralimi bozduEğer düşük geçmişin çoksa yarın bir doktora git belki ekstra tutunması için bişi verir
Ya bundan anlayamazsın anca kan vermen lazım artı med mi testin markası? Eğer oysa çok güvenmeyin diyorlarKanamam yok bugün bir test daha yaptım sünkine göre daha silik çıktı bu baya moralimi bozdu
Evet ucuz testler varya onlardan gidip bitane test daha mı alsam acabaYa bundan anlayamazsın anca kan vermen lazım artı med mi testin markası? Eğer oysa çok güvenmeyin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?