- 2 Nisan 2022
- 196
- 63
- 18
- 27
- Konu Sahibi Asbarfat00
-
Maalesef bende 6.haftanın ortasındayken aynı sorunu yaşıyorum. Kusmuyorum ama öğürüyorum ya ağzım çok sulanıyor ya tamamen kuruyor. Yeşil elmanın iyi geldiğini duydum şuan kendimi yeşil elma ile tutabiliyorum. Yanında leblebi gezdir mutlakaKizlar merhaba birşey danisicam size ben hamileyim çok sukur ama daha 7.haftamda mafoldum migde bulantisi çok migde bulantisini hallere biliyorum ama ağzıma hep su doluyor bu normal mi hep afedersiniz ama tükürük bunu yasayan oldu mu yada nasıl gecer bu şuan bile lavabodayim
İnşallah valla dun sabah 6 da uyuyabildim . yeşil elma aliyim ozaman inşallah iyi gelir sana iyi geldi miMaalesef bende 6.haftanın ortasındayken aynı sorunu yaşıyorum. Kusmuyorum ama öğürüyorum ya ağzım çok sulanıyor ya tamamen kuruyor. Yeşil elmanın iyi geldiğini duydum şuan kendimi yeşil elma ile tutabiliyorum. Yanında leblebi gezdir mutlakasağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet durdurdu. Ancak azda olsa mide ekşitiyor leblebi kesin çözüm oluyorİnşallah valla dun sabah 6 da uyuyabildim . yeşil elma aliyim ozaman inşallah iyi gelir sana iyi geldi mi
Olsun genede bir deneyim her şeyi denerim yeter ki agzimin sululugu geçsinEvet durdurdu. Ancak azda olsa mide ekşitiyor leblebi kesin çözüm oluyor
Umarım sende de işe yararOl
Olsun genede bir deneyim her şeyi denerim yeter ki agzimin sululugu geçsin
Kizlar merhaba birşey danisicam size ben hamileyim çok sukur ama daha 7.haftamda mafoldum migde bulantisi çok migde bulantisini hallere biliyorum ama ağzıma hep su doluyor bu normal mi hep afedersiniz ama tükürük bunu yasayan oldu mu yada nasıl gecer bu şuan bile lavabodayim
Ben de tuzlu kraker degilde kabak cekirdegi iyi geldi biraz hem bebegede kilo adlririyormus hergun bir avuç yesem iyi olur inşallah gecer hemenMide bulantısı en büyük kabusum oldu. Üstüne kabızlık ne yesem mideme dokunuyor. Sabahları ve öğlen vuruyor bulantı. Haliyle su bile içemez oldum. Elma tuzlu krater ile günümü geçirmeye çalışıyorum. Ne zor bir dönemmiş onu anladım. Allah hepimize kolaylıklar versin.
Kabak çekirdeği biraz ağzımın sululugunu gideriyor bulantı için ilaç verdi doktor onu kullaniyorum gunde iki defa dedi ama ben çok alıştırmak istemiyorum kendimi günde bir aliyorumUmarım sende de işe yarar
Kabak çekirdeğini deneyim. Faydalı da hem teşekkürler.Ben de tuzlu kraker degilde kabak cekirdegi iyi geldi biraz hem bebegede kilo adlririyormus hergun bir avuç yesem iyi olur inşallah gecer hemen
Verdi ama inan o ilaç bulantı mi geçirmiyor mandalina ve kabak cekirdegine devamPrilam dr vermedi mi doktorunuz bulantı için. Belki bulantı geçince o sorununuzda çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?