Bence o yeterli olmuştur , tutunacak ve bizimle kalacaklar inşallahBirde bizim çatlama günü iliski olmadi benim hic umidim cok yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü iliski olmustu
selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mıKan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadim
Insallah hayirlisi vallaBence o yeterli olmuştur , tutunacak ve bizimle kalacaklar inşallah
Bence hamilesiniz. Çok bariz hatta. Acaba kaçıncı denemeniz bu? Darısı başımızaYa bilmiyorum ki bende öyleyimve test yaptim bundan 4 gün önce birsey cikmamisti simdi ilk 3 dk da cizgi cikti yumurtlamanin 12. Gunundeyim
Insallah öyledir benim 1 kimyasal birde 14 haftalik kalbi duran evladim oldu gecen yil 28 mayista kaybetmistim ondan beri deniyoruz ama olmadiBence hamilesiniz. Çok bariz hatta. Acaba kaçıncı denemeniz bu? Darısı başımıza
Çok üzüldüm, umarım kucağınıza sağ salim alırsınız bebişinizi. Hayat herkesi başka şekilde sınıyor. Bu sefer tutmuştur inşallahInsallah öyledir benim 1 kimyasal birde 14 haftalik kalbi duran evladim oldu gecen yil 28 mayista kaybetmistim ondan beri deniyoruz ama olmadi
2 aydir ovulasyon testi ile deniyoruz
Ama galiba simdi yine olmadi acik kahve akintimin basladi galiba regl geliyorum diyor
Amin ınsallah benimle bizimle bekleyen tüm ümmetine nasip eylesin Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlarÇok üzüldüm, umarım kucağınıza sağ salim alırsınız bebişinizi. Hayat herkesi başka şekilde sınıyor. Bu sefer tutmuştur inşallah
Adet düzensizliği olduğu için bunu anlamak biraz zor dediğiniz gibi 40-50 günde adet oluyorsanız biraz erken davranmışsınızMerhaba. Ben yeni üyeyim de sürekli okuyorum. Tüm yazılan yazıları fakat bir türlü anlayamadım. Şimdi benim adet düzensizliğim var 40-50 günde bir oluyorum bu bazen biraz daha uzayabiliyor. Son ilişki 28 nisan oldu ve 2 gündür kahverengi lekelenmeler yaşıyorum fakat beze çok az çıkıyor. Birde çok afedersiniz peçeteyle silerken pembemsi leke geliyor. Bu dan 3 gün öncede aşırı ince belim ağrıyordu. Resmen bıçak saplanır gibi. Sizce geç döllenme olmuş mudur? Ve ne zaman test yapmalıyım. Şunu da belirtmek istiyorum. En son 5 nisanda regl oldum. Kafam çok karışık 8 mayısta kan verdim ama negatif çıktı acaba erken mi davrandım.
Anladım. Zaten regl oldum. Yorumunuz için teşekkür ederim.Adet düzensizliği olduğu için bunu anlamak biraz zor dediğiniz gibi 40-50 günde adet oluyorsanız biraz erken davranmışsınız
Hava değişikliğinden de olabilir bende değişik şeyler yaşadım şuan adet olmuş gibiyim ama adet rengim çok değişik. Hiç böyle olmamıştım. Sen istersen bir kaç gün daha bekle sonra tekrar test yap istersen direkt kan vermeye git için rahatlasın.Adetim normalde en az 8 en fazla 10 gün sürer. Ama 4 günde adetim kesildi. Adet öncesi test yapmıştım çıkmamıştı. Annem kayınvalidem hep bizleri 4 5 ay adet görüp öğrenmişler . Olabilir mi acaba
Predictor early yaptım gölge var çizgi çok tuhaf ya olsa koyu çıkmazmıudıHava değişikliğinden de olabilir bende değişik şeyler yaşadım şuan adet olmuş gibiyim ama adet rengim çok değişik. Hiç böyle olmamıştım. Sen istersen bir kaç gün daha bekle sonra tekrar test yap istersen direkt kan vermeye git için rahatlasın.
Tabiki çıkardı. Ama silik çıkması da birnevi daha yeni olduğu içinde silik şeklinde çıkmış olması lazım 2-3 daha bekle tekrarla testi. Olmazsa dediğim gibi kan vermeye git orada net sonucu alırsın.Predictor early yaptım gölge var çizgi çok tuhaf ya olsa koyu çıkmazmıudı
Sonucunuz ne oldu merak ettim.Predictor early yaptım gölge var çizgi çok tuhaf ya olsa koyu çıkmazmıudı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?