• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik mi yardım edin

Dün ve buğün adet sancım azaldı yani afet olacakmışım gibi hissetmem bitti diyebilirim çok nadir hafif sancı oluyor Umutlarım artmaya döngünün 31. Günündeyim normalde her ay 28 çeker aksamazdı test için pazartesi bekliyorum garanti olması için bakalım pazartesi yazacağım buradan ❤️
Bana da haber ver lütfen

Yarın sabah kan testi vermeye gideceğim canım dayanamadım buğün gene test yaptım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç böyleydiydi ilk yaptığıma göre daha belirğin yarın kan sonuçlarını da paylaşacağım burada
Pozitif kuzum hayırlı olsun

Hamileyim kızlar 5 haftalık henüz kalp atışı duyamadık ama haftaya bir daha gideceğiz ❤️

Hayırlı olsun bende bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim ertesi gün gidip kan vermiştim 228 çıkmıştı sonucum şuan 7+4 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸

Hamileyim kızlar 5 haftalık henüz kalp atışı duyamadık ama haftaya bir daha gideceğiz ❤️
6. Haftada duyarsınız inşallah vajinal yoldan bakılınca duyuluyor kese içinde yolk sac göründü mü

Ay inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bende sizin gibi ama kan testim negatif çıktı hala adet olmadım Pazartesi bir kadın doğuma görünmeyi düşünüyorum

Back
X