Hamilelik olabilir mi

ElvinLina

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
56
13
288
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, sizlere bir şey soracağım. Ben 28 günde bir adet oluyorum, 29 ağustosta adet oldum 4 gün sürdü. 1Eylül Çarşamba günü adetim bitti.İnternetten yumurtlama günümü hesapladığımda 7 12 Eylül arası olduğu yazıyor. Biz eşimle 2 3 4 5 6 eylülde birlikte olduk. Hamile kalma ihtimalim var mı böyle hamile kalan arkadaşlar var mı?

Korunmadığınız sürece ihtimal her zaman vardır. Fakat tavsiyem 1 kerelik dahi olsa ovülasyon testi kullanıp aşağı yukarı yumurtlama gününüzü hesaplamanız. Çünkü internettekiler daha ortalama şeylerdir. Adet biter bitmez bile yumurtlayanlar var yani

Ya günlerdir araştırıyorum her yerde 14. Gün yumurtlama olur yazıyor. Çokta bilmiyorum açıkçası en erken ne zaman test yapsam çıkar ben bugün bile yapmayı düşündüm kendimi tutmaya çalışıyorum

İnternete göre 14. gün diyor ama benim erken yumurtlamam oluyordu mesela o biraz ortalama bir gün oluyor. En iyis ovulasyon testi alıp deneyin daha net görürsünüz yumurtlama gününü. Ya da gün aşırı ilişki de olabilir 1 gün yap 1 gün yapma o zamanda ihtimal artar

Yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkma ihtimali var mı?

İlişkiden 5 gün sonraya kadar sonuç verdiği yazıyordu üstünde. Bende merak ediyorum sabırsızım o yüzden sordum sonuç vereceğini bilsem direk yapacaktım
Döllenen yumurta zaten 5 6 gün sonra rahme yerleşiyor İnşallah güzel bir sonuç alırsınız ❤

E ElvinLina testi yaparsanız buradan paylasir misiniz? Birde ilk kanda çıkar beta hcg de gebelik. Iliskiden 2 3 hafta sonra cikar diye biliyorum. En son idrarda cikar

Bende öyle biliyorum sadece bir testin üzerinde öyle 5 gün sonra yazısını görünce acaba olabilir mi dedim. Yapmadım ama yaparsam paylaşırım tabi
Ilk gebeliginiz mi? Rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah size ve tum isteyenlere

Dayanamayıp ovula ultra erken gebelik testi yaptım üzerinde ilişkiden 5 güm sonraya kadar kesin sonuç yazıyordu. Negatif çıktı adetim 26 eylülde daha 11 gün var daha. Bu kesin sonuç mudur acaba sizlere sormak istedim

Dayanamayıp test yaptım bugün. Siz istediğiniz için testi paylaştım bakabilirsiniz
Merhaba testi gördüm tek çizgi görüyorum Ama erken bence test icin benimde regle 12 gün var. Bi kızım var 3 yasinda onu adete bikac gun kala kanda öğrenmiştim. Bu testlerden yapmadım ben canim seni yaniltmayayim.sen erken cikiyormus diyince merak etmiştim ama bence erken. Buna guvenme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…