- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Cevap icin tesekkur ederim valla hep düzenli oluyor senede bir falan şaşar belki o kadar, o yuzden sasırdım baya ben de anlayamadım. Beklıcem birazcık bakalımBazen olabiliyor yumurtlamaya yakin hamile kalanlari da duydum.Sizi yinede yaniltmayim ama biraz daha bekleyin.Sonra test yapin.En sagliklisi tam 10 gun bekleyin.11 gun test yapsaniz hemen cikar tahminimce.Eger adetleriniz hem duzenli oluyorsa.
Vardr mutlaka hatta adeti biter bitmez hamile kalanlar bile var.. ne zaman yumurtlanıldığına veya 1 ayda 2 kere yumurtlarsan bunlara bağlı olarak olabilir.Adetine yakın iliski yaşayıp hamile kalan ya da kalmayan yok mu?
Adeti biter bitmez kalanlardan ben varımVardr mutlaka hatta adeti biter bitmez hamile kalanlar bile var.. ne zaman yumurtlanıldığına veya 1 ayda 2 kere yumurtlarsan bunlara bağlı olarak olabilir.
Ayyy sağlıkla doğsun inşaALLAH maşaALLAHAdeti biter bitmez kalanlardan ben varım
Darısı basına inşallahAyyy sağlıkla doğsun inşaALLAH maşaALLAH
Teşekkür ederim canım benim oğluşum var bitane 8 aylk olduk inşaALLAH o büyüyünce Rabbim nasip ederDarısı basına inşallah
İşte beraber büyürler olsunTeşekkür ederim canım benim oğluşum var bitane 8 aylk olduk inşaALLAH o büyüyünce Rabbim nasip eder
Masallah Allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim canım benim oğluşum var bitane 8 aylk olduk inşaALLAH o büyüyünce Rabbim nasip eder
Ahh çok isterdim ama preeklampbi geçirdiğim için doktorum enaz 3 yıl beklememi söylediİşte beraber büyürler olsun
Amiiinnnn canım. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsinMasallah Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah isteyen herkesin olsun ben su donemı bı atlatayım hayırlısıyla ikinci düşünmüyorumAmiiinnnn canım. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun olsun bekle daha iyi bıraz büyür oğlundaAhh çok isterdim ama preeklampbi geçirdiğim için doktorum enaz 3 yıl beklememi söyledi
AhahaAmin inşallah isteyen herkesin olsun ben su donemı bı atlatayım hayırlısıyla ikinci düşünmüyorum
Aynen öyle canımHayırlısı olsun olsun bekle daha iyi bıraz büyür oğlunda
Bu bana yeter eziyet cekıyorum bırazcık da (mide bulantısından )Ahahaayy büyüdükçe de insan bebek istiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?