- 24 Mayıs 2023
- 37
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi cerenceeeee
-
Bence hiç gerek yok beta kontrol etmenin amacı zaten 2 kat artıyor mu ve yeterince çıkış olduysa keseyi görebilmek adınaKızlar merhaba
Kese gözüktükten sonra sizce beta takibi yapmalı mıyız. ?
Öyle miBence hiç gerek yok beta kontrol etmenin amacı zaten 2 kat artıyor mu ve yeterince çıkış olduysa keseyi görebilmek adına
Garantiye al haftaya git benceÖyle mi
Çok tşk ederim ya gerçekten
Ya birşey daha sormak istiyorum
Ben 23 mayısta salı günü gittim dr
Son adet tarihimde 11 nisandı
Normalde hesaplamama göre 6 haftlalık oluyor
Kese 16.8 mm dedi doktor
Haftaya gel kalp atışı duyalım dedi
Acaba cumartesi gitsem duyabilir miyim
Cumartrsi benim hesabıma göre 6+4 olmuş oluyor
Ya da erken mi haftaya mı gitsem çok kararsız kaldım
O zamana kadar sabredebilir miyimGarantiye al haftaya git bence
4 yıl beklemişsin 4 gün daha bekleO zamana kadar sabredebilir miyim
Çok heyecanlıyım
1 kimyasalım oldu
4 yıldır bekliyorum
Hep doktora gitmek istiyırum
Ahahahahahahaaha doğru söyledin valla4 yıl beklemişsin 4 gün daha bekle
7 haftalık hamileyim hala o sancım var özellikle geceleriKan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Böyle şeyler duyunca gerçekten içim rahatlıyor. Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi7 haftalık hamileyim hala o sancım var özellikle geceleri
O halde pazartesi keseyi görebilirim sanırımİnşallah sizde korkmayın. 2 günde bir kan verin 2000 bini geçince dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. 2000 bin geçtikten sonra keseyi karından görebilirsiniz
Sonuç nedir geçen ay yaşadım bu ay aynı durumdayımMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
9 haftalık gebeyimSonuç nedir geçen ay yaşadım bu ay aynı durumdayım
Sadece adet sancısı şeklinde sancı mı oluyordu kan değeriniz nasıldı bide belirtiler nasıl acaba9 haftalık gebeyim
Kasik ağrısı da bir gebelik belirtisi bence hamilesiniz. Tebrik ederim.Kan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Belirtim pek yoktu göğüslerim çok hassastı öğrendikten sonra başladı belirtilerim adet öncesi yalnızca göğüs şişliği ve ağrısı vardı kasık ağrısı da adet olcakmışıö gibi basende bel ağrısı vardıSadece adet sancısı şeklinde sancı mı oluyordu kan değeriniz nasıldı bide belirtiler nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?