Hamilelik okulu/anne baba okulları

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar.
Avrupa yakasında hamilelik döneminde eğitim programlarını arastırıyordum.
Suanlık şişli memorıal da guncel bır eğitim söZkonusu.(6ekimde)..
Sizlerin avrupa yakasında bıldıgınız egıtımler varmıı??

Merhaba, ben de Fulya Acıbadem Hastanesi'nde hamile yogasına başlamak istiyorum, cumartesi günleri saat 12'de oluyormuş ama daha gidemedim bir türlü. Bu dediğim ücretsiz.

Bir de doğum akademisi diye bir yer var, onu da istiyorum, 22-23 ekimde "keşkesiz doğuma hazırlık eğitimi" var. cumartesi pazar sabah 10 - akşam 7 arası. 1163lira ama erken kayıtta indirim oluyor dediler, ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.

Takipteyim başlığı :dondurma:

Merhaba, ben de Fulya Acıbadem Hastanesi'nde hamile yogasına başlamak istiyorum, cumartesi günleri saat 12'de oluyormuş ama daha gidemedim bir türlü. Bu dediğim ücretsiz.

Bir de doğum akademisi diye bir yer var, onu da istiyorum, 22-23 ekimde "keşkesiz doğuma hazırlık eğitimi" var. cumartesi pazar sabah 10 - akşam 7 arası. 1163lira ama erken kayıtta indirim oluyor dediler, ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.

Takipteyim başlığı :dondurma:
Acıbadem cazıp geldı..
6 ekimde şişli memorıal hamıle okulu baslıyormuş kasıma kadar.. saat 6-8 arası .. bna bıraz uzak gelıyorr

Mesajınızı okuyunca haberim oldu, kayıt yaptırdım hemen :super:

Hangi şubesine?? Ben atasehıre gıtmeyı dusunuyorum
Siz kac aylık hamılesınız

Memorial Şişli Hastanesi'ne.

Acıbadem Hastanesi'nin farklı şubelerinde farklı günlerde kurslar devam ediyor. Belki size uygun olan vardır bi' bakın isterseniz.

3 aylık hamileyim ben :anneadayı:

Memorial Şişli Hastanesi'ne.

Acıbadem Hastanesi'nin farklı şubelerinde farklı günlerde kurslar devam ediyor. Belki size uygun olan vardır bi' bakın isterseniz.

3 aylık hamileyim ben :anneadayı:
Fıkrınızı almak istoyorum Ben 6 haftalığım cok mu erken sızce

Sevgili konu sahibi, bilgilendirme için çok teşekkürler. Hemen kayıt yaptırdım ben de. Hubannn Hubannn bence erken değil çünkü Memorial'daki kurs 3 Kasım'da bitiyormuş. Ama daha ileri bir tarihte gitmeyi tercih ederseniz, arayıp tarih sormakta fayda olabilir.

Hamilelik yogası için soruyorsanız bir fikrim yok; diğer eğitimde gebelikte beslenme, doğum öncesi ve sonrası karşılaşılabilecek sorunlar, lohusalık, emzirme vs ile ilgili bilgilendirmeler yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Bir çeşit seminer gibi anlatıp soruları cevaplıyorlar. Gidilebilir bence.

Kızlar memorial atasehır ıcın kayıt yaptırdım.
İöeriği mail atmalarını ıstedım sızlerde ıstersenız paylasırım

Ben memorial şişli için kayıt yaptırdım ama içeriğin farklı olacağını sanmıyorum. Maili paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Kurs içeriğii:)

Eklentiler

• IMG_5428.webp
    IMG_5428.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar

Geçtiğimiz ay İstanbul Doğum Akademisi nin Doğuma Hazırlık ve Nefes Teknikleri kursuna eşim ile birlikte bir hafta sonumuzu ayırarak katıldık. Eşimi zorlayarak götürmüştüm ama kurs bittikten sonra keşke her hafta olsa her hafta da buraya gelsek dedi.

