Kızlar merhaba simdi ben gecen ay 17-18 ekimde adet oldum pazar gunuydu tam oldugumda iste 18 ekim diyim. her ay pazar gunu olurum genelde zaten. neyse bu ay da 14-15i gibi olmam lazımdı ctesi ya da pazar. böyle ilk gun cok az belli belirsiz gelir yine de ped takarım ikinci gun baslar tam iste. bugun ayın 16sı ve hala olmadım. simdi sorun su ki gecen ay esim yurtdısındaydı tamamen ve o donunce sadece bir kere birliktelik yasadık o da ayın 12sinde. ben ctesi adet olurum sanmıstım cunku o sıcak basmalar hafif bir akıntı vs hepsi vardı. ama olmadım, dun de olmadım, bugun de olmadım. aksine oldum zannedip tuvalete gittigim her seferinde normal bir akıntı var yani kanlı da degil pembe de degil böyle yumurtlama zamanı olan uzayan yapıskandan da degil normal sıvı seffaf. hicbir belirtim yok gün gecikmesi haric. yumurtlama gununden cok sonra iliski oldu ve de. belim agrıyor bir tek ama o da zaten regl olmadan bes gun once falan agrımaya baslıyor klasik. mümkün olabilir mi boyle bir sey yani hala olmadım gecikmeye sebebiyet verecek bir hastalıgım bir seyım de yok, anlamadım neden böyle oldu.