- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbadem cazıp geldı..Merhaba, ben de Fulya Acıbadem Hastanesi'nde hamile yogasına başlamak istiyorum, cumartesi günleri saat 12'de oluyormuş ama daha gidemedim bir türlü. Bu dediğim ücretsiz.
Bir de doğum akademisi diye bir yer var, onu da istiyorum, 22-23 ekimde "keşkesiz doğuma hazırlık eğitimi" var. cumartesi pazar sabah 10 - akşam 7 arası. 1163lira ama erken kayıtta indirim oluyor dediler, ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.
Takipteyim başlığı![]()
Hangi şubesine?? Ben atasehıre gıtmeyı dusunuyorumMesajınızı okuyunca haberim oldu, kayıt yaptırdım hemen![]()
Hangi şubesine?? Ben atasehıre gıtmeyı dusunuyorum
Siz kac aylık hamılesınız
Fıkrınızı almak istoyorum Ben 6 haftalığım cok mu erken sızceMemorial Şişli Hastanesi'ne.
Acıbadem Hastanesi'nin farklı şubelerinde farklı günlerde kurslar devam ediyor. Belki size uygun olan vardır bi' bakın isterseniz.
3 aylık hamileyim ben![]()
İçerik degısmez. Paylasıyorum bıraZdanBen memorial şişli için kayıt yaptırdım ama içeriğin farklı olacağını sanmıyorum. Maili paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler :)Kurs içeriğii:)
Nerede acaba fıyat nedırMerhabalar
Geçtiğimiz ay İstanbul Doğum Akademisi nin Doğuma Hazırlık ve Nefes Teknikleri kursuna eşim ile birlikte bir hafta sonumuzu ayırarak katıldık. Eşimi zorlayarak götürmüştüm ama kurs bittikten sonra keşke her hafta olsa her hafta da buraya gelsek dedi.
İkimizde doğum, hamilelik süreci ile ilgili bilgilenmekle birlikte, bir çok ön yargı ve korkumuzdan uzaklaşmış olduk. Ayrıca öğrenmiş olduğumuz nefes teknikleri doğum sırasında sadece bana değil, günlük hayatta eşiminde benimde uygulayıp dinlenme ve stresten uzaklaşma için faydalı oluyor.
Bir çok kitap okuyarak belki bu bilgilere ulaşılabilir Ancak uygulamalı olarak eğlenceli bir şekilde öğrenilen bilgi asla kaybolmaz.
Kesinlikle bu ve buna benzer kursları tavsiye ederim.
Ayrıca Hakan Çoker'in (kendisi İstanbul Doğum Akademisinin Kurucularından olup aynı zamanda doğumumu gerçekleştirecek olan doktordur), 100 Soruda Hamilelik/100 Soruda Doğal Doğum Kitabını alıp okumanızı öneririm.
Merhabalar
Geçtiğimiz ay İstanbul Doğum Akademisi nin Doğuma Hazırlık ve Nefes Teknikleri kursuna eşim ile birlikte bir hafta sonumuzu ayırarak katıldık. Eşimi zorlayarak götürmüştüm ama kurs bittikten sonra keşke her hafta olsa her hafta da buraya gelsek dedi.
Ayrıca Hakan Çoker'in (kendisi İstanbul Doğum Akademisinin Kurucularından olup aynı zamanda doğumumu gerçekleştirecek olan doktordur), 100 Soruda Hamilelik/100 Soruda Doğal Doğum Kitabını alıp okumanızı öneririm.
İstanbul Doğum Akademisinin, Istanbul da 3 tane şubesi var.Nerede acaba fıyat nedır
Insaallah bir aksilik olmaz ise.Çok merak ediyorum doğumunuzu Dr Hakan Çoker'in ekibiyle mi yapacaksınız acaba?
Insaallah bir aksilik olmaz ise.