İkimizde doğum, hamilelik süreci ile ilgili bilgilenmekle birlikte, bir çok ön yargı ve korkumuzdan uzaklaşmış olduk. Ayrıca öğrenmiş olduğumuz nefes teknikleri doğum sırasında sadece bana değil, günlük hayatta eşiminde benimde uygulayıp dinlenme ve stresten uzaklaşma için faydalı oluyor.

Bir çok kitap okuyarak belki bu bilgilere ulaşılabilir Ancak uygulamalı olarak eğlenceli bir şekilde öğrenilen bilgi asla kaybolmaz.

Kesinlikle bu ve buna benzer kursları tavsiye ederim.

Ayrıca Hakan Çoker'in (kendisi İstanbul Doğum Akademisinin Kurucularından olup aynı zamanda doğumumu gerçekleştirecek olan doktordur), 100 Soruda Hamilelik/100 Soruda Doğal Doğum Kitabını alıp okumanızı öneririm.

Merhabalar

Geçtiğimiz ay İstanbul Doğum Akademisi nin Doğuma Hazırlık ve Nefes Teknikleri kursuna eşim ile birlikte bir hafta sonumuzu ayırarak katıldık. Eşimi zorlayarak götürmüştüm ama kurs bittikten sonra keşke her hafta olsa her hafta da buraya gelsek dedi.

İkimizde doğum, hamilelik süreci ile ilgili bilgilenmekle birlikte, bir çok ön yargı ve korkumuzdan uzaklaşmış olduk. Ayrıca öğrenmiş olduğumuz nefes teknikleri doğum sırasında sadece bana değil, günlük hayatta eşiminde benimde uygulayıp dinlenme ve stresten uzaklaşma için faydalı oluyor.

Bir çok kitap okuyarak belki bu bilgilere ulaşılabilir Ancak uygulamalı olarak eğlenceli bir şekilde öğrenilen bilgi asla kaybolmaz.

Kesinlikle bu ve buna benzer kursları tavsiye ederim.

Ayrıca Hakan Çoker'in (kendisi İstanbul Doğum Akademisinin Kurucularından olup aynı zamanda doğumumu gerçekleştirecek olan doktordur), 100 Soruda Hamilelik/100 Soruda Doğal Doğum Kitabını alıp okumanızı öneririm.
Nerede acaba fıyat nedır

Merhabalar

Çok merak ediyorum doğumunuzu Dr Hakan Çoker'in ekibiyle mi yapacaksınız acaba?

Nerede acaba fıyat nedır
İstanbul Doğum Akademisinin, Istanbul da 3 tane şubesi var.
Fiyat olarak bana göndermiş oldukları mailden kopyaladım. Ben erken kayıt indiriminden yararlanarak aldım. Fiyat biraz pahalı gelebilir ama eşimle konuşup baby shower vs yapacağımıza bunu yapalım dedik. İlk gebeliğim olduğu için bu tarz bir kursun gerçekten çok yararlı olacağına inandım ve iyi ki de gitmişim.
Kurs ücreti:
Tek kişi = 815 TL
Eşli katılım= 1.369 TL

Erken ödeme indirimi: (15 gün öncesine kadar olan tüm kayıtlarda geçerlidir)
%15 indirim ile Tek Kişi = 692 TL
Eşli katılım =1.163 TL

Insaallah bir aksilik olmaz ise.

Ben de istiyorum ama henüz eşimi ikna edemedim. Doktorumuz iyi, değiştirmeyelim diyor. Hypnobirthing vs kursuna gidiyor musunuz?

Ekiple doğum için ne kadar fiyat verdiler acaba? Doğum sonrası deneyimlerinizi yazsanız ne güzel olur.
İnşallah bebeğinizi tam da gönlünüze göre bir doğumla kucağınıza alırsınız; inşallah hepimiz.

Back
X