Hamilelik migde bulantısı

Asbarfat00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
196
63
18
27
Kizlar merhaba birşey danisicam size ben hamileyim çok sukur ama daha 7.haftamda mafoldum migde bulantisi çok migde bulantisini hallere biliyorum ama ağzıma hep su doluyor bu normal mi hep afedersiniz ama tükürük bunu yasayan oldu mu yada nasıl gecer bu şuan bile lavabodayim

Kizlar merhaba birşey danisicam size ben hamileyim çok sukur ama daha 7.haftamda mafoldum migde bulantisi çok migde bulantisini hallere biliyorum ama ağzıma hep su doluyor bu normal mi hep afedersiniz ama tükürük bunu yasayan oldu mu yada nasıl gecer bu şuan bile lavabodayim
Maalesef bende 6.haftanın ortasındayken aynı sorunu yaşıyorum. Kusmuyorum ama öğürüyorum ya ağzım çok sulanıyor ya tamamen kuruyor. Yeşil elmanın iyi geldiğini duydum şuan kendimi yeşil elma ile tutabiliyorum. Yanında leblebi gezdir mutlaka 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Maalesef bende 6.haftanın ortasındayken aynı sorunu yaşıyorum. Kusmuyorum ama öğürüyorum ya ağzım çok sulanıyor ya tamamen kuruyor. Yeşil elmanın iyi geldiğini duydum şuan kendimi yeşil elma ile tutabiliyorum. Yanında leblebi gezdir mutlaka 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah valla dun sabah 6 da uyuyabildim . yeşil elma aliyim ozaman inşallah iyi gelir sana iyi geldi mi

Mide bulantısı en büyük kabusum oldu. Üstüne kabızlık ne yesem mideme dokunuyor. Sabahları ve öğlen vuruyor bulantı. Haliyle su bile içemez oldum. Elma tuzlu krater ile günümü geçirmeye çalışıyorum. Ne zor bir dönemmiş onu anladım. Allah hepimize kolaylıklar versin. 🤲🏻

Seni cok iyi anlıyorum canım doktorundan hulantı ıcın ılac alabılırsın ben suan 34+4 oldum ve bulantı kusmalarım hıc dınmedı sadece ılaç sahesınde hastaeye gitmemeye basladım ilk zamanlar ilaç bıle fayda etmıordu serumla ayakta duruyordum

Mide bulantısı en büyük kabusum oldu. Üstüne kabızlık ne yesem mideme dokunuyor. Sabahları ve öğlen vuruyor bulantı. Haliyle su bile içemez oldum. Elma tuzlu krater ile günümü geçirmeye çalışıyorum. Ne zor bir dönemmiş onu anladım. Allah hepimize kolaylıklar versin. 🤲🏻
Ben de tuzlu kraker degilde kabak cekirdegi iyi geldi biraz hem bebegede kilo adlririyormus hergun bir avuç yesem iyi olur inşallah gecer hemen

10+3 oldum hagla devam ediyor bulantı. İlk gebelik de 8 ay sürdü. UMARIM bu gebeligim oyle olmaz. Bulanti bilekligi aldım faydasını göremedim. İlk gebelikten ilacla duruyordu bulanti bunda kusma aşırı olmadığı için ilaç vermiyorlar. Aç kalmamaya çalışıyorum evde cubuk kraker açlığı bastırıyor üç öğün az da olsa yiyorum yemeyince daha kötü oluyor kuru ekmek de olsa yiyorum ara öğünlerde elma ve muz tüketiyorum. Uc ay olmadan iki kilo verdim .umarım herkesin hamilelikligi kolay , sağlıklı gecer .

Back
X