Hamilelik mi yoksa hormanal, bozukluk mu sizce? Yardım lütfen

Artemis77

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
47
13
8
34
Merhabalar adetime 2gün var. Göğüslerim çok ağrıdığı için kontrol etmek istedim. Göğüs ucumun gözenekleştiğini fark ettim. Neden böyle olmuş diye sıkınca da şeffaf bir sıvı geldi. Bu hormon bozukluğu diyenler olmuş ama ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Yumurtlama dönemini de değerlendirmiştik hamilelik belirtisi olabilir mi?

Olabilir belki adetine kaç gün var veya geçti mi

Evet engelliyor mesela ben bir buçuk yıllık evliyim olmadı hiç korunmadim da hastaneye gittim tedavi için ilk benden istediği şey hormon testiydi ama yapmadım tedaviyi şimdi adetimden 13 gün geçmiş iki test bi de kan testi yaptırdım negatif bekliyorum yine ama adetten 2 gun önce sanmam böyle bi belirti olur kese daha yeni olduğu için

Bide hormon bozukluğu kadar bildiğim kadarıyla enfeksiyon da bebeğin olmasini engelliyor kaşıntı böyle kokulu akıntı geliyorsa normal zamanda o da enfeksiyon belirtisi

Evet engelliyor mesela ben bir buçuk yıllık evliyim olmadı hiç korunmadim da hastaneye gittim tedavi için ilk benden istediği şey hormon testiydi ama yapmadım tedaviyi şimdi adetimden 13 gün geçmiş iki test bi de kan testi yaptırdım negatif bekliyorum yine ama adetten 2 gun önce sanmam böyle bi belirti olur kese daha yeni olduğu için
Haşimato troit var bende 2aydır ilaç kullanıyordum.Doktor hamilelikte sıkıntı yaşamayacağımı hamile kalırsam zeka geriliği olma ihtimali olduğu için ilacı kullanmam gerektiğini söyledi. Gelen sıvı gözyaşı damlası gibiydi. Şu an gelmiyor. Troitten ya da adet öncesi olduğu için geldiğini düşündüm. Ama doktora gözükmekte yarar var sanırım

Tabiki her zaman önceliğin doktor olsun belki başka bir nedeni vardır umarım Rabbim senin benim ve tüm isteyenlerin kucağını doldurur🙏

Hamilelikten olabilir bende hamile olduğumu öğrenmeden önce yaşadım onu hamilelikte de çok fazla göğüslerimden sıvı aktı yani evin içinde sütyensiz tişört giydiğim de tişörtüm ıslanıyordu. İnşallah hamilesinizdir

Hamilelikten olabilir bende hamile olduğumu öğrenmeden önce yaşadım onu hamilelikte de çok fazla göğüslerimden sıvı aktı yani evin içinde sütyensiz tişört giydiğim de tişörtüm ıslanıyordu. İnşallah hamilesinizdir
İnşallah. Hiç böyle bir sıvı gelmemişti şimdiye kadar. Göğüslerim çok şiş acaba ondan mı diye de düşündüm. Pek fazla kişide de görülmüyor sanırım. Sizde şeffaf su gibi mi gelmişti?

Evet şeffaf ve goguslerde şişkinlik vardı, çok hassasti göğüslerim ve ağırlaştığını farketmistim
İnşallah. Hiç böyle bir sıvı gelmemişti şimdiye kadar. Göğüslerim çok şiş acaba ondan mı diye de düşündüm. Pek fazla kişide de görülmüyor sanırım. Sizde şeffaf su gibi mi gelmişti?

Back
X