Hamilelik okulu/anne baba okulları

Ben de istiyorum ama henüz eşimi ikna edemedim. Doktorumuz iyi, değiştirmeyelim diyor. Hypnobirthing vs kursuna gidiyor musunuz?

Ekiple doğum için ne kadar fiyat verdiler acaba? Doğum sonrası deneyimlerinizi yazsanız ne güzel olur.
İnşallah bebeğinizi tam da gönlünüze göre bir doğumla kucağınıza alırsınız; inşallah hepimiz.

Eşin kadar umarım sende memnunsundur doktorundan. Ben Hakan Bey e kadar 4 doktor ile görüştüm ve kendimi pekte emin olmuş hissedemedim. Evet o eğitime katıldım, doğuma hazırlık kursunda aynı zamanda hypnobirthing eğitimide alıyorsun. Yalnızda katılabilirsin ama eşli katılmanız daha iyi, özellikle eşin doğumda yanında olmak istiyorsa, doğum yaptığın süre boyunca sana nasıl yardımcı olabileceği konusunda bilgi sahibi olabilecek.
Muayene için 300 TL veriyorum, ama doğum fiyatını henüz net olarak görüşmedik, 2017 doğum gerçekleşeceği için sanırım sene sonunda yeni yılın fiyatları belli olacak.

Bu arada duanaaa derinnn ve içten bir aminnnn diyorum, aynı şekilde sana ve tüm hamilelere dua ediyorum ( AMİN)

Back